PowerView® + Apple HomeKit = Yes!

Kender du talemåden ”den som venter på noget godt, venter ikke forgæves…”? Ventetiden på kompatibiliteten med Apple HomeKit har været lang, men nu er den endelig ovre. Det intelligente PowerView® koncept, den nyeste teknologi inden for automatiserede gardiner, støttes nu af Apple HomeKit.

PowerView og Apple HomeKit

PowerView® Hub 2.0 og Apple HomeKit

Siden lanceringen af PowerView® Hub 2.0 har vi ventet på at blive godkendte og kompatible med HomeKit – og det kan vi nu meddele, at vi er. Har du allerede installeret Hub 2.0, er der bare nogle få skridt du skal igennem, inden du har koblet PowerView® og dine gardiner sammen med Apple HomeKit. Du finder nemmest svar på, hvordan du gør i vores ”FAQ” >

Bemærk: Den ønskede ”setup code” står skrevet i en halvcirkel (talformat xxx-xx-xx) i bunden af hubben.

PowerView Hub 2.0

Til dig som har ventet med at købe PowerView® gardiner eller dig, som synes dette er nyt og spændende – kontakt en Luxaflex® forhandler for mere information og for at prøve PowerView® i butikken.

PowerView® og den ældre hub

Har du vores tidligere Hub skal du opgradere PowerView® systemet ved at udskifte hubben til den nye Hub 2.0. Dine gardiner og motorer kræver ingen ændring, det er blot hubben som kræver udskiftning for at kunne kobles sammen med Apple HomeKit.

PowerView Hub

Hvordan du overfører indstillingerne fra din tidligere Hub til Hub 2.0 finder du i vores PowerView® quick startguide (side 13) >

Hvad er PowerView® Motorisering?

Med PowerView® Motorisering kan dine gardiner styres med den nyeste smart home teknik. Du kontrollerer gardinerne enkelt via PowerView® appen eller ved at tale til dem, præcis som alle andre gadgets i dit smart home. Du kan forprogrammere forskellige scenarier, så gardinerne passer sig selv, du behøver ikke engang at være hjemme. Perfekt når du ønsker hjemmet skal se beboet ud, mens du er afsted.

PowerView Styreenheder

Vil du læse mere om PowerView® kan du gøre det her >

Hvilke gardiner fungerer med PowerView®?

Stort set alle gardiner fungerer med PowerView® herunder fx Duette®, rullegardiner, liftgardiner, persienner og lamelgardiner. Du kan også få lange stofgardiner til at køre med PowerView®. Besøg det nærmeste Luxaflex® showroom og få demonstreret PowerView®.

Forskellige kompatible systemer

PowerView® Motorisering er kompatibel med en række forskellige systemer som Amazon Alexa, Google Home, Fibaro, Samsung SmartThings med flere. En del med direkte opkobling og andre kobles op via API eller IFTTT.

Du kan læse mere om de kompatible systemer under ”FAQ” og overskiften ”kompatibilitets-spørgsmål omkring PowerView® Motorisering >

 

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling