PowerView® Automation

Vi opfandt ikke lyset, men vi fandt en smartere, mere enkel og bekvem måde at kontrollere, hvordan det bevæger sig i løbet af dagen. Du behøver ikke engang at være hjemme med elektriske gardiner.

Elektrisk gardin med Pebble® fjernbetjening

Opgrader hverdagen med automatiske gardiner

Med PowerView® er skræddersyede gardiner nu også blevet til smarte gardiner. Betjen gardinerne med en fjernbetjening, eller lad gardinerne sænke, hæve, vippe og dreje automatisk efter din døgnrytme og behov. De elektriske gardiner gør din hverdag mere komfortabel og sikrer de rette forhold i hjemmet døgnet rundt.

Smart Home gardiner

Sådan fungerer det

PowerView® Automation er et trådløst system, der gør det muligt at styre gardinerne, uden at du selv skal rundt og justere på hvert enkelt gardin. Motoren i gardinet får strøm fra et diskret batteri eller gennem en ledning til en stikkontakt. De motoriserede gardiner kan du både styre med en fjernbetjening eller som intelligente gardiner, der er forbundet til dit smart home. Det gør, at du blandt andet kan tidsindstille og stemmeaktivere gardinerne.

Få mere viden om PowerView®
Tryk og få mere viden om betjeningsmulighederne:
home portrait home landscape
Åben

Pebble® og vægmonteret fjernbetjening

Med Pebble® fjernbetjeningen eller den vægmonterede betjening, kan du enkelt styre hvert eneste gardin eller alle gardiner i rummet på samme tid, præcis som du vil. Fjernbetjeningerne er hjertet i PowerView® systemet og lader dig komme nemt i gang.

Forrige Næste

Åben

PowerView® App

Med PowerView® app’en fungerer din smartphone eller tablet som fjernbetjening til dine gardiner. Du kan styre enkelte gardiner, hele rummet eller hele hjemmet på samme tid. Med RemoteConnect kan du styre dine gardiner, når du ikke er hjemme. PowerView® app’en og RemoteConnect skal tilkobles PowerView® hubben for at fungere.

Forrige Næste

Åben

PowerView® App

Med PowerView® app’en fungerer din smartphone eller tablet som fjernbetjening til dine gardiner. Du kan styre enkelte gardiner, hele rummet eller hele hjemmet på samme tid. Med RemoteConnect kan du styre dine gardiner, når du ikke er hjemme. PowerView® app’en og RemoteConnect skal tilkobles PowerView® hubben for at fungere.

Forrige Næste

Åben

Pebble® og vægmonteret fjernbetjening

Med Pebble® fjernbetjeningen eller den vægmonterede betjening, kan du enkelt styre hvert eneste gardin eller alle gardiner i rummet på samme tid, præcis som du vil. Fjernbetjeningerne er hjertet i PowerView® systemet og lader dig komme nemt i gang.

Forrige Næste

Åben

Pebble® og vægmonteret Scene Controller

Med Pebble® Scene Controller eller den vægmonterede Scene Controller kan du nemt aktivere forudindstilte scener. For at kunne bruge Scene Controlleren skal du have PowerView® hub og app installeret. Scene Controlleren aktiverer scenerne. Det er i app’en du opretter og ændrer scener.

Forrige Næste

Åben

PowerView® Hub

PowerView® hubben kobles til dit hjems WiFi router og er den centrale hjerne bag hele PowerView® systemet. Den husker de skræddersyede scener, aktiverer tidsindstillinger og fungerer som central kontrolenhed for alle PowerView® gardiner i dit hjem.

Forrige Næste

Åben

PowerView® Repeater

Repeateren er en lille signalforstærker som diskret sættes i en stikkontakt i hjemmet for at udvide og forbedre signalet til motoren i gardinet. På den måde kan PowerView® arbejde i hele det hjem, uanset størrelse.

Forrige Næste

Luxaflex® Smart Home gardiner:

Luxaflex® PowerView®

Tre betjeningsmuligheder

Med få klik kan du styre gardinerne i dit hjem, så du nemt kan kontrollere lysindfald og skabe en stemning - uden at du skal rundt i hele huset og justere hvert gardin. Der er tre forskellige betjeningsmuligheder til de motoriserede PowerView® gardiner.

