Smuk omfavnende nuance

  • Trends

Det er tid til et af indretningsverdenens årlige højdepunkter: kåringen af Årets Farve 2022 fra Nordsjö. Bright Skies™ er en luftig, lyseblå nuance, der kommunikerer en ny begyndelse. Farven afspejler den grænseløse luft omkring os og giver et strejf af natur og liv til ethvert rum. Denne farve komplementerer mange andre farver, fra bløde neutrale toner til glade lyse farver.

Fire trends, fire paletter

Fire farvepaletter med nuancer, der fungerer i alle hjem, er udviklet for at komplementere Nordsjö Bright Skies™ på den bedst mulige måde. Farvepaletterne repræsenterer hjemmets skiftende rolle, naturen som kilden til alting, den komfort og inspiration, vi finder i kunsten og endelig den indlevelse og åbenhed, vi har brug for.

Årets fire farvepaletter:

  • Studio
  • Workshop
  • Greenhouse
  • Salon

Fra vægfarver til møbler, tilbehør og gardinløsninger - lad dig inspirere og giv dit hjem et spændende nyt look:

Studio fra Nordsjö Studio fra Nordsjö
Persienner fra Luxalex® Persienner fra Luxalex®

Komfortabelt og roligt med Studio

Vi har alle brug for et sted, hvor vi kan lade op og undgå hverdagens bekymringer. Ved at male dine vægge med nuancer fra Studio-paletten skaber du en beroligende baggrund uanset rum. Disse farver giver rummet en behagelig og rolig følelse af blødhed.

Bind farveskemaet sammen med persienner i en blød farvetone, der forstærker lyset.

Workshop fra Nordsjö Workshop fra Nordsjö
Duette® Dag & Nat fra Luxaflex® Duette® Dag & Nat fra Luxaflex®

Workshop med multifunktionelle farver

Aldrig før har vores hjem betydet så meget, som de har i nyere tid. Rum i hjemmet er blevet multifunktionelle - kontor, fælles spiserum, tv-stue og hyggekrog! Derfor elsker vi Workshop-farvepaletten med glade, lyse toner, der fungerer fantastisk til multifunktionelle rum. Bright Skies i kombination med denne palette giver følelsen af glæde og harmoni.

Og multifunktionelle rum kræver et multifunktionelt gardin, såsom Duette®. Modellen Dag & Nat er en praktisk variant med to gardiner i ét - et mørklægningsstof i kombination med et gennemsigtigt stof.

Greenhouse fra Nordsjö Greenhouse fra Nordsjö
Rullegardin fra Luxaflex® Rullegardin fra Luxaflex®

Inviter naturen indenfor med Greenhouse

At være ét med naturen er godt for os alle. Og uanset om du bor på landet eller i byen, kan du kombinere grønt, dagslys og farver for at bringe naturens friskhed ind i dit hjem. De trendy grønne og blå nuancer i Greenhouse-paletten i kombination med Bright Skies™ sætter stemningen, både indendørs og udendørs. Vælg en, to eller flere nuancer sammen for at give rummet et frisk pust af naturens positive effekter. Naturmaterialer skaber en ægte zen-følelse.

LÆS OGSÅ: Sådan får du et hjem i naturlig og nordisk indretning

Salon fra Nordsjö Salon fra Nordsjö
Rullegardin fra Luxaflex® Rullegardin fra Luxaflex®

Farvepaletten Salon – tid til noget nyt

"Tid til nye historier, tid til empati og åbenhed". Det er en trend, der passer til Salon-paletten. Luftige neutrale farver i kombination med Bright Skies™ er perfekte til at give en stue eller soveværelse en frisk start. Denne nuance fungerer som en neutral baggrund og tillader møbler og interiør at komme til sin ret. For at nyde blødt dagslys, kan du lade trendfarven gå igen i specialfremstillede persienner.

Neutral, men aldrig kedelig: Denne palette skaber lethed til et interiør med en positiv og fremtidsorienteret følelse. De perfekte ingredienser til en frisk start.

Forhandlere over hele landet

Hos en af vores mange forhandlere kan du opleve vores forskellige kollektioner og finde din favorit. I butikkens showroom får du gode råd, mens du kan gå på opdagelse i en række forskellige prøver i rigtig størrelse. Når du har besluttet dig for hvilket gardin du ønsker, hjælper forhandleren dig med opmåling og montering.

Luxaflex® showroom Luxaflex® showroom