Ny PowerView® Hub 2.0 er her!

Vores nye Hub 2.0 byder på nye spændende funktioner. Vigtigst kan dine gardiner nu blive en del af din Home Automation på en enklere måde. Den kommer i et nyt og moderne design samt med trådløs WiFi tilslutning, der gør, den kan placeres hvor som helst i dit hjem.

Moderne og formskønt design.

Vores tidligere hub skulle forbindes med kabel til din router, og derved var den tvunget til at stå samme sted. Den nye Hub 2.0 kobles trådløst til dit WiFi og kan placeres mere centralt i forhold til gardinerne og dit modem. Det nye ovale og hvide design er stilrent og smelter nemmere ind i din øvrige indretning.

Hub 2.0

PowerView® Hub 2.0.

Bedre kompabilitet

De næste store fordel med Hub 2.0 er at den kan kobles sammen med dit Home Automation system i større udstrækning og enklere end tidligere. Den nye Hub 2.0 kobles direkte til Google Home og Amazon Alexa, ligesom den er forberedt for Apple Homekit (som vi forventer åbnes op for inden årets udgang.) Google har netop lanceret den danske udgave, som betyder, du en lørdag morgen siger ”Hej Google, kør mine gardiner op i soveværelset”, og på den måde lukker du op for lys og udsyn uden at skulle ud af den varme dyne.

Mere om PowerView® og kompabilitet finder du her (på engelsk) >

Hub 2.0

Luxaflex® Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up.

Til dig med Hub 1.0 som gerne vil opgradere

Du kan overføre alle dine indstillinger fra den tidligere Hub til Hub 2.0 via et kabel. Når du kobler dem sammen, vil hubben spørge, om du vil synkronisere dine indstillinger, fx din scener, tidsindstillinger osv. Efter ca 5 minutter vil overføringen være klar, og du kan koble den gamle hub fra og forsætte som du plejer med den nye, blot med alle de nye spændende funktioner.

Hub 2.0

Luxaflex® Silhouette® gardin.

Også PowerView® Repeateren er kommet i et nyt design

Der kan være behov for at forstærke signalet i dit hjem, så det når ud til alle rum og gardiner i huset. Det gøres med PowerView® repeateren. Den er også kommet i et nyt design og med en ny funktion, hvor den ud over at forlænge signalet mellem Hub og gardin, også kan bruges som natbelysning. I appen indstiller du op til 7 farver, ønskede lysstyrke, og hvornår den skal tænde og slukke. Præcis som du indstiller gardinerne til at køre op og ned på bestemte tidspunkter. Særligt smart med mindre børn i huset.

Hub 2.0 Repeater

Luxaflex® ny Repeater.

Lige nu – Pebble® fjernbetjening med i købet

Er styring med Hub og App overvældende nok lige nu, kan du også starte helt enkelt med betjening via vores designede Pebble® fjernbetjening. Hubben kan du altid koble på senere, hvis du ønsker det. I oktober og november måned får du Pebble® fjernbetjeningen gratis med i købet af PowerView® gardiner. Den findes som en almindelig fjernbetjening eller som vægmonteret variant. Få del i tilbuddet ved at hente kampagnekoden her >

Hub 2.0 Pebble

Til venstre: Pebble® fjenbetjening.
Til højre: Vægmonteret fjernbetjeing.
Findes i flere faver.

Du er velkommen ind hos vores forhandlere, hvor du kan opleve PowerView® i virkeligheden.

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling