Kundesupport

Forhandlerens viden & service

Forhandlerens viden & service

Vores dygtige forhandlere er eksperter i specialfremstillede Luxaflex® gardiner. De er med til at realisere dine ideer og giver kompetent, fremtidssikret rådgivning.

Forhandlerens viden & service
Tjekliste

Tjekliste når du skal vælge nye gardiner

For at dit besøg hos en Luxaflex® forhandler skal gå så glat som muligt, er det en fordel, hvis du har tænkt et par punkter igennem inden, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Tjekliste
Priser

Hvad koster nye gardiner?

Når du skal købe nye gardiner, er der flere faktorer, som påvirker prisen: vinduets størrelse, gardintypen og behovet for styring af lyset. Derudover skal du vælge, hvilken farve eller mønster samt den betjeningstype, du ønsker.

Priser
FAQ

FAQ

Måske er dit spørgsmål blevet stillet før. Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar, så du kan få et hurtigt overblik – og et hurtigt svar.

FAQ
Måltagning

Måltagning

Her får du gode råd, når du skal måle op til nye gardiner. Alle vores forhandlere hjælper naturligvis også med måltagning.

Måltagning
Montering

Montering

Søger du viden til, hvordan du monterer et gardin fra Luxaflex®, så er du kommet rigtigt. På denne side har vi samlet vores monteringsvejledninger, så du hurtigt og enkelt kan finde det, du søger.

Montering
Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger

Her kan du finde frem til, hvordan du bedst vedligeholder dit Luxaflex® gardin, få information om rengøring og generelle vedligeholdelsesråd. Hver produktgruppe har sin egen vejledning og du klikker blot ind på dem vejledning, som vedrører dit produkt.

Rengøringsvejledninger