Kontrol er alt

Der er meget at tænke på, når man skal vælge de bedste løsninger til sine vinduer. Ud over de skal passe til den øvrige indretning, skal de også passe til din livsstil. For at hjælpe dig med at navigere mellem de forskellige valgmuligheder, når det gælder gardinvarianter, har vi lavet en oversigt som kan gøre beslutningen lettere. Husk at du inden for hver gardinvariant har et utal af forskellige farver og tætheder, der ligeledes har stor betydning for den endelige løsning.

double bedroom with blinds

PowerView® motorisering

Hvad er det? PowerView® er et motoriseret system, som styres fra din smartphone, tablet eller vores fjernbetjening, som vi har døbt Pebble®. Indstil gardinerne til automatisk at bevæge sig på de tidspunkter, som du ønsker – eller juster gardinerne fra din telefon på vej hjem fra arbejdet for den rette stemning, når du træder ind af døren. Eller hvorfor ikke vække trætte teenagere ved at køre gardinerne op og slippe sollyset ind for en lettere opvågning.

Hvem passer PowerView® til? Den, der leder efter effektive og smarte løsninger til hjemmet – eller vil forbedre sikkerheden, elsker IOT (Internet of Things) eller den som kan lide at have kontrollen uanset sted – dag og nat.

Hvilke gardiner fungerer PowerView® med? Luxaflex® Duette® gardiner, vores plisségardiner, Silhouette® gardiner, Twist® gardiner, vores liftgardiner og rullegardiner. PowerView® Motorisering udvikles hele tiden og flere og flere produktgrupper fra Luxaflex® kommer til.

LiteRise®

Hvad er det? Vores prisvindende system LiteRise® fungerer uden betjeningssnor, og i stedet helt enkelt ved at trække eller skubbe let i gardinets underliste. Du placerer nemt gardinet i lige præcis den position, du ønsker.

Hvem passer LiteRise® til? Eftersom den ikke har nogen snor der hænger ned, er den børnesikker og dermed perfekt til dig med børn (eller husdyr, som kan lide at lege med hængende snore.) Den passer også til dig som kan lide et enkelt og stilrent design.

Hvilke gardiner fungerer LiteRise® med? Duette® gardiner, plisségardiner, Silhouette® gardiner, vores aluminiumpersienner og rullegardiner.

Kontrol er alt - Luxaflex LiteRise gardin

SmartCord®

Hvad er det? Vores revolutionerende Luxaflex® SmartCord® har en snor, som forbliver kort og som er både børnesikker og let at betjene. At snoren altid har samme længde betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt dit barn eller kæledyr kan nå den, og der derved komme til skade.

Hvem passer SmartCord® til? Dig med et øje for detaljer og som foretrækker, at det stilrene går hånd i hånd med det praktiske. Samtidig er det børnesikkert og forhindrer, takket være den korte snor, små fingre i at pille alt for meget.

Hvilke gardiner fungerer SmartCord® med? Duette® gardiner, vores plisségardiner og Silhouette® gardiner.

 

Sidetræk

Hvad er det? Et sidetræk kan vælges til alle gardiner. Sidetræk fungerer med enten en kæde eller snor i en loop, som du trækker gardinet op og ned med. Kæden eller snoren kan sættes fast med et beslag i karmen. Til flere af vores løsninger kan du også vælge at kæden skal være med en børnesikker “break away”, og så behøver kæden ikke spændes fast i karmen.

Hvilke gardiner fungerer det med? Duette® gardiner, Silhouette® gardiner, rullegardiner, aluminiumpersienner, Facette® gardiner, Twist® gardiner, lamelgardiner, liftgardiner og plisségardiner.

Kontrol er alt - Luxaflex rullegardin

Motoriseret betjening (24v og 230v)

Hvad er det? Et system som styres via en fjernbetjening. Motoren i gardinet kan køre med batterirør eller strømforsyning.

Hvem passer det til? Vores motoriserede system kan køre med strømforsyning, hvilket gør, at du aldrig skal skifte batterier – samtidig har løsningnen også nok styrke til at køre tunge gardiner (hvilket er perfekt til panoramavinduer og andre store vinduer; som kræver sit gardin). For dig, som har loftsvinduer, er det tilsvarenden en god løsning, som ikke kræver, at du skal have stigen frem for at skifte batterier. Foretrækker du at skifte batterier i stedet for at undgå ledsningsføring, klares det nemt.

Hvilke gardiner passer til det? Duette® gardiner, Silhouette® gardiner, rullegardiner, aluminiumpersienner, Twist® gardiner, lamelgardiner, plisségardiner, liftgardiner og træpersienner.

Snoretræk

Hvad er det? Nemt at bruge og et mere prisvenligt alternativ til den, der har et strammere budget.

Hvilke gardiner fungerer det med? Duette® gardiner, aluminiumpersienner, plisségardiner og træpersienner.

 

Betjeningsstang

Hvad er det? Enkelt, elegant og praktisk. Den kan vride lamellerne eller trække dem fra for fuld udsigt over haven.

Hvem passer den til? Til dig som vil kunne justere lysindfaldet eller indsynet ved at vride dine lameller, og selvfølgelig alle, som vil slippe for at have en snor hængende.

Hvilke gardiner passer den med? Lamelgardiner.

Det er værd at bemærke, at alle vores gardiner kan fås med et stort antal af de ovenstående alternativer. Husk du altid kan få professionel vejledning, inspiration og hjælp til opmåling hos vores forhandlere.

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling