Sådan får du et stilfuldt køkken

  • 12. april 2024
  • Anne Sørensen
  • Tips, Velvære

Selvom køkkenet er et praktisk rum, behøver det ikke se praktisk ud. De rette gardiner kan være lige så elegante som et maleri og samtidig have flere smarte funktioner.

Nogle mener, at køkkenet er boligens vigtigste rum, og det er faktisk ikke helt forkert. Vi tilbringer typisk mange af ugens timer her – og derfor er indretningen vigtig.

Alligevel ender de dyre designerlamper og yndlingsmalerierne ofte med at pynte i stuen frem for i køkkenet. Det er dog muligt at give dit køkken et æstetisk løft, som også har en praktisk funktion. Her er gardinerne et godt sted at starte.

Særligt modstandsdygtige gardiner til køkkenet

Når du leder efter nye køkkengardiner, skal du vælge en stofkvalitet, der er fugt- og smudsafvisende og dermed holder sig frisk længere. Også et gardin, der er let at tørre af med en let fugtet svamp eller klud, får en stor tommelfinger op af os.

Sobert grønt Duette® gardin i køkkenvindue Sobert grønt Duette® gardin i køkkenvindue

Gør en forskel med det rigtige lysindfald

De flotte Duette® gardiner fra Luxaflex® kan gøre en kæmpe forskel for dit køkken. Design og farver giver rummet et personligt touch, og med den intelligente PowerView® funktion kan du automatisk indstille lysindfaldet, så det passer perfekt til dine behov.

Vi tilbringer ofte meget tid i netop køkkenet, og derfor skal rummet ikke kun være praktisk, men også gerne lyst og lækkert. Det kan du let sikre med Duette® gardiner, da de kombinerer to væv i ét gardin, så du kan justere lysindfaldet, så det passer til dine behov for både at kunne arbejde med din madlavning og hygge ved bordet med familie og venner. Vævets forskellige tætheder gør det muligt at skabe den perfekte stemning.

Med den intelligente PowerView® funktion kan du endda automatisk indstille lysindfaldet, så det passer perfekt til dine behov i de forskellige situationer.

Skræddersyede stofgardiner løfter køkkenet til et ekstra niveau Skræddersyede stofgardiner løfter køkkenet til et ekstra niveau

Ting du skal overveje, når du vælger køkkengardiner

  • Svært at nå vinduet? Overvej automatiserede gardiner der bl.a. kan styres med stemmen.
  • Problemer med indsyn? Med persienner sikrer du privatlivets fred ved at vinkle de vandrette lameller lidt.
  • Fugtigt rum? Se efter fugtafvisende materialer, der er nemme at rengøre.
  • Vil du lukke mere naturligt lys ind? Overvej da et transparent væv, der blødgør og spreder et naturligt lys i rummet.
  • Begrænset plads? Rullegardiner, Duette® og plisségardiner er de gardinmodeller, der fylder mindst i vinduesnichen.
Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up

Lysindfald vs. privatliv

Køkkenet er vores centrale rum i hjemmet, og det har ofte vinduer, der vender mod enten gade, husets indgangsvej eller naboer. Derfor kan det være en udfordring at finde den helt rigtige gardinløsning, der både sikrer et behageligt og funktionelt lysindfald og sikrer dig privatliv. Duette® kollektionens smarte Top Down/Bottom Up-model gør det muligt for dig både at få det helt rigtige lysindfald og skærme af for privatlivets fred.

Når de rette gardiner er installeret i køkkenet, kan du skabe visuel harmoni ved at matche selve køkkenet og accessories til gardinernes farve. Dermed får det praktiske køkken et personligt præg, der kan give hverdagen et stilfuldt løft.

Effektive køkkengardiner, der fremhæver indretningen Effektive køkkengardiner, der fremhæver indretningen

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores skræddersyede gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.