Eksklusive gardiner i nye stemningsfulde designs

Duette® gardinet er i sig selv ikke en nyhed i vores sortiment. Derimod har Duette®, i løbet af bare få år, vokset og blevet det mest populære gardin hos Luxaflex®. Hvad er det, som gør Duette® så umådelig populær – det får du et indblik i her.

Eksklusive gardiner i nye stemningsfulde designs
Duette® gardin Dag & Nat, 64 mm væv i farven Elephant og vævet Batiste Duette® gardin Dag & Nat, 64 mm væv i farven Elephant og vævet Batiste

De yndefulde Duette® gardiner har en unik vævkonstruktion, der bidrager til et sundt indeklima, og samtidig er de en elegant løsning i en moderne boligindretning.

Kollektionen (fra 2018) lanceres i 14 helt nye vævsserier med charmerende mønstre og klassiske nuancer.

Moderne gardiner kan langt mere end at skærme for sollys og nysgerrige blikke. De er også en unik del af den personlige indretning, og så kan de bidrage til et bedre indeklima.

Duette® gardinerne er den største og mest eksklusive kollektion på markedet. Den unikke konstruktion får vævet til at hænge elegant med fine plisseer pænt fordelt over hele gardinet. De er ideelle til alle vinduesfaconer og størrelser, fra det skrå loftvindue til store panoramavinduer, og i den nye kollektion er høj kvalitet, bæredygtighed og elegante designs i højsæde.

Et væld af sofistikerede farver og raffinerede teksturer

Med over 400 designs kan du skabe præcis det individuelle udtryk, du ønsker i dit hjem. Kollektion byder bl.a. på 14 nye vævsserier, 8 legende mønstre og flere skønne farver, der sikrer en sofistikeret og tidløs stil.

De raffinerede teksturer i vævet bidrager til et blødt og behageligt lysindfald, og valget mellem tre tætheder giver en fleksibel afskærmning. Vælg fx et transparent væv til køkkenet og en mørklæggende variant til soveværelset, eller gå med modellen ’Dag & Nat’, der kombinerer to væv i ét gardin med en elegant overgang fra en florlet til kraftig struktur.

Ønsker du at kombinere høj kvalitet med bæredygtighed, byder den nye kollektion også på fine naturlige væv som ’Eternity’, der er lavet af 40% genvundet polyester og ’Bamboo’ med fibre fra bæredygtige bambusplantager.

Duette® gardin med væv Batiste Christel som har et skyggeagtigt blomsterdesign Duette® gardin med væv Batiste Christel som har et skyggeagtigt blomsterdesign

Smukke rammer om et godt indeklima

Vævet i Duette® er opbygget af to lag med luftlommer, der har en isolerende effekt – både sommer og vinter. På den måde sparer du på energiregningen og får et bedre indeklima. Det bløde tekstil og luftlagene forbedrer desuden akustikken i rummet ved at reducere forstyrrende ekko fra hårde materialer som glas, vægge og klinker.

Smarte måder at betjene Duette® gardinet

Vælg en betjeningsløsning uden lange snore for et enkelt og stilrent udtryk, eller spring ud i det intelligente PowerView® system for en fuldendt løsning. Her bevæger gardinerne sig automatisk døgnet rundt efter dine indstillinger og ønsker.

Duette® gardin med væv Batiste Chrushing Duette® gardin med væv Batiste Chrushing

5 unikke fordele ved Duette® gardinet

- Eksklusivt design: Et stort udvalg af smukke stoffer i sofistikerede farver og i øjenfaldende mønstre. Hvert væv er af en helt unik kvalitet og struktur – fra et naturligt hørlook i vævet ’Batiste’ til et glat og ensartet look i vævet ’Elan’.

- Fleksibel afskærmning: Vælg væv fra transparent til mørklæggende, eller gå med modellen ’Top Down/Bottom Up. Her kan gardinet trækkes ned fra toppen og skubbes op fra bunden, så der skærmes for genskin uden at lukke af for sollyset.

- Et energieffektivt valg: Vinduerne er den største kilde til boligens energitab. Duette gardinerne er opbygget af luftlommer, der har en isolerende effekt, så de holder på varmen om vinteren og holder rummet køligt om sommeren.

- Bæredygtige tekstiler: Duette® er fremstillet af genanvendte materialer. Vælg fx ’Eternity’ væv, fremstillet af 40% genvundet polyester eller ’Bamboo’ væv, fremstillet med 25% naturlige fibre fra bæredygtige bambusplantager.

- Intelligent styring: Med PowerView® systemet bevæger gardinerne sig automatisk efter dine indstillinger. I app’en kan du nemt styre placeringen, skabe personlige scener eller indstille dem efter solopgang og solnedgang.

Se igennem vores nye kollektion

Hos vores Luxaflex® forhandlere kan du se den nye kollektion fra 2018 igennem og opleve alle de nye væv, farver og mønstre.