Gør hverdagen lettere med intelligente gardiner

Kan gardiner være både flotte og intelligente? Hvis du spørger tv-vært og tech-entusiast David Guldager er svaret ja. Hans gardiner står nemlig op, før han selv vågner.

Gør hverdagen lettere med intelligente gardiner

Engang var telefoner noget, vi primært brugte til opringninger og beskeder. I dag kan vi styre økonomi, musik, indkøb og sågar også vores gardiner fra en smartphone. Det er noget, der falder i god jord hos tech-entusiast David Guldager.

Intelligente PowerView® gardiner - Formskønne Pebble® fjernbetjening

Få kontrol over dit hjem

Hjemme hos ham indstiller gardinerne sig automatisk, mens familien sover: ”Det er smart for vores vedkommende at have gardiner, der kan køre af sig selv, fordi, der er nogle børn, som skal lægges på et bestemt tidspunkt. Med små børn i hjemmet er der travlt om morgenen og aftenen, så det er luksus, at gardinerne bare kan køre af sig selv,” siger han.

Derfor er familien begejstret for PowerView® fra Luxaflex®. Det giver dem mulighed for at styre gardinerne med deres smartphone, tablet eller Pebble® fjernbetjening. I PowerView® app’en kan de skabe forskellige scener for gardinerne, som passer til deres døgnrytme.

PowerView® app – en styringsmulig til dine PowerView® gardiner PowerView® app – en styringsmulig til dine PowerView® gardiner

Den elegante løsning

Det er både praktisk til hverdag, men også smart hvis familien er på ferie og gerne vil efterlade et indtryk af, at der stadig er nogen i huset. Og så er løsningen tilmed elegant, fortæller David Guldager.

”Det der med at forene det æstetiske med det tekniske er virkelig ikke nemt. Da jeg startede for ti år siden med at skulle teste dimser, måtte jeg liste hjem, installere dem, sætte dem op, og så var de en del af hjemmet. Nu er løsningerne mere eller mindre skjult, og producenterne tænker meget over, at det også skal være flot at se på.”

Et intelligent hjem

Hør familien Guldagers tanker om et smart og intelligent hjem.

Alle kan have gavn af gadgets

Teknikken fylder meget i David Guldagers hjem, hvor han også kan styre lys og varme. Det er alt sammen funktioner, der gør det lettere for den travle børnefamilie at få hverdagen til at hænge sammen. Og man behøver ikke være teknikekspert, som han er, for at få løsningerne til at spille.

”Et smart hjem for os er et hjem, vi ikke skal tænke så meget over. Nogle af os er mere tekniske end andre, og derfor kræver det, at tingene er selvkørende og automatiserede,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: Gardiner til dig der elsker gadgets >

David og Louise Guldager og deres intelligente Luxaflex® gardiner David og Louise Guldager og deres intelligente Luxaflex® gardiner

David Guldager

David Guldager er digital trend-ekspert og tv-vært, der bl.a. er kendt fra Go’ Morgen Danmark, hvor han i mange år har været fast ekspert. Han er gift med Louise Guldager, som står bag bloggen Guldlog.

Nysgerrig på mere om instelligente gardiner?