  • Pebble® fjernbetjening
  • PowerView® App
  • PowerView® scene controller

Se PowerView® manual
PowerView® smart gardin

Intelligente gardiner til dit smart home

Realiser drømmen om et imponerende smart home med elektriske gardiner. Den centrale hjerne i systemet er en PowerView® Hub, der skaber forbindelse til dit wifi. Når Hub’en er installeret, passer den sig selv. Derefter kan du betjene gardinerne via PowerView® app’en på din mobil eller tablet, bruge stemmestyring eller tidsindstille gardinerne til at køre efter din døgnrytme.

Blog: Familien Gregersens smart home
PowerView® motorisering og app

Perfekt stemning morgen, middag og aften

Indstil de elektriske gardiner til at rulle gradvist op om morgenen, så du kan stå op med solen, eller til at rulle ned og give hygge og privatliv i aftentimerne i stuen. I PowerView® app’en kan du indstille personlige scenarier tilpasset din livsstil eller efter, hvordan solens placering på himlen skaber det rette lysindfald i dit hjem. Du kan også aktivere scenerne med en PowerView® scene controller, hvis nogen i hjemmet ikke har app’en.

Blog: Inspiration til et intelligent hjem
Pebble® fjernbetjening i forskellige farver

Styr gardinerne med en fjernbetjening

Du kan styre hvert enkelt eller grupper af gardiner i dit hjem med en fjernbetjening lige så let som at tænde fjernsynet. Pebble® fjernbetjeningen forener funktion og design i en elegant løsning, som du kan vælge 10 forskellige farver.

Vægmonteret Fjernbetjening i forskellige farver

Slut med at lede efter fjernbetjeningen

Foretrækker du i stedet at få din fjernbetjening eller scene controller vægmonteret, kan det også lade sig gøre. På den måde ved du altid, hvor du kan finde fjernbetjeningen. Du kan vælge mellem tre farver.

Elektrisk gardin

En udvidelse af dit smart home

PowerView® kan sagtens lege sammen med andre home assistenter, uanset om du har en eller flere intelligente løsninger i dit hjem i forvejen. De automatiske gardiner er designet til at fungere med langt de fleste home automation-systemer. Forbind eksempelvis de intelligente gardiner til Apple HomeKit, Google Home Assistant eller Amazon Alexa.

Mere om kompabilitet
Silhouette, smart gardin

PowerView® motor koster fra 1.366,-

Genopladelig batteripakke Accu-pack: 495,-

18V strømforsyning til kontakt 188,-

PowerView® Hub 2.0 2.084,- (til styring med app)

PowerView® Pebble® fjernbetjening 703,-

Få mere viden om priser >

PowerView® gardiner, et skræddersyet pris

Priserne på PowerView® er udover prisen på skræddersyede gardiner og varierer efter, hvor mange gardiner og hvilken betjeningsmulighed, du ønsker. Det er altså en ekstra investering, som sikrer, at du får mere glæde af dine gardiner.

Elektrisk gardin på gardinskinne

Automatiske gardiner er energieffektive

Dine gardiner kan være med til sætte aftryk på din elregning, og med PowerView® Automation bliver det endnu nemmere. 50% af varmetabet i et hjem sker gennem vinduerne. Tidsindstil derfor dine gardiner til at rulle ned om aftenen og natten, så de med deres isolerende effekt holder på varmen.

Blog: Tips til bæredygtig indretning med gardiner
PowerView® app

Vær tryg, når du ikke er hjemme

Med PowerView® app’en kan du styre dine gardiner med din mobil eller tablet, når du er på farten. På den måde kan du få det til at se ud som om, at der er nogen hjemme og holde tyve og ubudne gæster væk.

Blog: Gardiner til dig, der elsker gadgets
Smart gardin

PowerView® i et stort hjem

Dækker dit hjem over mange kvadratmeter, kan du forstærke signalet med en PowerView® repeater eller med en ekstra PowerView® Hub, så de intelligente gardiner fungerer selv i de fjerneste rum af hjemmet.

PowerView® forhandler

Find en autoriseret PowerView® forhandler

Er du nysgerrig på de intelligente gardiner, er du velkommen til at opleve og høre mere om PowerView® hos din nærmeste forhandler. Book en aftale, og få demonstreret, hvordan PowerView® kan gøre dit liv nemmere.

Find nærmeste forhandler