Historien om Luxaflex®

The Art of Window Styling

Det er nu 70 år siden, at Joe Hunter og Henry Sonnenberg startede deres firma Hunter Douglas Machinery Corporation. Deres forretningsidé var at udvikle en innovativ støbe- og produktionsproces for letvægts aluminiummetal.

Deres mål var at skabe noget helt nyt og anderledes. Et produkt, der fuldstændig ville ændre den måde, vi afskærmer vores vinduer på: aluminiumspersiennen.

Aluminiumspersiennen, mere end 70 år gammel Aluminiumspersiennen, mere end 70 år gammel

1950'erne

I et hurtigt tempo omfavnede forbrugeren de exceptionelle fordele ved fleksibel lysstyring, privatlivssikring og komfort og øgede dermed også efterspørgslen efter vores aluminiumspersienner. Det gav os mulighed for at udvide forretningen, og i 1951 havde aluminiumspersiennen premiere i Europa .

Vores aluminiumspersienne blev lanceret under Luxaflex®-brandet. Med sit unikke design vandt vores specialfremstillede persienne hurtigt forbrugerens hjerte, takket være funktion, udseende og kvalitet.

Luxaflex® Dag- og Natgardiner Luxaflex® Dag- og Natgardiner

Fremragende produkter begynder med fremragende designs

Fra den tidligere begyndelse og stadigvæk i dag, er vi meget optaget af, hvad vores produkter kan bidrage med til dit hjem.

Når du investerer i et skræddersyet Luxaflex® gardin, er du sikret kvalitet, unikt design og enestående håndværk.

Luxaflex® Architella, en energieffektiv og innovativ løsning Luxaflex® Architella, en energieffektiv og innovativ løsning

Storslåede tanker afføder storslåede produkter

Vores dygtige medarbejdere, herunder produktdesignere og produktspecialister, sikrer, at vores produkter er både gennemtænkte og holdbare.

Vi fremstiller hvert enkelt Luxaflex® produkt efter dine specifikke ønsker af de bedste materialer og med enestående nøjagtighed i alle detaljer. Det er netop det, der kendetegner Luxaflex®.

Luxaflex® Top Down/Bottom Up Luxaflex® Top Down/Bottom Up

Et pålideligt brand

Vores langsigtede engagement i kvalitet og innovation betyder, at det kan være svært at vælge hos Luxaflex®.

Dette takket være vores banebrydende og skræddersyede gardinløsninger som f.eks. Duette® og Silhouette®, sammen med vores seneste innovation PowerView® Automation, som har gjort Luxaflex® til et eftertragtet og pålideligt brand.

Håndplukkede tekstiler

Smukke, innovative tekstiler er afgørende for vores design af eksklusiv vinduesindretning. De giver nemlig liv til rummet – og lader dit hjem skinne i naturligt dagslys og gør hverdagen til en luksuriøs, lysfyldt oplevelse.

Luxaflex® gardiner tilføjer varme og stil til dit hjem. Kontakt vores eksperter for rådgivning, produktkendskab og problemfri installation.

Luxaflex® Duette® gardin Luxaflex® Duette® gardin

Bæredygtigt design

I 70 år har Luxaflex® banebrydende design udviklet markedet gennem innovative gardiner og smarte styresystemer.

Vores gardinløsninger kan hjælpe med at reducere energiforbruget og skabe et mere energieffektivt og sundt hjem. At producere produkter gennem ansvarlig fremstilling og nøje udvalgte materialer er en af ​​hjørnestenene i Luxaflex® bæredygtighedsstrategi.

Luxaflex® Silhouette® gardin Luxaflex® Silhouette® gardin

Skræddersyet indretning

Luxaflex® tilbyder i dag den mest omfattende portefølje af skræddersyede gardinløsninger som f.eks. persienner, plisségardiner, lamelgardiner, rullegardiner og unikke Duette® og Silhouette® – alle med unikt udviklede modeller og alternativer til service.

Interesseret i Luxaflex gardiner? Download vores inspirationsbrochure.

Luxaflex® Silhouette® gardiner Luxaflex® Silhouette® gardiner
Luxaflex® PowerView® Automation Luxaflex® PowerView® Automation

Intelligent service

Luxaflex® har transformeret branchen med unikke gardinløsninger, der gør vores produkter funktionelle og nemme at bruge.

Fra vores prisvindende SmartCord® og LiteRise®-systemer til vores smart home system: PowerView® Automation, har du et komplet udvalg af betjeningssystemer at vælge imellem.

Hos en Luxaflex® forhandler Hos en Luxaflex® forhandler

Vores unikke service - fra start til slut

Smukke og energieffektive gardiner og bekvemmeligheden ved motorisering er blot nogle af Luxaflex® innovationerne, der vil forstærke følelsen af hjemlighed i alle rum, hver dag.

For at sikre processen sælges vores produkter kun af uafhængige forhandlere med mange års viden. Hos en af vores mange forhandlere får du råd og hjælp – du bliver guidet igennem hvert trin for at forstå dine behov, alt sammen for at sikre en perfekt indretning.

Socialt ansvar

Vi er fast besluttet på at producere miljørigtige produkter på en bæredygtig måde og samtidig hjælpe vores kunder med at spare energi på en naturlig måde.

"Keen on Green" er vores initiativ til at fremme og formidle viden om vores produkters energibesparende egenskaber og fordele.