Bliv inspireret af det grønne og naturlige

Lad naturen inspirere dig i din indretning. Vælg det dristige spor og gå ”all in” med store bladmønstre og masser af farve eller vælg det mere forsigtige spor med et diskret mønster og en neutral farvepalette. Her får du inspiration til fem forskellige stile, alle med inspiration fra naturen.

 • Rullegardin i Botanical Collection

  Skab en gennemført stil med naturen som inspiration

  Kombiner enkle mønstre med rene neutrale overflader – effekten bliver levende, varm og indbydende. Det smukke mørklæggende rullegardinsvæv med et smukt diffust bladmønster findes i vores særligt sammensatte Botanical Collection og hedder Mare dessin 7401.

 • Rullegardin i Botanical Collection

  Kombiner det naturlige med det jordiske

  Fremhæv det smukke jordiske i forskellige nuancer, fra mørk brun til lys beige. Det diskrete mønstrede væv på rullegardinet hedder Carmel og har dessinnummer 7375. Det findes i vores Botanical Collection.

 • Duette® gardin i Botanical Collection

  Plisserede folder i farven okker

  Fremhæv dine vinduer med varmere nuancer og giv indretningen en sofistikeret eksklusivitet. Vævet er fra vores Duette® kollektion, hedder Elan duo tone og findes i Botanical Collection. Modellen på billedet er vores Top Down/Bottom Up, der gør du kan skærme, hvor behovet er, uden at lukke af for lys og udsyn.

 • Botanical Collection

  Varme eksklusive nuancer i smukke grupperinger 

  Arbejd med de naturlige farver og lav små grupperinger rundt om i hjemmet. Bland grønt og gult sammen med mørke, jordiske nuancer. Du opnår en hyggelig og eksklusiv stemning. Fungerer både i vinduet og som dekoration på bordet derhjemme eller på kontoret.

 • Duette® gardin i Botanical Collection

  Mod til at skabe noget helt unikt og anderledes

  Den botaniske trend kan også være noget helt andet. Planter i kombination med naturelementer som keramik, jord, rust og træ giver en unik og gennemtænkt detaljeret stil. Duette® gardinet er med vores Bamboo design som består af 25% naturlige bambusfibre og har dessinnummer 7683. Den findes i vores Botanical Collection.

Om Luxaflex® Botanical Collection

Luxaflex® Botanical Collection er en særlig sammensat kollektion, der kan inspirere dig til smukke farvesammensætninger med naturen som inspirationskilde. Er du nysgerrig efter at vide mere om kollektionen, samt at få information om hvor den kan ses og købes? Læs mere her

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling