Fra morgen til aften – her er vores bedste tips til, hvordan du bruger PowerView® automation

 • 15. januar 2024
 • Thomas Olsen
 • Tips

At kontrollere hjemmets lysindfald handler om mere end bare at åbne gardinerne om morgenen og lukke dem om aftenen. Tag kontrollen over lyset, som solen bevæger sig fra rum til rum, og øg dit naturlige lysindfald, samtidig med at dit privatliv og energieffektivitet bevares. Til at hjælpe dig med dette er PowerView® automation den bedste løsning.

06:30 – Op og igang

Undgå at vågne med et sæt, når alarmen lyder. Måden hvorpå du vågner påvirker resten af din dag.

En stor del af vores hverdag er fyldt med hyperstimulering fra telefoner, computere og TV. Forskning viser, at den bedste måde at starte dagen på er ved at vågne op i et roligt tempo, helst ledsaget af naturligt dagslys.

Så et simpelt morgenritual kan hjælpe dig med at begynde dagen bedre. Du kan nemt programmere dine intelligente soveværelsesgardiner til at åbne et stykke tid, før din alarm lyder, så rummet fyldes med naturligt dagslys, som du kan vågne til.

PowerView® automation, vores innovative motoriserede gardinsystem, giver dig mulighed for automatisk at styre alle PowerView® gardiner i dit hjem, så de åbner og lukker på de tidspunkter, der passer til dig og din døgnrytme.

Elektriske gardiner i køkkenvindue Elektriske gardiner i køkkenvindue

De bedste tips til en roligere morgenrutine:

 • Luk det naturlige lys ind
 • Hydrering, begynd dagen med et glas vand
 • Lad din telefon ligge, se ikke på den som det første, du gør
 • Gå udenfor, få et naturligt boost af serotonin
 • Hvis du har tid, kan du med fordel træne for at få kroppens endorfiner i gang

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores intelligente PowerView® gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.

15:00 – Eftermiddagssol

Hvis du arbejder hjemmefra eller læser ved vinduet, behøver du ikke lukke gardinerne helt for at blokere sollys, varme og mulig blænding. Mange af vores gardinløsninger mulliggør en delvis blokering/justering af dagslyset.

Du kan reducere behovet for at tænde kunstigt lys ved at lade PowerView® automation udnytte det naturlige lysindfald. Programmér gardinerne til at åbne og lukke på faste tidspunkter via din telefon i takt med solens bevægelser. Ved hjælp af PowerView® appen, stemmestyring eller fjernbetjening kan du også justere dine gardiner med det samme, når og hvis behovet opstår.

Smarte gardiner hjælper ikke kun med at holde dit hjem køligt i sommermånederne. Ved at lukke gardinerne i løbet af dagen, når solen er stærkest, beskytter du også møbler og gulve mod solens falmning og misfarvning forårsaget af konstant UV-eksponering. Omvendt holder du på den dyrebare opvarmede luft i dagstimerne i de koldere måneder af året ved at programmere gardinerne til at lukke, når solen er borte.

Elektriske gardiner i børneværelse Elektriske gardiner i børneværelse

17:00 – Tidlig afslapning

"Google, luk gardinerne i Elins soveværelse."

Til travle familieøjeblikke, f.eks. når du påbegynder dit barns aftenrutine, er motoriserede gardiner den praktiske løsning. Brug stemmestyring til at betjene dine PowerView® gardiner. PowerView® er kompatibelt med de fleste Smart Home-systemer som Amazon Alexa og Google Home Assistant.

Motoriserede gardiner har en snor- og kædefri betjening, der er designet til at tilbyde det ultimative inden for sikkerhed og bekvemmelighed. Dette gør dem til det perfekte valg til børneværelser.

"Beslutningen om PowerView® mørklægningsgardiner til vores datters soveværelse er nøje gennemtænkt. Komfort og sikkerhed uden hængende snore eller kæder var en prioritet – noget vi ikke fortryder et sekund."

Elektriske gardiner i soveværelset

19:00 – Til ro for natten

Har du en sund aftenrutine? Ligeså vigtig som din morgenrutine er, er dine vaner inden sengetid afgørende for kvaliteten af din nattesøvn.

Ræk hånden op, hvis du er skyldig i skærmbrug inden sengetid. Det kan de fleste af os vist ikke undsige os. Eksponering mod det blå lys, der udsendes fra telefoner, kan påvirke din nattesøvn negativt.

En artikel fra Harvard Medical School bekræfter, at: "Vi kan betale en høj pris for at bade i alt det kunstige lys. Om natten sætter lyset kroppens biologiske ur ud af spil. Når døgnrytmen forstyrres, lider søvnen. Endnu værre er det, at forskning viser, at det kan være en medvirkende faktor til kræft, diabetes, hjertesygdomme og fedme."

Skab ro i din stue, hvor du slapper af efter en travl dag og gør soveværelset til et fristed, inden du når drømmelandet. At lukke gardinerne om aftenen giver ikke kun fred fra omverdenen, det skaber også en mørkere zone, som din krop kan restituere i og få en sund søvn.

Dobbelte gardiner i soveværelset Dobbelte gardiner i soveværelset

De bedste tips til din aftenrutine:

 • Spis ikke for sent om aftenen
 • Slå din telefons "forstyr ikke"-funktion til
 • Reflektér over dagen, overvej en taknemmelighedsdagbog
 • Sørg for, at dit soveværelse er køligt og mørkt
 • Forkæl dig selv med lidt selvpleje, en god bog eller et varmt bad

Et mørkt soveværelse

Et mørkt soveværelse fører til en roligere søvn. Så når du vælger soveværelsesgardiner, skal du vælge dem med de bedste mørklægningsegenskaber. Her har vi en hel side dedikeret til mørklægningsgardiner – forhåbentlig finder du ideer og inspiration.

PowerView® app til elektriske gardiner PowerView® app til elektriske gardiner

Hvorfor vælge PowerView® automation?

 • Øget stabilitet og rækkevidde med Bluetooth 5.0
 • Betjen gardinerne via appen, når du ikke er hjemme
 • Let at komme i gang og programmere scener for gardinerne
 • Ny forbedret støjsvag motor
 • Få remote support via fjernadgang