Tranquil Dawn – en ny begyndelse

Tranquil Dawn fanger tidsånden i 2020 og er årets udvalgte farve fra Nordsjö (Dulux). Den legefulde farve ændres i takt med omgivelserne, og skaber en beroligende, moderne atmosfære i dit hjem. Farven har fine kvalifikationer til brug i vinduet – se med herunder hvor vi giver en række forslag til, hvordan du kan bruge farven i din indretning og i vinduerne.

Tranquil Dawn – en ny begyndelse

Naturlig skønhed

I takt med lyset ændrer sig i løbet af dagen, skifter denne farve diskret og viser flere af de grå, blå eller grønne undertoner og bidrager på den måde til stemningen.

Årets farve Tranquil Dawn Årets farve Tranquil Dawn

Skiftende lys

Grønne og blå toner er ideelle til håndtering af skarpt lys. Når disse farver bruges ved vinduet, har de en dæmpende effekt på solens stråler og forvandler et ubehageligt lyst rum til et roligt og fredfyldt sted. Perfekt til at holde den travle verden ude.

LÆS OGSÅ: Gardinfarven påvirker dit velvære >

Årets farve Tranquil Dawn på Luxaflex® Plisségardin Årets farve Tranquil Dawn på Luxaflex® Plisségardin

Det ligger i proportionerne

Når denne milde grønne farve bruges som den dominerende nuance, skaber det et roligt, afdæmpet miljø. Men når den bruges sammen med orange eller gul, tilfører den energi og glæde.

Luxaflex® Plisségardin i farvenuancen Tranquil Dawn – årets farve 2020 Luxaflex® Plisségardin i farvenuancen Tranquil Dawn – årets farve 2020

Kontraster

Tilføj brændt umbra, brunt og messingdetaljer for at skabe et elegant, modernistisk look, der føles kreativt og inspirerende. Eller brug den sammen med rosa toner for at opnå en smuk, helende og naturlig fornemmelse.

Årets farve Tranquil Dawn

Ta’ et kig på vores gardiner for at finde inspiration til hvordan du kan indrette dig med denne afslappende farve.

Hvorfor Luxaflex®?

Din Luxaflex® forhandler rådgiver i farver og lys og tilbyder individuelt tilpasset rådgivning og inspiration til dit hjem og dine vinduer. Se det store udvalg i farver og væv samt de nyeste trendfarver i dit lokale Luxaflex® showroom.