Variationer af Twist

De smukke Twist® gardiner kombinerer design og form med smart funktion. Trenden med grafiske udtryk har ikke vist tegn på at forsvinde lige foreløbig, måske takket være dens indflydelse på de meget minimalistiske hjem.

Luxaflex twist blinds

Kollektionen med Twist® giver dig en skøn mulighed for at introducere den grafiske trend på en funktionel måde. Gardinet kan håndtere lysindfald og indsyn med præcision, takket være måden hvorpå striberne overlapper hinanden.

Tidløse prikker og modige farver

Vælg en stærk metallic eller en anden modig farve som kontrast til en almindelig væg for at få stærk effekt, som i eksemplet på billedet. På billedet ser du tidløse prikker fra Designer Shades kollektionen, som er fantastiske for et mere legende men stadig grafisk look.

Luxaflex twist blinds

Trendy strukturforandring

På dette billede ser du et andet alternativ, som giver dig mulighed for at skabe en diskret overraskelse i strukturen. Prøv denne stil i et helt hvidt rum for en sofistikeret og fin fornemmelse.

Luxaflex twist blinds

Fleksibilitet

For total afskærmning kan man skabe et helt tæt gardin med hjælp fra de overlappende striber. Vi elsker variationerne og mulighederne, som følger med de forskellige varianter Swing, Ballad og Hymn. Vi vil gerne vide, hvordan du indretter med dem – læg billeder op på vores Facebook side eller tag os på Instagram med @luxaflex_dk.

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling