Ny PowerView® Hub 2.0

Vores nye Hub 2.0 fra 2018 byder på nye spændende funktioner. Vigtigst kan dine gardiner nu blive en del af din Home Automation på en enklere måde.

Ny PowerView® Hub 2.0

Den kommer i et nyt og moderne design samt med trådløs WiFi tilslutning, der gør, den kan placeres hvor som helst i dit hjem.

Moderne og formskønt design

Vores tidligere hub skulle forbindes med kabel til din router, og derved var den tvunget til at stå samme sted. Den nye Hub 2.0 kobles trådløst til dit WiFi og kan placeres mere centralt i forhold til gardinerne og dit modem. Det nye ovale og hvide design er stilrent og smelter nemmere ind i din øvrige indretning.

PowerView® Hub 2.0 PowerView® Hub 2.0

Bedre kompabilitet

De næste store fordel med Hub 2.0 er at den kan kobles sammen med dit Home Automation system i større udstrækning og enklere end tidligere. Den nye Hub 2.0 kobles direkte til Google Home, Amazon Alexa og Apple Homekit.

Google har netop (2018) lanceret den danske udgave, som betyder, du en lørdag morgen siger ”Hej Google, kør mine gardiner op i soveværelset”, og på den måde lukker du op for lys og udsyn uden at skulle ud af den varme dyne.

Motoriseret Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up Motoriseret Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up

Til dig med Hub 1.0 som gerne vil opgradere

Du kan overføre alle dine indstillinger fra den tidligere Hub til Hub 2.0 via et kabel.

Når du kobler dem sammen, vil hubben spørge, om du vil synkronisere dine indstillinger, fx din scener, tidsindstillinger osv. Efter ca 5 minutter vil overføringen være klar, og du kan koble den gamle hub fra og forsætte som du plejer med den nye, blot med alle de nye spændende funktioner.

Motoriseret Silhouette® gardin med PowerView® Motoriseret Silhouette® gardin med PowerView®

Også PowerView® Repeateren er kommet i et nyt design

Der kan være behov for at forstærke signalet i dit hjem, så det når ud til alle rum og gardiner i huset. Det gøres med PowerView® repeateren. Den er også kommet i et nyt design og med en ny funktion, hvor den ud over at forlænge signalet mellem Hub og gardin, også kan bruges som natbelysning.

I appen indstiller du op til 7 farver, ønskede lysstyrke, og hvornår den skal tænde og slukke. Præcis som du indstiller gardinerne til at køre op og ned på bestemte tidspunkter. Særligt smart med mindre børn i huset.

LÆS OGSÅ: Gardiner til dig der elsker gadgets >

PowerView® signalforstærker i nyt lækkert design PowerView® signalforstærker i nyt lækkert design

Du er velkommen ind hos vores forhandlere, hvor du kan opleve PowerView® i virkeligheden.