Historien om Luxaflex®

Det er over 60 år siden, Joe Hunter og Henry Sonnenberg påbegyndte deres forretningseventyr. “Hunter Douglas Machinery Corporation” blev sat i søen for at udvikle en innovativ støbnings- og fremstillingsproces for letvægtsaluminium.

De havde planer om noget helt nyt og meget anderledes. Et produkt, der skulle forandre idéen om vinduesafskærmning fuldstændigt: aluminiumpersiennen.

Innovation i går og i dag

Aluminiumspersiennerne blev introduceret på det europæiske marked i 1951 under varemærket Luxaflex®. Deres enestående design og praktiske funktion gjorde dem hurtigt til den ultimative vinduesafskærmning. Lige siden – og helt frem til i dag – har Luxaflex® lanceret nye, banebrydende produkter, såsom de unikke og prisvindende Duette® gardiner og Silhouette® gardiner.

Duette®
Duette®
Silhouette® gardin
Silhouette® gardin

Eksklusive gardiner

Luxaflex® gardiner laves efter mål og tilpasses præcis til dine vinduer. Vælg den gardinløsning der passer til din stil, dit hjem og dine behov. Med Luxaflex® gardiner kan du udnytte dagslyset bedre, skærme fleksibelt og isolere mod varme og kulde. Med inspirerende design, innovative betjeningsfunktioner og ren kvalitet vævet ind i hvert enkelt gardin, kan du være sikker på, du har valgt det bedste til dit hjem og din stil.

Designet med fokus på sikkerhed

Luxaflex® tilbyder et bredt udvalg af innovative betjeninger hvor fokus er på sikkerhed, brugervenlighed og æstetik. Med alt fra snoreløse alternativer til motoriserede løsninger finder du et udvalg, der passer til dine behov. Det er blandt andet takket være vores prisvindende SmartCord® og LiteRise® systemer.

Få mere at vide om vores betjeningssystemer her.

Luxaflex® shop-in-shop

For at sikre, at hver kunde finder den perfekte gardinløsning og får den bedst mulige oplevelse, finder du Luxaflex® shop-in-shops overalt i hele Danmark. Hos professionelt uddannede forhandlere, som vil give inspiration, råd og vejledning, så du får en gardinløsning der opfylder dine behov og passer til din stil – og som du bliver glad for mange år frem.

Se i vores brochurer og afprøv gardinerne i shoppen. Her kan du også gå på opdagelse i de mange Luxaflex® kollektionsmapper, der indeholder et hav af farver, mønstre og strukturer – i alt fra transparent til mørklæggende så du får den løsning, der passer lige præcis til dig.

Vores eksperter står klar til at besvare spørgsmål og give dig den vejledning, du har brug for. De kan også komme hjem til dig med prøver, vurdere dit rum, opmåle alting præcist og professionelt – og til slut stå for montering af dine nye gardiner.

Virksomhedens sociale ansvar

Vi forpligter os til at fremstille miljøvenlige produkter på en bæredygtig måde og til at hjælpe kunder overalt med at spare energi på den naturlige måde.

Vi har iværksat vores “Keen on Green”-initiativ, der dækker alle områder af virksomheden, for at fremme de energibesparende fordele ved Luxaflex® produkterne.

Få mere at vide om de energibesparende gardiner her