Indret med lækre og skræddersyede loungegardiner

Hvem drømmer ikke om at indrette sit hjem med den seneste tids hotte trend – loungegardinet? Efter en tid med enkle eller måske tomme vinduesrammer ønsker flere og flere at sætte lange bølgende gardiner, der går fra gulv til loft, ind i hjemmet. Og der er bestemt noget ganske særligt over de smukke bløde bølger, der giver rummet et soft touch.

Indret med lækre og skræddersyede loungegardiner

6 forskellige gardinmodeller

Luxaflex® stofgardiner – vælg mellem seks forskellige modeller – hvoraf nogle modeller kan sættes op på både en gardinskinne eller den dekorative gardinstang. Det hvide gardin på billedet hedder Wisper og er syet i model Swing, der netop skaber det populære loungegardin. Blandt de øvrige modeller finder du blandt andet Lægbånd og Kovser.

LÆS OGSÅ: Plast fra havet bliver til gardiner >

Skræddersyede loungegardiner i kvaliteten Wisper Skræddersyede loungegardiner i kvaliteten Wisper

Skræddersyet og klar til ophængning

Hver gardinlængde skræddersyes til dig i dit valgte stof og gardinmodel. Glem alt om for korte eller lange gardiner – et skræddersyet gardin fra Luxaflex® passer perfekt fra starten. Du får hjælp fra vores erfarne og dygtige forhandlere, som også tilbyder besøg i hjemmet for opmåling og opsætning.

Skræddersyede stofgardiner i kombination med et Duette® gardin Skræddersyede stofgardiner i kombination med et Duette® gardin

Topkvalitet – kun det bedste er godt nok

Kollektionen er håndplukket med omhu, så den tilbyder dig et perfekt udvalg til dine gardinlængder. Fra helt tynde hørkvaliteter til kraftige velourgardiner. I kollektionen finder du også mørklæggende stoffer, som er perfekt til soveværelset, hvis du foretrækker at sove i mørke. Alle væv er desuden flammehæmmende som en ekstra tryghed. Når du har fundet dit favoritstof skræddersyr vi gardinet i den ønskede længde og bredde.

LÆS OGSÅ: Indret dig til hjemmehygge og afkobling >

Skræddersyet velourgardin i kombination med veloursofa Skræddersyet velourgardin i kombination med veloursofa