Gardiner til børneværelset

Luxaflex® gardiner er sikre, praktiske og smukke, hvilket gør dem til et godt valg til børneværelset (og til teenagerens hule!). Børneværelserne fungerer som multifunktionelle rum, hvor der både leges og soves – noget der stiller krav til gardinerne, både hvad angår mørklægningsfunktionen, men frem for alt sikkerheden.

Hos din lokale Luxaflex® forhandler får du mere hjælp til at vælge det rigtige gardin til børneværelserne.

Mørklæggende Duette® på børneværelse Mørklæggende Duette® på børneværelse

Sikrer dit barn en god nats søvn

Når det bliver lyst tidligt på døgnet, kan de faste søvnrutiner blive forstyrret, som mange af os har oplevet! Som følge heraf vågner børn alt for tidligt. Men selv lyse sommeraftener kan forårsage rod i søvnen for børn, små og store. Hvem vil gå i seng, når værelset stadig er badet i solskin? Det er i disse øjeblikke, at Luxaflex® mørklægningsgardiner er afgørende.

Vores gardiner med mørklægningsvæv gør rummet mørkt, men også køligere. Sørg for at lufte ud og trække gardinet ned et stykke tid før sengetid for den bedste effekt.

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores skræddersyede gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.

Duette® gardin med PowerView® på børneværelset Duette® gardin med PowerView® på børneværelset

Varmt og hyggeligt eller køligt og behageligt

Luxaflex® Duette® gardiner hjælper ikke kun børn med at sove bedre og vågne op friske og udhvilede om morgenen. Den unikke honeycomb-form er også designet til at holde soveværelset varmt og hyggeligt om vinteren og køligt og behageligt om sommeren – værelset får et rart indeklima året rundt.

Derudover hjælper gardinerne med at forbedre rummets akustik ved at absorbere lyde og lukke støj fra den forstyrrende omverden ude. På den måde får alle en god nats søvn.

Tag et kig på den fantastiske kollektion hos din Luxaflex® forhandler.

Mørklægningsrullegardiner på børneværelse med PowerView® Automation Mørklægningsrullegardiner på børneværelse med PowerView® Automation

Munter og farverig

Lækre, dristige farver og spændende designs. Rullegardiner giver selv de mindste en chance for at vælge noget, der passer til dem.

Derudover er rullegardinet, ligesom vores andre gardiner, konstrueret med sikkerhed for øje. Luxaflex® rullegardiner er et glimrende valg til ethvert soveværelse – uanset om værelset tilhører en lille tumling eller teenageren.

Vis, hvem du er

Vores kollektioner omfatter hundredvis af smukke farver og mønstre. Her har du mulighed for at give din kreativitet frit spil blandt romantiske blomstermønstre, spændende og moderne grafik og muntre mønstre. Mulighederne er uendelige.

Se hele udvalget hos din lokale Luxaflex® forhandler.

Mørklæggende lyserød Duette® på børneværelset Mørklæggende lyserød Duette® på børneværelset

LiteRise®

Med den innovativ LiteRise® betjening er alt, hvad du skal gøre, at trække i underlisten for at placere gardinet i nøjagtig den rigtige højde. Hvor du slipper gardinet, stopper det.

Og da den ikke har kæder eller snore, er den også børnesikret.

Automatiseret og motoriseret

For optimal sikkerhed og bekvemmelighed kan du vælge vores motoriserede betjeningssystemer, der automatisk placerer dine gardiner i den rigtige position på det rigtige tidspunkt af dagen. Du behøver ikke at gøre en eneste ting selv.

Find forhandler

Indtast din adresse, så du kan finde de Luxaflex® forhandlere der ligger nærmest dig.