Giv dit nybyg personlighed med gardiner

  • 27. april 2023
  • Anne Sørensen
  • Tips

Dit nybyggede hus står endeligt færdigt, og du er mere end klar til at pakke alle flyttekasserne ud og begynde at indrette. Nu går det fra en ny bygning til et hyggeligt hjem. Hvad er den hurtigste og måske nemmeste måde at give dit nybyg karakter på? Dekorer det med stofgardiner! Følg med og se forvandlingen, før og efter gardinernes indtog.

Før og efter gardiner

Langt den nemmeste måde at vise, hvad gardiner gør ved et hjem, er gennem før og efter billeder. Transformationen er slående. Ikke desto mindre er gardiner noget, der ofte kommer ret langt nede på prioriteringslisten, når man flytter ind – er det ikke mærkeligt?

Før og efter gardiner i Lisbeth Beck Mortensens nybyggede hus uden for Aarhus
Før og efter gardiner hos Sidsel Kolind og deres nybyggede hus i Hinnerup
Før og efter – gardiner tilføjer hygge i soveværelset

Hvordan kan gardiner have så stor indflydelse på helheden?

Når du tænker over det, er det ikke så mærkeligt. Nybyggede boliger har normalt store vinduespartier, hvilket betyder, at gardiner får en vigtig og fremtrædende rolle. Ikke kun for stemningen men også funktionelt. Med et stort dejligt lysindfald følger nemlig ofte generende indkig, høje temperaturer og blænding i skærme og hvide flader. Indram vinduet med gardiner og lad dem tage plads – brug væggene og lad gardinerne gå fra loft til gulv for at opnå den maksimale effekt.

LÆS OGSÅ: Stofgardiner skaber sanselighed

"Det er en utrolig forskel! Vi elsker virkelig gardinerne. Vores gæster roser gardinerne og siger, at de er med til at gøre huset hyggeligt og give det mere sjæl end et almindeligt nybyggeri, og der er ingen tvivl om, at de også hjælper akustikken, hvilket er godt med så store vinduespartier, som vi har.”

– Sidsel Kolind, nybygget hus i Hinnerup

Før og efter – gardiner i forskellige niveauer hjemme hos Sidsel Kolind

Et nybygget hjem behøver bestemt ikke at være sterilt og kedeligt. Ved at hænge gardiner op tidligt i indretningsrejsen, går boligen hurtigt fra generisk til et charmerende, hyggeligt hjem med masser af personlighed, uanset hvilken indretningsstil, du foretrækker. Det handler om at skabe varme og dybde og bløde de hårde flader op.

LÆS OGSÅ: Indret soveværelset med farvede gardiner

Skræddersyet til perfekt pasform

Det er detaljerne, der udgør helheden. Et skræddersyet gardin kan gøre en verden til forskel. Du kan fuldt ud tilpasse gardinet til hjemmet og til vinduet samt den øvrige indretning – og resultatet er altid perfekt. Vil du vide, hvad en Luxaflex-forhandlerne® kan gøre for dig?

  • Mange forskellige gardinkollektioner
  • Fra transparent til mørklæggende
  • Komplet med gardinstang eller skinne
  • Skræddersyet løsning
  • Opmålt og monteret