Gardiner til hjemmekontoret

Kunsten at indrette hjemmekontorer

De bedste betingelser for at arbejde uforstyrret er naturligvis et separat rum, men det er langt fra alle, der har den ekstra plads i hjemmet. Prøv at finde et sted i huset, hvor du kan indrette en kontorplads, og når du er færdig med at arbejde for dagen, kan du nemt rydde stedet. På denne måde kan du stadig adskille dit arbejde fra dit personlige liv.

Hjemmearbejde og hjemmekontorer bliver mere og mere udbredte Hjemmearbejde og hjemmekontorer bliver mere og mere udbredte

Du har brug for ro og privatliv til at koncentrere dig, når du studerer eller arbejder hjemme. Du vil også gerne kunne arbejde uden irriterende sollys, der skaber genskin i computerskærmen, men du har også brug for dagslys for at holde koncentrationen og motivationen. Valget af gardin er derfor af stor betydning for din arbejdsglæde på dit hjemmekontor.

Enkel og effektiv solafskærmning er især vigtig, hvis du arbejder meget ved computerskærmen, har online møder eller deltager i forelæsninger. Hvilke gardiner er bedst til hjemmekontoret?

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores skræddersyede gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.

Vores Dag/Nat model kombinerer to gardiner i ét Vores Dag/Nat model kombinerer to gardiner i ét

Dag/Nat model

Duette® og plisségardiner er gode valg til dit hjemmekontor. Udover at kunne vælge frit fra en bred farvepalette, vælger du også, hvor tæt vævet skal være. Tommelfingerreglen er; jo tættere vævet er, desto mindre lysindslip.

En perfekt løsning, især hvis dit hjemmekontor deler plads med en anden funktion i hjemmet, er Luxaflex® Dag/Nat modellen. Som navnet afslører, kombinerer det to gardiner til et – den mest almindelige kombination er et mørklæggende Duette® væv parret med et mere gennemsigtigt Duette® eller plisseret væv.

Vælg forskellige farver, væv og gennemsigtighed og arbejd komfortabelt 24/7.

Top Down/Bottom Up, et populært valg selv til hjemmekontoret Top Down/Bottom Up, et populært valg selv til hjemmekontoret

Top Down/Bottom Up model

Vil du kombinere privatliv med dagslys? Så er det en Top Down/Bottom Up model, du bør tjekke ud, når du vil indrette hjemmekontorer.

Modellen fås til Duette®, plisségardin og persienne.

Du placerer gardinmodellen, hvor du har brug for den; øverst, nederst eller midt i vinduet og på den måde lader du det vitale og naturlige dagslys fylde rummet, uden forstyrrende indkig fra vejen eller naboer. Dit hjemmekontor fyldes med både arbejdsro og lys.

Lamelgardiner giver fleksibilitet til hjemmekontorer Lamelgardiner giver fleksibilitet til hjemmekontorer

Fleksible lamelgardiner

Større vinduer eller vinduer ved siden af din arbejdsplads derhjemme er et privilegium, men stærkt sollys kan forstyrre. Her kan et lamelgardin være en god mulighed, fordi de giver fremragende fleksibilitet med lameller, der kan vinkles præcist, så du kan nyde naturligt dagslys, reducere blænding og værne om privatlivet.

Hvis du vil åbne op og nyde udsigten, skal du bare trække lamellerne fra.

En praktisk løsning til dit hjemmekontor.

Skræddersyede fordele og tips

Den absolutte fordel ved vores skræddersyede gardiner er den perfekte pasform, som minimerer uønsket lysindslip, så du kan arbejde uforstyrret og mere effektivt. Synes du, at traditionelle gardiner er kedelige? Kombiner dem med stofgardiner for et ekstra personligt udtryk. Hvis du også vælger at styre dem med vores smart home-system PowerView® Automation, får du en fuldautomatisk gardinløsning, som du kan styre både hjemmefra og på farten.

Gardinet uden borehuller

Tip 1! Har du vippevinduer på dit hjemmekontor? Så kig nærmere på Trufit®, som fastgøres uden skader på vinduesrammen og fås til persienne, Duette® og plisségardin.

Dit hjemmekontor har også brug for frisk luft

Tip 2! Åbn vinduet kontinuerligt for at få frisk luft, det er godt for både din koncentration og dit velvære. Hvis du bekymrer dig om edderkopper eller andre insekter, kan du overveje måltilpassede insektnet, en nem måde at arbejde hjemmefra på, samtidig med at du opretholder komforten.

Juster udsigten og sollyset med Silhouette® Juster udsigten og sollyset med Silhouette®

Sofistikerede Silhouette®

At arbejde hjemmefra på et kontor med udsigt og masser af naturligt lys er bestemt en humørforstærker. Men aktivitet lige uden for vinduet kan også distrahere, såsom forbipasserende eller dine børn, der leger i haven.

Løsningen? Semitransparente væv.

Vores Silhouette® gardin har to lag gennemsigtigt væv og stofbeklædte vandrette lameller, som du nemt kan vinkle for ikke at blive distraheret, mens du stadig kan fylde rummet med et blødt filtreret dagslys.

Luxaflex® har en gardinløsning til de fleste vinduesformer Luxaflex® har en gardinløsning til de fleste vinduesformer

Gardiner uanset vinduestype

En anden fordel ved specialfremstillede gardiner er, at de kan laves til stort set alle verdens vinduer – uanset form.

indretning af hjemmekontorer med et buet, vinklet eller rundt vindue er ikke noget problem i vores verden, vi har gardinmodeller selv til disse vinduesformer.

Luxaflex® shop-in-shop Luxaflex® shop-in-shop

Her får du gode råd til dine gardiner til hjemmekontoret

At indrette hjemmekontorer og udføre dit arbejde hjemmefra stiller forskellige krav til gardinerne. Hos din lokale forhandler finder du mange års viden, både hvad angår gardiner til arbejdspladsen og derhjemme – en perfekt kombination for alle med hjemmekontor.