Et hjem der oser af personlighed

  • Trends

Vi har fået muligheden for at følge vores Silhouette® gardiner hele vejen ind til livsstilsbloggeren Ane Louise Reimer, som har sin egen helt særlige tilgang til indretning. Lad dig inspirere af Ane Louise og hendes hjem – hvor design møder funktion – præcis, som man vil have det.

Hvem bor her?

Det gør Ane Louise med sin familie, som ud over hende selv tæller fire børn og kæresten Kenneth. Ane Louise er boligblogger med Instagramprofilen @anelouisereimer (tidligere@lillesnefnugdk). De har boet i huset som ligger lidt uden for Ribe siden april 2017.

Silhouette® gardiner hjemme hos livsstilsblogger Ane Louise Reimer Silhouette® gardiner hjemme hos livsstilsblogger Ane Louise Reimer

Hvordan vil du betegne din boligstil?

Når jeg indretter tænker jeg i varme, at få noget natur ind og at det skal være hyggeligt. Jeg kan godt lide de varme farver. Jeg vil gerne sætte mit eget præg, og det er vigtigt for mig at finde noget nyt, noget som jeg ikke har set før. Jeg vil gerne skabe mit eget, og ofte kan jeg se for mig hvordan jeg gerne vil have det, inden jeg overhovedet ved, om det findes.

Silhouette® gardiner i forskellige størrelser, hjemme hos Ane Louise

Hvad faldt du for ved Silhouette®?

Vi søgte noget andet end almindelige stofgardiner, da vores hvide gulve tiltrækker opmærksomheden til det støv, der skabes. Fordelen, med de hvide gulve, er, at vi ser støvet, og kan få det fjernet. Det er en god tanke.

Jeg faldt i første omgang via inspiration fra Instagram for motoriseringen. Ved at udforske mulighederne på Luxaflex®’ hjemmeside, fandt jeg hurtigt frem til Silhouette®. Jeg faldt for enkeltheden, at løsningen skaber hygge og det transparente look.

Silhouette® fås i flere forskellige farver. Jeg valgte en der hedder Wood Ash, som er varm i farven, og passer helt perfekt til vores indretning.

Silhouette® lukker af som en persienne og skaber privatliv Silhouette® lukker af som en persienne og skaber privatliv

Hvad er særligt godt ved PowerView® betjeningen?

Vi synes, det er super cool at alle vores gardiner kan rulle op på samme tid. Så slipper vi for at tage et gardin af gangen, og med vores store vinduespartier, sparer det os for tid. Og så er det samtidig også bare blæret at vi kan betjene dem fra sofaen.

Det er også smart med tidsindstillingen, som gør at alle gardiner kører op om morgenen, på den tid vi ønsker – og tilsvarende ned om aftenen.

Nysgerrig på mere om PowerView®?