Ovenlys- & Skråvinduer

Fuldstændig lysstyring, intelligent varmestyring

Tilføring af ovenlys eller skråvinduer i dit hjem kan være en fantastisk måde at gøre et rum lysere, så det føles mere venligt, åbent og luftigt.

Behageligt filtreret lys gennem ovenlysvinduet

Ønsker du at det tidlige morgenlys skal strømme ind gennem dit ovenlysvindue i soveværelset? Så skal du vælge et transparent væv, som filtrerer strålerne, når de rammer vinduet og du får et blidt filtreret lys ind.

Ovenlysgardiner fås i

Nyd lyset – kontrollér varmen i udestuen

Ovenlys udgør ofte en væsentlig del af en udestue. Og hvis du har en udestue, ved du garanteret, at lige så varm den kan blive om sommeren, lige så kold kan den blive om vinteren. Heldigvis findes der en nem løsning – ved at vælge de stilfulde og energieffektive Duette® gardiner får du fantastisk indeklima året rundt samt fleksibel styring af dit privatliv.

Nemme løsninger til ovenlysvinduer, der er svære at nå

I tvivl om hvordan du kan åbne og lukke et højtplaceret ovenlysgardin? Vores unikke motoriserede betjeningssystemer gør livet lettere – og lader dig styre dine gardiner hurtigt og enkelt med en fjernbetjening eller kontakt på væggen.

Topmålet af elegance

Hvad end du går efter et eksklusivt design, moderne eller klassiske farver og strukturer eller et udvalg af transparenter, tilbyder vores komplette sortiment af ovenlysgardiner det perfekte look til ethvert hjem. Besøg din nærmeste Luxaflex® forhandler for at se vores komplette udvalg af udsøgte væv.

Behov for en unik løsning?

Vi ved, at ovenlysvinduer findes i mange forskellige finurlige og helt specielle former og i alle størrelser. Så alle vores gardiner produceres efter mål og monteres af en fagmand – så du får et gardin, der passer perfekt til dine rammer. Book en gratis gardinkonsultation hos din nærmeste Luxaflex® forhandler. De giver ekspertrådgivning om det rette gardin til dit ovenlysvindue.