Betjening

Motoriserede eller manuelt betjente gardiner?

Der findes et stort udvalg af betjeningssystemer til dine gardiner. Fra snorløse varianter til udspændte gardiner eller motoriserede systemer. Hvad du skal vælge afhænger af dit vindue og dets placering samt naturligvis også hvad lige præcis din favoritbetjening er.

Hos Luxaflex® er børnesikkerhed en topprioritet. Det er en vigtig del af vores designfilosofi at sørge for, at vores gardiner kan bruges sikkert, også i hjem med babyer og små børn. Download vores gratis børnesikkerhedsbrochure. Din nærmeste Luxaflex® forhandler vil vejlede dig vedrørende det rette valg til dit vindue og dit hjem.

SmartCord®

Vores unikke design SmartCord® er udstyret med en udtrækkelig snor, der aldrig bliver lang. Når gardinet skal sænkes er det blot et klik med snoren, og gardinet kører automatisk ned. Så slipper du for besvær med lange irriterende snore. Sikkert, æstetisk og helt enkelt.

SmartCord® fås i

PowerRise®

Betjen dine gardiner med et tryk på en knap med den batteridrevne PowerRise® fjernbetjening eller vægkontakt. Så styrer du fra den afstand du ønsker både lyset og privatlivet. Og med ingen snore får du optimal børnesikkerhed.

PowerRise® fås i

LiteRise®

Med vores snorløse LiteRise® system skal du blot skubbe gardinet opad med hånden for at hæve det eller nedad for at sænke det. Dine gardiner forbliver nøjagtigt der, hvor du slipper dem. Smukt og enkelt helt uden snore.

LiteRise® fås i

Top Down/Bottom Up

Åbn ovenfra eller nedefra, eller sæt gardinet et sted midt imellem. Skab den perfekte balance mellem privatliv og naturligt lys med “Top Down/Bottom Up” modellerne.

"Top Down/Bottom Up fås i*

* Motoriseret er kun tilgængelig i Duette® og Plisségardiner

Ovenlys

Tag kontrol over lyset og varmen ovenfra med en enkel betjening, der er særligt velegnet til ovenlys. Nyd det naturlige sollys med ekstra lysstyring til ovenlysvinduer, så du vil opleve mindre genskin på fjernsyns- og computerskærme.

Skylight fås i

Betjening med håndsving eller stang

Træk ubesværet de lodrette gardiner og andre Luxaflex® produkter til side med et håndsvings- eller stangbetjeningssystem, der kan løfte og vippe med én brugervenlig betjening.

Fås i

Snoresamlinger med børnsikker kædesamler

Vores snoresamlinger er designet til at bryde, når de udsættes for tryk. Det er standard for adskillige Luxaflex® gardiner.

Snor- og kædebetjening

Foretrækker du en snor eller endeløs kæde som betjeningsfunktion, er det muligt at forbedre børnesikkerheden ved hjælp af nogle ekstra sikkerhedsanordninger. Alle Luxaflex® gardíner er udstyret med en snor- eller kædesikkerhedsanordning.