Wild Wonder™ – årets farve 2023

  • 20. december 2022
  • Anne Sørensen
  • Trends

Hvert år vælger Nordsjö årets farve. I 2023 er årets farve Wild Wonder™, en varm, glad og glødende farve inspireret af naturen. Den bløde gule tone forbinder os med naturen og bringer noget af det udendørs ind i vores hjem.

Ideen bag Wild Wonder™

Nordsjö forsøger hvert år at indkapsle tidsånden med en farve, som de mener matcher stemningen i verden. Til deres hjælp har de et panel af internationale designeksperter. Naturen er en stor en del af den globale dagsorden netop nu, og naturelementer en stor inspiration for mange designerne. Wild Wonder™ er netop opstået som en afspejling heraf med sin strålende, naturlige nuance. Farven er blanding af hvedegule nuancer tilsat en lysegrøn undertone. Ordet "Wild" refererer til den følelse af utæmmet frihed, som naturen giver os, og ordet "Wonder", refererer til de nærmest magiske underværker, der sker overalt omkring os i naturen.

Få mere farveinspiration og se vores fortolkning af årets farve i brochuren.

Billede fra Flexa/Nordsjö, årets farve 2023 Billede fra Flexa/Nordsjö, årets farve 2023

Naturens vidundere

Wild Wonder™ er en naturinspireret farve, der bringer os tættere på naturen. Den naturlige base giver dig mulighed for nemt at skabe et let og blødt interiør ved at kombinere Wild Wonder™ med anden indretning lavet af naturlige materialer.

Overvej for eksempel træpersienner, hørgardiner, kurveflet og træ. Væv endnu mere natur ind i dit hjem ved at tilføje planter – som en grøn oase af frihed.

Årets farve fra Nordsjö i kombination med Luxaflex® persienner i træ
Farveinspiration 2023 Farveinspiration 2023

Lad dit interiør skille sig ud

Forestil dig, at du har valgt en vægfarve og er klar med både pensel og rulle.

Hvorfor ikke vælge samme farve eller en komplementærende nuance på dine dørkarme og fodpaneler?

Eller er du modig nok til at lade væggene stå for den hvide bund, mens loftet og vindueskarmene får en mere fremtrædende farve? Dine farvevalg tilføjer personlighed til din indretning.

Billede fra Flexa/Nordsjö, årets farve 2023 Billede fra Flexa/Nordsjö, årets farve 2023

Komplementærende farvepaletter

Der er endnu mere på vej fra Nordsjö. Udover farven Wild Wonder™ introducerer de fire komplementærende farvepaletter; Lush, Buzz, Raw og Flow – hver især afspejler de på forskellige måder, hvordan naturen inspirerer os til nye farver i hjemmet i 2023.

Besøg din lokale Luxaflex® forhandler og se de mange farver i vores kollektioner.