Gardinerne skabte forvandling og følelsen af et hjem

Vi har haft fornøjelsen af at være med, når en kvinde med sans for boligindretning forvandler en nybyg-lejlighed til et rigtigt hyggeligt hjem. Det er nemlig ikke blot at rykke ind med sine ting, og så skabes det naturligt. For at der bliver skabt følelsen af et hjem, der er rart og hyggeligt at være i, skal der mere til.

Lillely

Vi er hjemme hos Christina Hansen Rompanen, som står bag de meget smukke billeder på Instagramprofilen @vildhjertet. Christina har skabt et nyt hjem til sig selv og hendes sødeste lille datter Ly.

Vi giver dig her et indblik i, hvordan Christina arbejder med indretning.

At have indretning som en hobby

Christina elsker at indrette og har det som en af sine hobbyer. Jeg elsker at lave om og gør det hele tiden. Jeg kunne indrette på ny konstant og på den måde se tingene i nye perspektiver. Jeg tager billederne med mit Canon 6D kamera, og at skabe det perfekte billede, er en del af min hobby, når det kommer til indretning.

LilleLy spiseplads med Silhouette gardiner

Hvordan vil du betegne din boligstil?

Jeg bruger naturen som inspiration, når jeg indretter. Jeg vælger ofte materialer som sten, marmor, træ og keramik. Det er vigtigt for mig, at indretningen skaber ro og harmoni, så jeg arbejder altid i farveskalaer, der er afstemt i rolige farver, og som taler til hinanden.

LilleLy vindue med gardinlengder

Vores primære rum er stue og køkken i ét

Vores lejlighed er ikke så stor, og stue, køkken og spiseplads hænger sammen i ét rum. Da jeg skulle vælge gardiner til lejligheden, faldt jeg ret hurtigt for Silhouette®. Jeg ønskede et let udtryk, fordi rummet ikke er så stort. Samtidig er Silhoutte® super elegant og eksklusiv i udtrykket. Det var svært at vælge farve, da der var mange retninger at gå i – både lyse, varme og kolde farver – men jeg fulgte min første intuition. Jeg arbejder i en varm farveskala i stuen, og havde for øje både at vælge en som ikke blev for mørk og som samtidig ville passe til min nye sofa.

LilleLy stue med Silhouette gardiner

Mørklægning til Lys værelse

Det var vigtigt at kunne mørklægge Lys værelse, særligt om sommeren, når vi har de lange lyse aftener og morgener. Duette® er effektiv til mørklægning, en flot løsning og farvemulighederne så mange og fine. Netop farvevalget og udtrykket i Duette® gjorde det nemt at vælge den gardinløsning til værelserne. Jeg fandt den perfekte farve, som matchede op til Lys tapetvæg med de smukkeste svaner.

LilleLy vindue med mørklæggende Duette gardin

Hotelstemning i soveværelset

I soveværelset ville jeg skabe en lækker hotelstemning. Derfor var jeg helt sikker på, jeg skulle have lange stofgardiner, der går helt til gulvet. Det lækre velourstof på væggen med kombination af et Duette® gardin i vinduet, blev det perfekte makkerpar til at skabe stemning og mørklægning på samme tid.

LilleLy soveværelse med mørklæggende Duette gardin og gardinlengder

Det er overraskende så meget effekt, det har at få gardiner. Ud over de har en praktisk funktion med styring af lys og privatliv, skaber de en skøn personlig stemning og bidrager enormt meget til indretningen.

Se flere billeder fra Christina på hendes instagramprofil @vildhjertet.

Her kan du se mere om vores Duette® kollektion >
Her kan du se mere om vores Silhouette® kollektion >
Her kan du se mere om mulighederne med lange stofgardiner

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling