PowerView® automation

Byd PowerView® automation Gen 3 velkommen! At kunne tidsindstille og styre dine gardiner via app højner komforten i hjemmet og får hverdagen til at glide lettere. Med PowerView® automation Gen 3 får du den nyeste teknologi mens brugervenligheden er helt i top.

Smart Home gardiner

Hvordan fungerer automatiske gardiner med PowerView®?

PowerView® automation er et trådløst system, der gør det muligt at styre gardinerne, uden at du selv skal rundt og justere på hvert enkelt gardin. Motoren i gardinet får strøm fra et diskret batteri eller gennem en ledning til en stikkontakt. De motoriserede gardiner kan du både styre med en fjernbetjening, med app eller som intelligente gardiner, der er forbundet til dit smart home. Det gør, at du blandt andet kan tidsindstille og stemmeaktivere gardinerne.

Elektrisk gardin med Pebble® fjernbetjening

Opgrader hverdagen med automatiske gardiner

Med PowerView® er skræddersyede gardiner nu også blevet til smarte gardiner. Betjen gardinerne via app eller med en fjernbetjening, eller lad gardinerne sænke, hæve, vippe og dreje automatisk efter din døgnrytme og behov. De elektriske gardiner gør din hverdag mere komfortabel og sikrer de rette forhold i hjemmet døgnet rundt.

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores intelligente PowerView® gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.

Luxaflex® Smart Home gardiner:

Luxaflex® PowerView®

Hvordan styrer jeg mine PowerView® gardiner?

Med få klik kan du styre gardinerne i dit hjem, så du nemt kan kontrollere lysindfald og skabe en stemning - uden at du skal rundt i hele huset og justere hvert gardin. Der er forskellige betjeningsmuligheder til de motoriserede PowerView® gardiner.

 • PowerView® app - uden ekstra omkostning
 • PowerView® fjernbetjening

Se PowerView® manual
PowerView® smart gardin
Intelligente gardiner til smart home

Hvordan styrer jeg mine gardiner automatisk?

Realisér drømmen om et imponerende smart home med elektriske gardiner. Tilføjer du en Gateway til dit system kan det tilsluttes dit smart home via Google Home Assistant eller Amazon Alexa og andre smart home systemer. Derefter kan du betjene gardinerne via stemmestyring, tidsindstille gardinerne til at køre efter din døgnrytme.

Blog: Familien Gregersens smart home
PowerView® motorisering og app

Perfekt stemning morgen, middag og aften

Indstil de elektriske gardiner til at rulle gradvist op om morgenen, så du kan stå op med solen, eller til at rulle ned og give hygge og privatliv i aftentimerne i stuen. I PowerView® app’en kan du indstille personlige scener tilpasset din livsstil eller efter, hvordan solens placering på himlen skaber det rette lysindfald i dit hjem.

Blog: Inspiration til et intelligent hjem
Pebble® fjernbetjening i forskellige farver

Styr gardinerne med en fjernbetjening

Du kan styre hvert enkelt eller grupper af gardiner i dit hjem med en fjernbetjening lige så let som at tænde fjernsynet. Pebble® fjernbetjeningen forener funktion og design i en elegant løsning, som du kan vælge 10 forskellige farver.

Vægmonteret Fjernbetjening i forskellige farver

Slut med at lede efter fjernbetjeningen

Foretrækker du i stedet at få din fjernbetjening vægmonteret, kan det også lade sig gøre. På den måde ved du altid, hvor du kan finde fjernbetjeningen. Du kan vælge mellem tre farver.

Hvad er fordelene ved automatiske gardiner med PowerView®?

Der er mange fordele at nyde, når du investerer i automatiske gardiner med Powerview®:

 • Bekvemmeligheden ved et smart hjem
 • Øget privatliv og sikkerhed
 • Let anvendelighed
 • Børnesikret uden kæder og snore
 • App, fjernbetjening eller stemmestyring
 • Styr flere gardiner automatisk
 • Kompatibel med andre smart home-systemer
 • Perfekt til både vinduer og døre
 • Forbedrer hjemmets energieffektivitet
 • Beskytter interiøret mod UV-stråler
 • Ingen elektriker nødvendig for installering
 • Indbyggede genopladelige batterier
 • Opmåling og montage service

Tryk og få mere viden om betjeningsmulighederne:
home portrait home landscape
Åben

Pebble® fjernbetjening

I hjertet af PowerView® automation systemet er den enkle, håndholdte fjernbetjening hvormed du let kan styre hvert enkelt gardin eller alle gardiner i rummet på samme tid, ved et tryk på en knap.

Forrige Næste

Åben

PowerView® App

Med PowerView® app’en fungerer din smartphone eller tablet som fjernbetjening til dine gardiner. Du kan styre enkelte gardiner, hele rummet eller hele hjemmet på samme tid. Med RemoteConnect kan du styre dine gardiner, når du ikke er hjemme. PowerView® app’en og RemoteConnect skal tilkobles PowerView® hubben for at fungere.

Forrige Næste

Åben

PowerView® App

Med PowerView® app’en fungerer din smartphone eller tablet som fjernbetjening til dine gardiner. Du kan styre enkelte gardiner, hele rummet eller hele hjemmet på samme tid. Med RemoteConnect kan du styre dine gardiner, når du ikke er hjemme. PowerView® app’en og RemoteConnect skal tilkobles PowerView® hubben for at fungere.

Forrige Næste

Åben

Pebble® fjernbetjening

I hjertet af PowerView® automation systemet er den enkle, håndholdte fjernbetjening hvormed du let kan styre hvert enkelt gardin eller alle gardiner i rummet på samme tid, ved et tryk på en knap.

Forrige Næste

Åben

Vægmonteret fjernbetjening

Med den vægmonterede fjernbetjening kan du let styre og justere hvert enkelt gardin eller alle gardiner i rummet på samme tid, ved et tryk på en knap.

Forrige Næste

Åben

PowerView® Hub

PowerView® hubben kobles til dit hjems WiFi router og er den centrale hjerne bag hele PowerView® systemet. Den husker de skræddersyede scener, aktiverer tidsindstillinger og fungerer som central kontrolenhed for alle PowerView® gardiner i dit hjem.

Forrige Næste

Elektrisk gardin

Hvordan er PowerView® automation forbundet med andre smart home-systemer?

De automatiske gardiner er designet til at fungere med langt de fleste home automation-systemer. Forbind eksempelvis de intelligente gardiner til Google Home Assistant eller Amazon Alexa.

Mere om kompabilitet

PowerView® gardiner, en skræddersyet pris

Automatisering med PowerView® er et tillæg til prisen på dine skræddersyede gardiner. Prisen på PowerView® varierer efter, hvilken betjeningsmulighed, du ønsker. Det er altså en ekstra investering, som sikrer, at du får mere glæde af dine gardiner.

Få en idé om priserne her
Elektrisk gardin på gardinskinne

Automatiske gardiner er energieffektive

Dine gardiner kan være med til sætte aftryk på din elregning, og med PowerView® automation bliver det endnu nemmere. 50% af varmetabet i et hjem sker gennem vinduerne. Tidsindstil derfor dine gardiner til at rulle ned om aftenen og natten, så de med deres isolerende effekt holder på varmen.

Blog: Tips til bæredygtig indretning med gardiner
PowerView® app

Hvordan styrer jeg mine gardiner, når jeg ikke er hjemme?

For ekstra sikkerhed, når du ikke er hjemme, kan du justere dine gardiner via PowerView® appen på mobil eller tablet via vores Remote Connect™-funktion. På denne måde kan du få det til at se ud som om nogen er hjemme og holde ubudne gæster væk.

Blog: Gardiner til dig, der elsker gadgets
Smart gardin

PowerView® i et stort hjem

Dækker dit hjem over mange kvadratmeter, kan du forstærke signalet med en eller flere PowerView® Gateways, så de intelligente gardiner fungerer selv i de fjerneste rum af hjemmet. Gatewayen fås i to versioner, en standard og en pro variant.

PowerView® forhandler

Find en autoriseret PowerView® forhandler

Er du nysgerrig på de intelligente gardiner, er du velkommen til at opleve og høre mere om PowerView® hos din nærmeste forhandler. Book en aftale, og få demonstreret, hvordan PowerView® kan gøre dit liv nemmere.

Find nærmeste forhandler

Ofte stillede spørgsmål