Gardiner til udestuen

Få hjælp til at nyde dit ekstra boligareal hele året rundt

Nogle udestuer kan føles som en ovn om sommeren og et køleskab om vinteren. Men med de rigtige gardiner kan du styre temperaturforskellene – og nyde din udestue, lige når det passer dig.

Få mere at vide om hvordan Luxaflex® Duette® og plisségardiner kan bidrage til at gøre din udestue så komfortabel, at du kan nyde den hele året rundt.

Duette®-gardiner i udestuen
Duette®-gardiner i udestuen

Energibesparende gardiner til udestuen

Duette® gardinerne blev udvikler af Hunter Douglas og giver dig det bedste fra to verdener. Varmen holdes ude om sommeren og inde i de kolde vintermåneder. De er faktisk så effektive til at holde på varmen, at du kan skrue mindre op for radiatoren – og således spare på varmeregningen.

Sådan fungerer Duette® gardinerne i din udestue

Alle Duette® gardiner har en unik cellestruktur, der er specielt konstrueret til at indkapsle luften og give høj isolation, når du har mest brug for det. Duette® vævene kan desuden behandles med en eksklusiv coating, der reflekterer helt op til 78% af varmen ud af dit hjem – og således bidrager til at holde rummet køligere om sommeren.

64 mm Duette® Architella®
64 mm Duette® Architella®
64 mm Duette® Architella®
64 mm Duette® Architella®

Plisserede gardiner til udestuen

Få øjeblikkelig kontrol med lys, skygge, temperatur og privatliv med et smart, skræddersyet og plisseret design, som kan åbnes og lukkes hurtigt og enkelt. Plisségardiner til udestuen er designet med stramme linjer, så du får en stilren og elegant gardinløsning.

Plisserede stoffer PLUS lidt ekstra

Topar® Plus er en særlig coating til væv, så de effektivt reflekterer varme og sollys men ikke påvirker dybden og styrken af dine plisségardiners farver. Dette gør dem ideel til gardiner, der monteres i udestuer eller andre rum med store glaspartier.

En særlig finish

Stoffer der coates med Luxaflex® DustBlock® er antistatiske og afviser effektivt fugt og snavs. Det gør dem utroligt nemme at rengøre og holde i perfekt stand – så de forbliver stilfulde og farverige i mange år.

Rullegardiner
Rullegardiner
Lamelgardiner
Lamelgardiner

Stilfulde strukturer og en udsøgt farvepalette

Gardiner til udestuen behøver ikke at være kedelig. Vores Duette® eller plisségardiner fås i en lang række elegante mønstre samt stærke og lækre vævninger og et i et komplet sortiment af tætheder – så du kan finde din egen balance mellem lys og privatliv.

Specielle faconer og høje tagvinduer

Alle vinduer i udestuen bliver professionelt opmålt, så der kan fremstilles gardiner efter mål. Selv de mest usædvanlige faconer, hældninger og individuelle størrelser kan få en løsning. Du kan få al den hjælp, du har brug for, hos dit nærmeste Luxaflex® forhandler.

Nem at betjene – uanset størrelse

Uanset udestuens størrelse kan du åbne og lukke dine Duette® eller plisségardiner med en simpel fjernbetjening eller vægkontakt. Eller du kan vælge et børnesikret håndbetjent system… det er op til dig – men uanset hvad, vil du helt enkelt kunne justere lys og privatliv. Din lokale Luxaflex® forhandler er altid behjælpelig med at finde netop den løsning, der passer dig.

Besøg din lokale forhandler med Luxaflex® shop-in-shop for at få mere at vide samt eksperthjælp.