Gardiner forvandlede rummet

Vi blev overraskede over den store effekt, det gav at få gardiner op!

Louise og David Guldager bor i et top cool og hyggeligt funkishus i Hellerup. For to år siden var de gennem en større renovering, men det er først nu – to år senere, der er kommet gardiner op. Vi er vildt overraskede over hvor stor effekt, det gav for hele følelsen i rummet at få gardiner. Det har tilført hygge!

Luxaflex Guldlog

Louise og David Guldager
Fotograf Thomas Dahl @tdahl.dk

Udsyn og fleksibelt lys i husets hjerterum

Renoveringen for to år siden var gennemgribende og indebar blandt andet at fjerne vægge og savsmuldstapet. Da vi kom til vinduerne, var der ikke en løsning, vi synes var oplagt, og som vi lige faldt for. Vi har et meget stort vindue, som har stor betydning for rummets udtryk, og vi vidste, vi havde brug for en løsning, som var fleksibel. Køkken-alrummet er husets hjerte, og vi bruger det til alt. Det daglige familieliv, til hyggelige middagsselskaber med familie og venner og til arbejde. Vi arbejder ofte hjemmefra og holder også møder i rummet. Derfor har vi søgt efter en fleksibel løsning, så vi kan skærme for lyset uden at lukke af for udsigten eller have følelsen af at lukke sig inde i en hule.

Luxaflex Guldlog fleksibel løsning

Luxaflex Guldlog fleksibel løsning

Smuk opsætning med transparente Luxaflex® stofgardiner og Duette®, model Top Down / Bottom Up
Fotograf Thomas Dahl @tdahl.dk

Teknik og æstetik i samhørighed

Tiden er bare gået. En dag så jeg kombinationen med de lange stofgardiner og Duette® løsningen i vinduet med motorstyring. Og så var der noget, der gav super meget mening. Gardinerne ville ikke bare opfylde en æstetisk rolle, men teknikken ville også tale enormt meget til David (red: David er TV2’s faste ekspert på gadgets og teknologi). Det er vigtigt for os begge, at løsningerne er æstetisk smukke, selvom de er smarte og intelligente. Og det får vi med PowerView®, hvor teknikken sidder skjult bag gardinet. Det er super smart, at gardinerne kører automatisk, så vi ikke behøver at tænke så meget på at få dem op og ned. De kører selv op, når vores morgen starter, eller når solen står op.

Luxaflex Guldlog PowerView

Pebble® fjernbetjening
Fotograf Thomas Dahl @tdahl.dk

Modig farvesammensætning gav det sidste

Løsningen med lange stofgardiner og Duette i vinduet var endelig fundet. Men så kom vi til farvevalget. Det var vildt fedt, der var så mange muligheder for farver og sammensætninger, men det gjorde det også svært at tage valget. Jeg gik med den gode mavefornemmelse og en snert af at være modig. Efter det kom op, er jeg enormt glad for resultatet. Det er blevet helt fantastisk godt, og jeg er virkelig glad for, jeg skubbede mig selv lidt uden for komfortzonen. Det føles som en stor beslutning, når man står med de mange muligheder – både fordi løsningen i vinduet bidrager meget til rummet som helhed og fordi det samtidig heller ikke er noget, man bare skifter ud igen efter kort tid.

At få gardiner op i det her rum har givet en virkelig stor effekt, rummet har fået karakter og løsningen spiller rigtig godt sammen med huset funkis-stil.

Luxaflex Guldlog Modig farvesammensætning

Brune Luxaflex® stofgardiner og Duette® i støvet grøn
Fotograf Thomas Dahl @tdahl.dk

 

Her kan du læse mere fra Louise og hendes tanker om at vælge gardiner >

Seneste blogindlæg fra Louise (marts 2019) kan du se her

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling