Et hjem der oser af personlighed

Luxaflex Silhouette og @lillesnefnugdk

Vi har fået muligheden for at følge vores Silhouette® gardiner hele vejen ind til livsstilsbloggeren Apu, som har sin egen helt særlige tilgang til indretning. Lad dig inspirere af Apu og hendes hjem – hvor design møder funktion – præcis, som man vil have det.

Luxaflex Silhouette og @lillesnefnugdk

Hvem bor her?

Det gør Apu med sin familie, som ud over hende selv tæller tre børn og kæresten Kenneth. Apu er boligblogger med Instagramprofilen @lillesnefnugdk. Hendes navn Aputinnguaq (Apu) stammer fra Grønland, og betyder netop Lille Snefnug, hvoraf den fine sammenhæng.

De har boet i huset som ligger lidt uden for Ribe siden april 2017.

Luxaflex Silhouette og @lillesnefnugdk

Hvordan vil du betegne din boligstil?

Når jeg indretter tænker jeg i varme, at få noget natur ind og at det skal være hyggeligt. Jeg kan godt lide de varme farver. Jeg vil gerne sætte mit eget præg, og det er vigtigt for mig at finde noget nyt, noget som jeg ikke har set før. Jeg vil gerne skabe mit eget, og ofte kan jeg se for mig hvordan jeg gerne vil have det, inden jeg overhovedet ved, om det findes.

Luxaflex Silhouette og @lillesnefnugdk

Hvad faldt du for ved Silhouette®?

Vi søgte noget andet end almindelige stofgardiner, da vores hvide gulve tiltrækker opmærksomheden til det støv, der skabes. Fordelen, med de hvide gulve, er, at vi ser støvet, og kan få det fjernet. Det er en god tanke.

Jeg faldt i første omgang via inspiration fra Instagram for motoriseringen. Ved at udforske mulighederne på Luxaflex®’ hjemmeside, fandt jeg hurtigt frem til Silhouette®. Jeg faldt for enkeltheden, at løsningen skaber hygge og det transparente look.

Silhouette® fås i flere forskellige farver. Jeg valgte en der hedder Wood Ash, som er varm i farven, og passer helt perfekt til vores indretning.

Luxaflex Silhouette og @lillesnefnugdk

Hvad er særligt godt ved PowerView® betjeningen?

Vi synes, det er super cool at alle vores gardiner kan rulle op på samme tid. Så slipper vi for at tage et gardin af gangen, og med vores store vinduespartier, sparer det os for tid. Og så er det samtidig også bare blæret at vi kan betjene dem fra sofaen.

Det er også smart med tidsindstillingen, som gør at alle gardiner kører op om morgenen, på den tid vi ønsker – og tilsvarende ned om aftenen.

Hør Apu fortælle mere om hendes valg på hendes blog >

Er du nysgerrig på at vide mere om Silhouette®, kan du gå til produktsiden her.

 

Luxaflex PowerView og @lillesnefnugdk

Del

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Find en forhandler

Vi findes over hele landet hos autoriserede og professionelle forhandlere. Lad dig inspirere i et af vores showrooms.

Find forhandler

Vores produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende designs, nytænkende betjeninger og høj kvalitet kan vi tilbyde et komplet sortiment inden for målbestilte gardinløsninger til dine vinduer.

Læs mere
Find en forhandler

Velkommen til vores verden

Følg os i de sociale medier for flere tips og idéer. Vi findes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev med produktnyheder, inspiration og konkurrencer.

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du accepterer vores fortrolighedspolitik.

The Art of Window Styling