Gardiner til udestuen

Få hjælp til at nyde dit ekstra boligareal hele året rundt

Nogle udestuer kan føles som en ovn om sommeren og et køleskab om vinteren. Men med de rigtige gardiner kan du styre temperaturforskellene – og nyde din udestue, lige når det passer dig.

Duette® og plisségardinet passer til de fleste vinduesformer Duette® og plisségardinet passer til de fleste vinduesformer
Klassisk plisségardin Klassisk plisségardin

Plisserede gardiner til udestuen

Få øjeblikkelig kontrol med lys, skygge, temperatur og privatliv med et smart, skræddersyet og plisseret design, som kan åbnes og lukkes hurtigt og enkelt. Plisségardiner til udestuen er designet med stramme linjer, så du får en stilren og elegant gardinløsning.

Plisserede stoffer PLUS lidt ekstra

Topar® Plus er en særlig coating til væv, så de effektivt reflekterer varme og sollys men ikke påvirker dybden og styrken af dine plisségardiners farver. Dette gør dem ideel til gardiner, der monteres i udestuer eller andre rum med store glaspartier.

En særlig finish

Stoffer der coates med Luxaflex® DustBlock® er antistatiske og afviser effektivt fugt og snavs. Det gør dem utroligt nemme at rengøre og holde i perfekt stand – så de forbliver stilfulde og farverige i mange år.

Energieffektive Duette® Energieffektive Duette®

Energibesparende gardiner til udestuen

Duette® gardinerne blev udvikler af Hunter Douglas og giver dig det bedste fra to verdener. Varmen holdes ude om sommeren og inde i de kolde vintermåneder. De er faktisk så effektive til at holde på varmen, at du kan skrue mindre op for radiatoren – og således spare på varmeregningen.

Sådan fungerer Duette® gardinerne i din udestue

Alle Duette® gardiner har en unik cellestruktur, der er specielt konstrueret til at indkapsle luften og give høj isolation, når du har mest brug for det. Duette® vævene kan desuden behandles med en eksklusiv coating, der reflekterer helt op til 78% af varmen ud af dit hjem – og således bidrager til at holde rummet køligere om sommeren.

Lamelgardin med screenvæv Lamelgardin med screenvæv

Screen væv – bevarer udsynet og giver bedre indeklima

Et optimalt valg til udestuer, hvor udsynet er højt vurderet, er vores tekniske og slidstærke screen væv. Et screen væv bevarer udsynet, samtidig med at det bryder solens skarpe stråler effektivt. Det betyder, at udestuen holder en behagelige temperatur samtidig med, at du ikke bliver blændet og får sollyset i øjnene.

Screen væv til udestuer fås både som rullegardiner og lamelgardiner.

Stilfulde strukturer og en udsøgt farvepalette

Gardiner til udestuen behøver ikke at være kedelig. Vores gardiner fås i en lang række elegante mønstre samt stærke og lækre vævninger og et i et komplet sortiment af tætheder – så du kan finde din egen balance mellem lys og privatliv.

Få mere at vide om hvordan Luxaflex® Duette® og plisségardiner kan bidrage til at gøre din udestue så komfortabel, at du kan nyde den hele året rundt.

Luxaflex® forhandler

Glasvægge og vinduer opmåles af en fagmand og gardinerne skræddersyes derefter. Det betyder, at selv usædvanlige faconer, skrå vinduer eller varierende størrelser ruder ikke udgør en hindring. Din lokale Luxaflex® forhandler vil give dig al den hjælp, du har brug for.

Besøg din lokale Luxaflex® forhandler for at få mere at vide om service, former, væv og modeller.

Luxaflex® shop-in-shop Luxaflex® shop-in-shop