Skab dit helt eget sparum

 • 1. maj 2024
 • Anne Sørensen
 • Tips

Omdan dit badeværelse til et fredfyldt spa. Her ser du de forskellige måder, du kan opdatere dit badeværelse for at skabe et fristed i dit hjem og få dit helt eget private "sparum".

Vi stræber alle efter at bringe et strejf af zen ind i vores liv, noget der kan være svært at finde midt i hverdagens travlhed – men ikke længere! Omdan dit badeværelse til din helt egen fredelige spa, som snart bliver det mest elskede rum i dit hjem. Her er vores tips:

Afskærmning af badeværelsesvindue med gardiner Afskærmning af badeværelsesvindue med gardiner

Jo luftigere jo bedre

Lad os starte enkelt ud. Forkæl dig selv og investér i nogle bløde bomuldshåndklæder af høj kvalitet for øjeblikkelig luksus, så snart du træder ud af badet.

Hæv niveauet endnu mere og forkæl dig selv med en vamset badekåbe, og glem ikke at hænge den på håndklædetørreren/radiatoren og få følelsen af et varmt kram og en luksuriøs hotelfølelse på et øjeblik.

Farvenuancer

Planlægger du en komplet badeværelsesrenovering? Vælg fliserne omhyggeligt og husk hele tiden at have spa-følelsen i baghovedet. Der er ingen grund til at holde det helt klinisk og hvidt.

Vælg i stedet jordfarver eller gå efter en pastelfarve for at sætte et twist på det klassiske spa-tema. Det bedste er, at det er dit badeværelse, og at du selv bestemmer, hvilke farver du føler dig mest komfortabel i.

Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up

Walk-in brusebad eller badekar?

Hvad foretrækker du, hvis alt er muligt? En såkaldt walk-in bruser med en glidende overgang fra badeværelse til brusebad, forsynet med en regnbruser - eller at træde ned i et omfavnende varmt karbad og mærke, hvordan kroppen slapper af?

Begge dele giver dig en vidunderlig spa-følelse.

Top Down/Bottom Up i badeværelsesvindue Top Down/Bottom Up i badeværelsesvindue

Udtryksfulde detaljer

Måske er dit budget ikke til at forny dit badeværelse fuldstændigt. Investér i stedet i at udskifte belysning, vandhaner og detaljer som kroge og håndtag, som også er en god måde at tilføje spa-følelsen på.

Lad detaljerne stå i kontrast til resten af indretningen, for eksempel ved at vælge mat sort på armaturerne og andre detaljer, eller flette dem sammen med de andre farvenuancer på badeværelset.

Vælg indvendige detaljer med omhu Vælg indvendige detaljer med omhu

Ja til sukkulenter

Planter og grønt er en selvfølge, når det kommer til at forbedre vores trivsel, og dermed et must, når du skaber dit sparum. Ikke alene vil de hjælpe dig med at opnå en god badeværelsesæstetik, planter vil også hjælpe med at forbedre din indendørs luftkvalitet.

Stoler du ikke på din evne til at holde planter i live? Gå efter sukkulenter, et let og sikkert plantevalg, der trives i det fugtige miljø.

Nej til uorganiseret rod

Tomme tandpastatuber, spildt shampoo, badelegetøj til børn – alt dette er forbudt i dit nye sparum. Sig farvel til uorganiseret rod, og brug lidt tid på at rydde op og arrangere de mest brugte toiletartikler i let tilgængelige opbevaringskurve og skuffer.

Et ryddeligt badeværelse giver en rolig sindstilstand, hvilket betyder, at du virkelig vil drage fuld fordel af din zen-tid.

Tjeklisten til dit sparum

 • Nye bløde badehåndklæder
 • Tænk på farvevalgene og det store billede
 • Lad detaljerne gøre forskellen
 • Afskærmning med fugtafvisende gardiner til badeværelse
 • Gør sparummet levende med grønne planter
 • Hold orden i tingene, og vælg omhyggeligt de andre indretningsdetaljer
Skræddersyede badeværelsesgardiner Skræddersyede badeværelsesgardiner

Afskærmning alfa og omega

Ligesom i en rigtig spa vil du have fred og ro til at kunne slappe af – det er også vigtigt at koble af fra omverdenen, om ikke andet så for en stund. Her spiller afskærmning, såsom badeværelsesgardiner, en væsentlig rolle.

Når du vælger persienner eller badeværelsesgardiner, skal du sørge for, at de er designet i et fugtafvisende materiale. I Luxaflex®’s kollektioner har vi masser af specielt tilpassede stofkvaliteter og materialer, der modstår både fugt og smuds. Her er et par af mulighederne:

 • Vælg for eksempel træpersienne lavet af kunsstræ, et valg, der vil skille sig ud i dit spa-rum og give dig den helt rigtige mængde lys og afskærmning.
 • Eller hvorfor ikke en Top Down/Bottom Up-model for fleksibel afskærmning og en stoflig fornemmelse i indretningen.
 • Et måske uventet valg, er specialfremstillede stofgardiner som virkelig kan give en følelse af at have et lækkert, velindrettet sparum.
Træpersienner i kunsttræ, specielt velegnet til fugtige områder Træpersienner i kunsttræ, specielt velegnet til fugtige områder

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores skræddersyede gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.