Modig indretning med kulørte gardiner

Flere og flere har fået mod de på mere markante farver. Specielt signalfarver som postkasserød, klar gul, varm blå og stærk lilla giver hjemmet karakter og står i flot kontrast til det minimalistiske nordiske look. Har du mod på farver i indretningen?

De skandinaviske hjem prydes normalt med sarte og douchede toner. Men i år får det uskyldige udtryk stærk konkurrence af mørke farver, der skal bryde med de lyse flader. De vovede farvevalg ligger i detaljen – perfekt kombineret med de kølige nuancer. En væg malet i en stærk farve, mønstrede puder eller mørke gardiner understreger personlighed og hjemmets charme. Særligt de farvestrålende gardiner er tilbage, og skaber en luksuriøs og romantisk stemning, der smelter elegant ind i det øvrige design.

Ultra Violet

Årets farve i 2018 er, ifølge Pantone, ultra violet, der udstråler dramatik, mod og kunstnerisk frihed. De stærke lilla nuancer tilfører en unik stemning til boligen og er en fantastisk kontrast til de kolde toner. Prøv en dyb blommefarve til soveværelset, eller giv stuen lidt ekstra charme med en lilla persienne.

Luxaflex® persienne med 50 mm lameller i klar lilla. Pris fra 1.911 kr.

Luxaflex® Twist® gardin i Dark Purple. Pris fra 1.015 kr.

Gyldne toner

De korngule farver bringer humør og en helt særlig varme ind i hjemmet. Selv på en kold regnvejrsdag vil det gyldne lys fra gardinerne tilføre en følelse af ægte sommeridyl. Kombiner de gule gardiner med en smuk solsikke eller brændte krukker i vindueskarmen for et gennemført udtryk.

Luxaflex® Liftgardin med lysdæmpende væv Harper i farven Mustard. Pris fra 2.152 kr.

Luxaflex® Plisségardin i Opal Crush i farven Golden. Pris fra 1.135 kr.

Dyp rød

Et andet modigt valg er den røde farve, der for alvor giver karakter til rummet. Gå efter et rødt og mere rustikt look eller vælg en persienne i samme farve som de delikate valmuer.

Luxaflex® MegaView persienne i rød. Pris fra 1.123 kr.

Luxaflex® Dag & Nat gardin, to væv i et gardin. Transparent plissévæv Construction og mørklæggende Duette® væv i farven RedClay. Pris fra 3.249 kr.

Grøn nostalgi

De grønne nuancer er stadig en aktuel trend i boligindretningen, og de botaniske mønstre giver stue, køkken og soveværelset et levende og frodigt udtryk. Skab et smukt og nutidigt look med fine og delikate gardiner med voksende grene og blade, og skab din egen urbane have med hængeplanter og krukker.

Luxaflex® rullegardin fra Scandinavian Design Collection, væv Fiki af Maria Åström. Pris fra 1.910 kr.

Luxaflex® rullegardin i design Leaves. Pris fra 1.483 kr.

Himmelblå

Et miks af blå farver giver en rolig palet til hjemmets flader. De kølige nuancer har den særlige egenskab, at de sænker hjerterytmen og dermed bidrager til ro og velvære. Den blå farve passer derfor perfekt til soveværelset eller stuen, hvor du kan skabe en hyggelig atmosfære.

Luxaflex® Duette® gardin 64 mm med mørklæggende væv i farven IndianInk. Pris fra 2.180 kr.

Luxaflex® Duette® gardin 32 mm med Top Down/Bottom up funktion i farven IndianInk. Pris fra 2.562 kr.

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling