Gardiner til stuen

Hvilke gardiner er bedst til stuen? Her finder du vores tips og ideer til stuegardiner.

Fordelene ved gardiner i stuen er mange! Når du skal vælge gardiner til stuen, hjælper det at tænke på, hvordan du anvender rummet.

Er stuen et sted til afslapning og ro, eller er det der, din familie ser TV? Er lysstyring, privatliv eller energieffektivitet vigtige faktorer? Har du (eller ønsker du at få) smart home funktioner installeret?

Uanset hvad dine behov er, kan din lokale Luxaflex® forhandler hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dit hjem, men her er nogle indledende muligheder du kan overveje...

Gardiner Stue

Gardiner Stue

Bliv inspireret!

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores skræddersyede gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.

Gardiner til stuen, uanset stil

Hvad skal man tænke på, når man skal vælge gardiner? Det er et spørgsmål, mange mennesker stiller sig selv, når behovet for gardiner til stuen opstår. Derfor har vi her valgt at fremhæve nogle af vores populære gardinmodeller, så du lettere kan træffe den rigtige beslutning for din stue.

Fra standard- og panoramavinduer til skrå vinduer, ovenlysvinduer eller vippevinduer – uanset hvilken type vindue du har i din stue, har Luxaflex® passende skræddersyede gardiner. Du vælger mellem brede kollektioner med masser af smukke væv og praktiske funktioner til at styre lyset og give dig et mere behageligt indeklima i stuen.

Derudover er vores automatiske og innovative betjeningssystem udviklet til smarte hjem og med børnesikring for øje.

Inspiration: Gardiner til stuer

Luxaflex® gardiner Stue

Gardiner til stuer – smukke bølgende stofgardiner

Det mest klassiske valg, når det kommer til gardiner i stuen, er stofgardiner fra loft til gulv.

Med skræddersyede stofgardiner følger mange positive fordele såsom følelsen af varme og hygge i indretningen, akustiske forbedringer og afskærmning. Forskellen i stuen er stor efter montering af lange bølgende stofgardiner. Sammen med en gardinskinne trækker du nemt gardinerne for og fra efter behov med et snuptag.

Oplev hele vores kollektionen hos en af vores mange forhandlere.

Duette® gardiner Stue

Energieffektiv og smuk stue med Duette® gardiner

Hvis energieffektivitet er en af de vigtigste prioriteter for din stue og dit hjem, så er Duette® gardiner et optimalt valg.

Det unikke design skaber et isolerende lag i vinduet, hvilket hjælper med at reducere energiforbruget, samtidig med at hjemmet holdes køligt om sommeren og varmt om vinteren. Duette® gardiner til stuer giver komfort hele året rundt, med andre ord. Holdbar og smuk.

Læs mere om alle fordelene ved gardinet:

Luxaflex® Rullegardiner Stue Luxaflex® Rullegardiner Stue

Stilfuld stue med rullegardiner

Dine møbler og gulve i stuen er i fare for at falme selv på en overskyet dag.

Vores skræddersyede rullegardiner giver UV-beskyttelse til dit hjem, og du har et stort udvalg af væv og designs at vælge imellem. Kollektionens eksklusive mønstre og smukke nuancer gør det muligt for dit rullegardin at forbedre dine indretningsvalg i stuen.

Luxaflex® Træpersienner Stue

Tilføj varme til din stue med træpersienner

Hvis du foretrækker en mere naturlig stil i stuen, er Luxaflex® specialfremstillede træpersienner et godt valg, da de supplerer stort set enhver stil, fra traditionel til moderne.

Kollektionen indeholder både FSC-certificeret ædeltræ og kunsttræ med ekstra holdbarhed – og uanset hvilket valg du træffer, vil de tilføje varme og karakter til din stue.

Luxaflex® Persienner Stue

Persienner i stuen – et fleksibelt valg

Et andet alternativ til stuen er stilfulde og skræddersyede persienner. Sammen med PowerView® får du en topmoderne løsning, som du nemt kan justere, som dine behov for afskærmning ændrer sig i løbet af dagen – også når du ikke er hjemme.

Hvis din stue har en kombination af store og små vinduer, terrassedøre og skråvinduer, er vores persienner et perfekt valg, da de passer til alle disse forskellige vinduestyper.

PowerView® automation til smarte hjem PowerView® automation til smarte hjem

Intelligente hjem med PowerView® automation

Med vores smart home-system PowerView® automation kan du nemt time dine Luxaflex-gardiner® til at åbne og lukke selv – uanset tidspunktet – du behøver ikke engang at være hjemme. Og hvis du er hjemme, skal du bare klikke på fjernbetjeningen eller din mobiltelefon eller hæve din stemme for at styre dine gardiner til den ønskede position.

Og bedst af alt er PowerView® kompatibel med de førende Smart Home systemer som Google Assistant, Amazon Alexa, Nest og mere...

Luxaflex® Outdoor Screens Luxaflex® Outdoor Screens

Beskyt din stue mod UV-stråling og varme

Hvis du foretrækker en effektiv solafskærmning, er det Outdoor Screens, du bør læse mere om.

Disse udvendige rullegardiner giver din stue mulighed for at opretholde en behagelig temperatur selv på de mest solrige dage på året. Outdoor Screens, eller lodrette markiser, som de også kaldes, filtrerer lys og varme og forhindrer blænding, mens du stadig har mulighed for at nyde udsigten.

Få råd til de bedste stuegardiner

Når du investerer i dit hjem, er ekspertrådgivning afgørende for, at du kan træffe den rigtige langtidsholdbare beslutning. Tal med din lokale Luxaflex® forhandler, som vil guide dig gennem alle de forskellige gardinmuligheder, så du er garanteret at vælge de gardiner, der fungerer bedst til din stue og dine behov.

Besøg dit lokale Luxaflex® showroom Besøg dit lokale Luxaflex® showroom

Ofte stillede spørgsmål