Den reelle forskel mellem gardiner og GARDINER...

  • 16. februar 2024
  • Anne Sørensen
  • Tips

I et smukt gammelt hus i Rungsted nord for København, hvor neutrale møbler, sildebensparket, sprossede vinduer, stuk og andre smukke detaljer finder sted, bor Christine Egholm med sin familie – og dette er hendes gardinrejse med fokus på skræddersyede detaljer!

Christine har mange jern i ilden. Med en solid mængde uddannelser bag sig, en lederrolle før hun blev 30, husejer og mor til to har hun formet sit liv - fra lønmodtager til et liv som selvstændig. I dag lever Christine af sin blog acie.dk, hvor alt fra moderskab, karriereambitioner, shopping, bolig, indretning, rejser og økonomi foregår.

Velkommen hjemme hos Christine!

Men først, hvad med skræddersyede detaljer - betyder det virkelig så meget, og hvad betyder det egentlig? Jo, skræddersyede detaljer, i dette tilfælde i form af stofgardiner, indebærer:

  • Stof af højeste kvalitet, der er syet efter dine ønskede mål
  • Smuk ophængning der holder, uanset hvor ofte du trækker gardinerne for og fra
  • Og sidst, men absolut ikke mindst: Vigtigheden af professionel hjælp, der kan visualisere slutresultatet og hjælpe dig i din beslutningsproces
Før transformationen; gardiner, der bare hænger og slasker

At skræddersyede detaljer gør hele forskellen, kan Christine bevidne! Vi kom i kontakt med hinanden i foråret 2023, da Christine var træt af sine gamle stofgardiner, der hang og slaskede. Sammen med en kyndig Luxaflex® forhandler fik hun hjælp til at give vinduerne nyt liv, først i stuen og derefter på kontoret. Forhandleren hjalp med alt fra rådgivning, opmåling til montering. Og hvilken forskel det gjorde!

"De nye Luxaflex® stofgardiner har gjort en stor forskel for den generelle atmosfære og følelsen af kvalitet i mine rum. Jeg smiler lidt for mig selv, hver gang jeg ser dem."

Luxaflex® stofgardiner i det smukkeste lys Luxaflex® stofgardiner i det smukkeste lys

Christines valg af gardiner

Stue og spiseafdeling

At valget af gardiner i stuen faldt på gardinserien 6938 nr. 09, en nuance af beige, var ikke tilfældigt. Christines hjem er præget af lyse, neutrale nuancer med accenter i sort. 6938 er et halvtransparent gardin, der filtrerer lyset blødt og behageligt, samtidigt med at indsynet fra forbipasserende begrænses.

"Det tog mig tre år, før vi overhovedet fik noget op i vinduerne. Og da vi fik det, valgte jeg først et billigere alternativ i standardmål, som jeg selv forsøgte at sætte op i den rigtige længde med de medfølgende oplægningsbånd. Hurtigt kom gardinerne bare til at hænge og slaske og se kedelige ud. Jeg skulle have gjort det ordentligt fra starten. Nå, godt ... Sådan lærte jeg det!

Da jeg kom i kontakt med Luxaflex®, fik jeg dem udskiftet. Nu har jeg ikke bare smukke gardiner, de hænger med et utroligt smukt fald, skræddersyet til mine vinduer."

Christines stue, uden skræddersyede stofgardiner Christines stue, uden skræddersyede stofgardiner
Efter, skræddersyede Luxaflex® stofgardiner til stue

Smukt hjemmekontor

Til hjemmekontoret valgte Christine ikke bare én nuance – hun gik modigt efter fire komplimentære nuancer (gardinserie 6938 nr. 01, 05, 07 og 09). Et modigt valg, og sikke lækkert det blev! Hendes hjemmekontor er nu fyldt med varierende stemninger takket være de forskellige farver, og når solen skinner, opstår der en anden dimension af farvenuancer. En legende måde at holde kreativiteten på sit højeste, med gardiner til loftskinne!

"Mit lille hjemmekontor trængte til en kærlig opdatering – ikke mindst gardinerne, der var ved at falde ned! Jeg valgte den samme gardinserie som i stuen (jeg kan godt lide, når der er en rød tråd gennem interiøret, og tingene hænger sammen), og gardinstangen er bøjet og følger hele vejen langs den ene væg, forbi vinduerne, til det andet hjørne. En lille indretningsdetalje, jeg virkelig godt kan lide!

Bag gardinvæggen har jeg nu gemt et stort indbygget skab med store hvide skydelåger – yderst praktisk. Nu får rummet lidt mere varme, tekstur og farve – fordi valget faldt på fire nuancer fra samme gardinserie."

Før og efter Luxaflex® skræddersyede stofgardiner

Om gardinserien 6938

Denne gardinserie er hurtigt blevet manges favorit og fås i 14 forskellige nuancer. Stoffet består af polyester, modal og uld – en kombination, der gør stoffet let at pleje, blødt og fleksibelt. Derudover har gardinserien lydabsorberende fordele.

Inspireret af nye gardiner?

Er du inspireret nok til at starte din egen gardinrejse? Alt du skal gøre er at finde et Luxaflex® showroom i dit område – så ordner resten sig (næsten) af sig selv!