Intelligente gardiner – gode grunde til du ikke vil leve uden

Den seneste tid er der sket en hel del i den digitale verden. Frem for alt har teknologien taget et kraftigt skridt ind i vores hjem. Vi tænder og slukker lamper med telefonen og streamer musik til hjemmets højtalere. Til kategorien, ”smarte enheder i hjemmet”, kan vi nu også tillægge skræddersyede gardiner.

 • Luxaflex PowerView og Duette

  Motoriserede og tidsindstilte gardiner

  Lad dine gardiner helt af sig selv skabe den rigtige atmosfære og stemning, lige når du har brug for det – og du kan tænke på noget andet. Nu kan du styre lys og privatliv, ved at lade gardinerne køre op og ned på de tidspunkter, der passer ind i din døgnrytme. Du får funktion og design i højeste kvalitet, når du vælger gardiner med PowerView® Motorisering.

 • Luxaflex PowerView og Duette

  Et intelligent hjem

  Kategorien Smart Home vokser så det knager og er blevet fællesbetegnelsen for de smarte enheder, som gør dit hjem mere intelligent. For nogle kan det lyde overflødigt med motoriserede gardiner, men de kommer med en hel del (smarte!) løsninger, som gør at det hurtigt føles helt forhistorisk at undvære dem igen.

 • Luxaflex PowerView og Silhouette

  Tryghed på ferien

  Intelligente gardiner giver dig masser af fleksibilitet. Med PowerView® appen kan du tidsindstille dine gardiner til at køre på de tidspunkter, du ønsker. Du behøver ikke engang at være hjemme! Det er perfekt til dig, som ønsker trygheden ved at have et hjem, som ser beboet ud, selv når du er på ferie.

 • Luxaflex PowerView og Twist

  Skræddersyet kvalitet

  Alle Luxaflex® gardiner skræddersyes efter dine mål og farvevalg. Ud over de mange forskellige gardinvarianter, har du et stort udvalg af væv og farver at vælge fra. Alle væv og persienner, fra de farvestrålende til de mere neutrale, kan du se og mærke i vores kollektionsbøger, som du finder hos din nærmeste PowerView® forhandler.

 • Luxaflex PowerView og Duette

  Gratis Pebble® fjernbetjening når du køber PowerView® gardiner

  I hele marts og april får du et særligt tilbud, når vælger PowerView® gardiner – nemlig en gratis Pebble® fjernbetjening med i købet.

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling