Indret med lækre og skræddersyede loungegardiner

Hvem drømmer ikke om at indrette sit hjem med den seneste tids hotte trend – loungegardinet? Efter en tid med enkle eller måske tomme vinduesrammer ønsker flere og flere at sætte lange bølgende gardiner, der går fra gulv til loft, ind i hjemmet. Og der er bestemt noget ganske særligt over de smukke bløde bølger, der giver rummet et soft touch.

 • Luxaflex Gardiner og Gardinstang

  5 forskellige gardinmodeller

  Det er helt nyt, du finder gardinlængder i Luxaflex® sortimentet. I vores kollektion kan du vælge mellem fem forskellige modeller – hvoraf nogle modeller kan sættes op på både en gardinskinne eller den dekorative gardinstang. Det hvide gardin på billedet hedder Wisper og er syet i model Swing, der netop skaber det populære loungegardin. Blandt de øvrige modeller finder du blandt andet Lægbånd og Kovser.

 • Luxaflex Gardiner og Gardinskinne

  Skræddersyet og klar til ophængning

  Hver gardinlængde skræddersyes til dig i dit valgte stof og gardinmodel. Glem alt om for korte eller lange gardiner – et skræddersyet gardin fra Luxaflex® passer perfekt fra starten. Du får hjælp fra vores erfarne og dygtige forhandlere, som også tilbyder besøg i hjemmet for opmåling og opsætning.

 • Luxaflex Gardiner

  Topkvalitet – kun det bedste er godt nok

  Kollektionen er håndplukket med omhu, så den tilbyder dig et perfekt udvalg til dine gardinlængder. Fra helt tynde hørkvaliteter til kraftige velourgardiner. I kollektionen finder du også mørklæggende stoffer, som er perfekt til soveværelset, hvis du foretrækker at sove i mørke. Alle væv er desuden flammehæmmende som en ekstra tryghed. Når du har fundet dit favoritstof skræddersyr vi gardinet i den ønskede længde og bredde.

 • Luxaflex Gardiner og Gardinskinne

  Gardinskinnen med i købet når du bestiller nye Luxaflex® stofgardiner

  I maj og juni får du en gratis gardinskinne med i købet, når du køber nye Luxaflex® stofgardiner. Tilbuddet gælder hos alle Luxaflex® forhandlere, der fører stofkollektionen. Du kan lave en søgning på denne side, for at finde frem til den forhandler, som ligger nærmest dig.

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling