Følg med ind i et magisk univers

Vi har været på besøg hos Nordic Kids Living og fået et indblik i det magiske univers, som pryder Instagramprofilen @nordic_kids_living. Følg med, hvis du også er nysgerrig på at vide mere om kvinden bag den skønneste profil.

Lysegrå Duette gardin hos Nordic Kids LivingMette Gregersen der har Instagramprofilen @nordic_kids_living.

Hvem står bag Nordic Kids Living?

Det gør Mette Gregersen, som tager imod os med smil, godt humør og et smittende grin. Hun bor i deres helt nybyggede hus sammen med sin mand Michael og deres to piger. Mette har altid været draget af børneuniverset og det har altid ligget helt naturligt i kortene også at skabe sin egen familie. Så at inspirere andre ind i det drømmende børneunivers, som pryder Instagramprofilen @nordic_kids_living, har været en helt naturlig proces.

Lysegrå Duette gardin hos Nordic Kids LivingI stuen – varm grå Luxaflex® Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up

At skabe sit drømmehus

Det har været en lang proces, men alle anstrengelserne værd. Vi ønskede at bygge et nyt hus, men det tog lang tid at finde den rigtige grund. Vi blev præsenteret for en skuffesag, og blev hurtigt grebet af beliggenheden og den udsigt grunden bød på. Det gamle hus lå nederst på grunden, og for at udnytte den skønne udsigt skulle huset længere op. Det var en proces på omkring to år at få alle papirer på plads og få huset tegnet, præcis som vi ønskede det. Særligt glæder vi os til at bruge den store tagterrasse, hvor udsigten virkelig kommer til sit fulde potentiale.

Lysegrå Duette gardin hos Nordic Kids LivingI badeværelset – lysegrå Luxaflex® Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up.

Hvordan tænker du indretning?

Basen i vores hjem er skandinavisk. Vi går efter dansk design og klassiske ting, som holder i lang tid. Da vi skulle i gang med indretningen af vores nye hjem, troede vi først at hvid var en gennemgående farve – også til gardinerne. Men vi skulle tænke anderledes og have mere varme og hygge ind. At sætte farver på gardinerne gav en meget større effekt, end vi havde forestillet os. Det allervigtigste er, at der er plads til os alle – så vi tænker børnevenlig indretning, og er ikke bange for tingene bliver brugt. Huset er blevet lige som vi har drømt om.

Lyserød Duette gardin hos Nordic Kids LivingI soveværelset – auberginefarvet Luxaflex® Duette® gardin i mørklægning, model Top Down/Bottom Up.

Hvad er der med dig og den lyserøde farve?

Jeg elsker lyserødt! Det er min yndlingsfarve. Og det har naturligvis også påvirket børnene. Men også Michael rent faktisk. Alligevel var det mig som blev usikker på, om vi nu også skulle vælge gardinerne i lyserød til pigernes værelser. Her var Michael mere sikker – for det er jo piger. Og det er blevet helt fantastisk og pigerne elsker dem.

Den lyserøde farve sniger sig også ind i alle andre rum blandt andet på en væg i badeværelset og flere elementer i stuen. Den er rigtig god sammen med de lyse skandinaviske farver og derfor så nem at holde af.

Lyserød Duette gardin hos Nordic Kids LivingLyserød Luxaflex® Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up i det ene pigeværelse.

Lyserød Duette gardin hos Nordic Kids LivingLyserød Luxaflex® Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up i det andet pigeværelse.

Hvad faldt du for ved Duette® gardinet?

Michael er IT mand til fingerspidserne, og hele huset kan nærmest styres fra telefonen. Så vi faldt både for styringen med PowerView® og Duette® løsningen. Særligt funktionen at de kan køre ned fra toppen. Det smarte er, at vi kan skærme for indsyn og sol, og samtidig få glæde af udsigten.

Vi er også optaget af, ligesom mange andre, at sikre hjemmet mod indbrud, og med lys der kan tænde og slukke og gardiner, der er i bevægelse, ser huset aldrig forladt ud.

Lysegrå Duette gardin hos Nordic Kids LivingLysegrå Luxaflex® Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up i panorama vindue.

Hvad er særligt godt ved PowerView® betjeningen?

Vi vidste, det ville være smart med en motoriseret løsning, men er stadig blevet overrasket over, hvor glade vi rent faktisk er for løsningen. Det er smart, de justerer sig selv – og det giver en ekstra ro i sindet, når vi tager på ferie, og gardinerne gør, at hjemmet er i bevægelse. De steder hvor sollyset generer i løbet af dagen, har vi tidsstyring på, så de kører ned helt automatisk. Både for at skærme for skarpt lys i øjnene men også for at beskytte møblerne. Og pigerne bruger deres gardin til vækkeur. Jo, gardinerne har mange funktioner hos os. Det er også nemt at justere tidsindstillingen fx i sommerferien, hvor vores døgnrytme pludselig forandrer sig. Når vi i løbet af dagen har brug for at justere gardinerne, bruger vi enten fjernbetjeningen eller appen.

Pebble fjernbetjening hjemme hos Nordic Kids LivingLuxaflex® Pebble® fjernbetjening.

Du kan læse mere om Mettes oplevelse med at vælge gardiner og hendes oplevelse med motorisering her >

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling