Ovenlysvinduer & Skråvinduer

Fuldstændig lysstyring, intelligent varmestyring

Tilføring af ovenlysvinduer eller skråvinduer i hjemmet kan være en fantastisk måde at gøre et rum lysere, så det føles mere venligt, åbent og luftigt.

Men husk på, at det som regel, hvis ikke altid, bliver en stor varmekilde og her kan et Luxaflex® gardin for alvor gøre en forskel. Er ovenlysvinduet eller skråvinduet placeret i et soveværelse, vil det næsten være uundværligt med et afskærmende gardin.

For at få mere information om vores gardiner til skrå- og ovenlysvinduer kan du besøge en af vores mange Luxaflex® forhandlere, men her er nogle ideer, der kan inspirere dig.

Inspiration: Ovenlysvinduer med gardiner

Luxaflex® mørklægningsgardin i skråvindue Luxaflex® mørklægningsgardin i skråvindue

Mørklægning af ovenlysvinduer i soveværelser

Slipper ovenlysvinduet i soveværelset for meget morgensol ind? Vælg et mørklæggende væv, der matcher resten af rummets indretning, så du kan nyde en velfortjent nattesøvn.

De bedste gardiner til at mørklægge et ovenlysvindue er f.eks. Duette® gardiner eller rullegardiner.

I begge kollektioner vælger du blandt et stort udvalg af farver, så du kan matche dit øvrige interiør. Din lokale Luxaflex® forhandler vil guide dig til det bedste gardin til lige netop dit ovenlysvindue og dine behov.

Plissegardiner til skråvinduer - Ovenlysvindue med gardin

Egnede produkter til ovenlysvinduer og skråvinduer

Kontroller lys og varme

Udestuer og andre rum i hjemmet kan med fordel også have ovenlysvinduer. Hvis du har et værelse med ovenlys, ved du allerede, hvordan disse vinduer slipper varmen ind om sommeren. Men vidste du, at der er en simpel løsning på problemet? Vælg et smukt og energieffektivt Duette® gardin, og du får en behagelig varmeregulering året rundt, plus det privatliv, du ønsker.

Regulér lyset optimalt med en fleksibel persienne til ovenlys. Ligesom ved en traditionelt placeret persienne bestemmer du selv, hvor meget lys du vil slippe ind gennem dit ovenlysvindue. Du justerer let og gnidningsløst persiennen i den nederste ramme, mens du vinkler persiennerne på en diskret drejeknap.

Nem betjening til svært tilgængelige ovenlysvinduer

Går du med tanker om, hvordan du nemmest betjener gardinet til dit ovenlysvindue? Vores motoriserede styresystemer forenkler livet, PowerView® Automation er en af dem. Du kan nemt styre dine gardiner med en fjernbetjening eller en vægmonteret kontakt.

Hvis du ønsker manuel betjening, skal du vælge en trækstang, der gør, at du nemt kan nå dit gardin.

Rullegardiner til skråvinduer

Topmålet af elegance

Smukke strukturer, moderne og tidløse farver og mønstre, forskellige niveauer af gennemsigtighed – vores komplette udvalg af gardiner til ovenlysvinduer gør det muligt at skabe den perfekte løsning til ethvert hjem.

Besøg din lokale Luxaflex® forhandler for at se og opleve kollektionen.

Har du brug for en helt unik løsning?

Vi er fuldt ud klar over, at ovenlysvinduer kan antage de mest bizarre former og størrelser. Alle vores gardiner er lavet efter mål, skræddersyet og derfor samlet af fagfolk, hvilket betyder, at du kan føle dig tryg – alt vil passe perfekt.

Begynd med at finde ud af, hvilke forskellige muligheder du har, ved at bestille rådgivning hos din lokale Luxaflex® forhandler.