Gardiner til dig der elsker gadgets

  • Velvære

Får du julelys i øjnene ved tanken om et smart home, og værdsætter du en bolig med ekstra komfort og velvære i hverdagen, er intelligente gardiner et nærmere kig værd. Med dem kan du læne dig tilbage og lade teknikken arbejde for dig.

Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up

Nytænk velvære i hjemmet

Vi har efterhånden vænnet os til, at teknologi gør vores hjem intelligente ved at koble varme, lys, lyd og anden elektronik til wi-fi, så enhederne kan tale sammen og assistere os i hverdagen. Gardiner er ingen undtagelse.

Elektriske gardiner giver nye muligheder for at realisere drømmen om et imponerende smart home, hvor gardinerne automatisk sænker, hæver, vipper og drejer sig efter din døgnrytme og behov. Det gør din hverdag lettere og mere komfortabel.

Luxaflex® rullegardin, med Pebble® fjernbetjening Luxaflex® rullegardin, med Pebble® fjernbetjening

Gardiner kan langt mere, end du tror

Automatiserede gardiner kan hjælpe dig med mere, end du umiddelbart forestiller dig – og niveauet af komfort stiger markant med en intelligent løsning.

Gardinernes opgave er ikke længere blot at sikre dig privatliv, solafskærmning eller flot indramning af vinduer, men at give dig fuld kontrol med trådløs betjening, stemmestyring og synkron kommunikation mellem gardinerne. Gardinerne kan kobles til Google Home og andre digitale assistenter. Det vil føles som at have en butler, der styrer gardinerne efter dit velbehag.

LÆS OGSÅ: Gør hverdagen lettere med intelligente gardiner >

Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up

Swipe efter behov

Du kan indstille dine smart home gardiner til en bestemt ugedag, bestemte tidspunkter på dagen, efter solnedgang eller solopgang, til filmaften, læsning, spil eller når det er tid til en middagslur. Det sikrer perfekt stemning morgen, middag og aften.

Du laver dine indstillinger i PowerView® app’en, og betjener gardinerne ved at swipe på din mobil eller tablet, eller kontrollerer dem med en Pebble® fjernbetjening. Du kan både betjene gardinerne individuelt eller få dem til at tale sammen synkront rum for rum.

Duette® gardin med PowerView® Automation Duette® gardin med PowerView® Automation

Blær dig, når du trækker for

Blær-effekten er uundgåelig, når du har intelligente gardiner, som hører sig til ethvert kvalitetsbevidst smart home.

Kribler det i dine fingre for at få automatiserede gardiner, som bevæger sig på din kommando, skal du have en PowerView® Hub. Den er hjernen i det intelligente gardinsystem, der gør det muligt at styre via wi-fi, som lader gardinerne synkronisere deres bevægelser.

Intelligente gardinskinner med stofgardiner fra Luxaflex® Intelligente gardinskinner med stofgardiner fra Luxaflex®

Fremtidens gardiner er smarte

Med intelligente smart home gardiner kræser du lidt ekstra om gardinerne i dit hjem. Teknikken kombinerer æstetik med blændende funktionalitet – det giver følelsen af velvære et kraftigt nøk op.

Intelligente gardiner er alt andet end grimme, mekaniske gardiner. Her er kælet for alle detaljer, farver og design. Med PowerView® kan du forvandle de fleste typer af gardiner til intelligente løsninger:

• Rullegardiner

• Duette® gardiner

• Plisségardiner

• Silhouette® gardiner

• Twist® gardiner

• Lamelgardiner

• Persienner

• Liftgardiner

• Stofgardiner

Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up

Gardinerne er klogere end tyven

Elektriske gardiner er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, når du ikke er hjemme, men gerne vil have det til at se sådan ud. Med automatiserede gardiner kan du vildlede tyven uden et krævende Home Alone-setup med dansende papdukker bag gardinerne.

Via wi-fi kan du styre gardinerne og trække for eller fra på ferien, når du ønsker det – eller indstille dem til bestemte tidspunkter.

LÆS OGSÅ: Besøg et intelligent hjem hos familien Gregersen >

Twist® gardin til intelligente hjem Twist® gardin til intelligente hjem

Altid i fuld kontrol

Med RemoteConnect funktionen kan du aktivere flere automatiske gardinindstillinger, når du ikke er hjemme. Det gør det muligt at sætte forskellige scener i dit hjem, som kan køre helt automatisk.

Ønsker du pludselig at aktivere gardinerne til en anden indstilling, kræver det blot få tryk på RemoteConnect. Det er eksempelvis smart på varme dage, hvor du gerne vil køle soveværelset ned til sengetid.

Luxaflex® rullegardin med intelligent motorisering Luxaflex® rullegardin med intelligent motorisering

Solen taler med dine gardiner

Smart home gardinerne er så kloge, at de selv kan udregne, hvornår solen står op og går ned. Det betyder, at du kan udnytte solens energi til fulde. Det har også betydning for din morgenvækning, som bliver mere blid, hvis du indstiller de automatiserede gardiner til gradvis at lukke lys ind i takt med, at solen stiger.

Med elektriske gardiner behøver du heller ikke bekymre dig om at rulle for i de stærkeste soltimer. Særligt om sommeren kan solens blegende stråler være hård ved dine møbler, og varmen kan give drivhustemperaturer. Det kan du let og bekvemt undgå ved at indstille dine gardiner.