Lag på lag gardiner

Hvad mener vi med lag på lag?

Lag på lag gardiner er en enkel og stilfuld måde at kombinere farver, materialer og mønstre for at gøre dit vindue til et både smukt og funktionelt blikfang i dit hjem.

Kombinationen af funktionel solafskærmning og æstetiske stofgardiner skaber en iøjnefaldende effekt og tilføjer en ekstra dimension til et rum. Men hvordan får du stilen hjemme hos dig?

Start med det funktionelle aspekt

Hvilke funktionelle behov skal gardinerne løse i rummet? Ved at besvare et par enkle spørgsmål bliver det meget lettere at træffe det rigtige valg.

Vil du have mørklægning i dit soveværelse for at sove bedre? Ønsker du at kunne placere din solafskærmning fleksibelt for at forhindre indkig? Ønsker du at mindske træk og kulde fra vinduet?

Her får du gode råd og inspiration, når det kommer til gardiner i flere lag, hvormed du kan give hvert rum i dit hjem et unikt look.

To lag gardiner, her et Duette® gardin og et stofgardin To lag gardiner, her et Duette® gardin og et stofgardin

Sådan kommer du i gang!

Når man blander forskellige gardinmodeller, er det vigtigt, at de to lag ikke konkurrerer om opmærksomheden.

Vælg først det funktionelle gardin. Der er en bred vifte af stilfulde muligheder, hver med sine egne fordele og funktioner. Træpersienner og aluminiumspersienner er lavet af hårde materiale, og skaber et dramatisk udtryk i vinduet. Du opnår et blødere udtryk med de klassiske liftgardiner, Duette® eller Silhouette® gardiner.

Når du skal prioritere hvilke funktioner, dit gardin skal have, er det vigtigt at tage højde for dine praktiske behov med hensyn til lysstyring, indeklima og energieffektivitet. Valget af det rigtige gardin har stor betydning for lyset og komforten i dit hjem, så start her, når du vil indrette med lag på lag gardiner.

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores skræddersyede gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.

Lag på lag gardiner, her to lag stofgardiner i ”hotel-stilen” Lag på lag gardiner, her to lag stofgardiner i ”hotel-stilen”

Forkærlighed for en bestemt stil?

Uanset om de er tætte eller gennemsigtige, giver stofgardiner rummet karakter og et sofistikeret udseende. Stofgardiner fås i en række forskellige modeller og designs.

Det er vigtigt at bemærke, at valget af gardinmodel har stor indflydelse på det samlede indtryk. Skræddersyede stofgardiner fra Luxaflex® fås i både fremtrædende og diskrete bølger, store og små bølger og forskellige plisserede muligheder.

Du kan matche dine lag på lag gardiner med dit øvrige interiør i rummet, såsom polstrede møbler, puder og tæpper for at opnå en harmonisk og rolig stemning.

De forskellige farvenuancer, gardinmodeller og funktionelle vævsegenskaber i vores gardinsortiment betyder, at der er noget for enhver smag.

Lag på lag gardiner, her rullegardiner og stofgardiner Lag på lag gardiner, her rullegardiner og stofgardiner

Og hvad med design og farver?

Tænk på farver og teksturer, som du naturligt er tiltrukket af. Kan du lide diskrete, lette væv? Eller mere dristige mønstre og luksuriøse strukturer?

Overvej også dine andre møbler. Hvis dine vægge er malet i en neutral nuance, kan du med fordel vælge en kontrastfarve til gardinerne. Eller hvis et møbel, for eksempel din sofa, har et iøjnefaldende design, så overvej et væv med en blød tekstur og en neutral farve, så dine gardiner smelter sammen med resten af dit interiør.

Hvis du ikke ved, hvad du skal vælge så gå ikke i panik, vores forhandlere hjælper dig med at finde det perfekte look til dit hjem!

Lag på lag gardiner, her tone-i-tone Lag på lag gardiner, her tone-i-tone

Tone-i-tone eller kontrastfarver?

Det hele afhænger af dine præferencer!

Hvis du er fan af smukke tone-i-tone farvekombinationer, kan du skabe en følelse af ro ved at vælge gardiner med et udseende, der ikke dominerer rummet.

Men hvis du vil gå efter et mere dramatisk udtryk, er det bedre at vælge væv og gardinstoffer i en mørk farve, der giver en glamourøs effekt.

Med udvalget af gardiner fra Luxaflex® har du næsten uendelige muligheder for at finde den rigtige stil til ethvert rum, uanset om det er til et åbent køkken/alrum, en hyggelig tv-stue eller et afslappende soveværelse.

Oplev hele sortimentet hos Luxaflex® forhandlerne over hele landet.

Luksuriøs stil – liftgardiner og stofgardiner

Kombinationen af stofgardiner og liftgardiner skaber en dramatisk effekt og giver rummet en ekstra dimension. Begge gardiner fås i en bred vifte af modeller, der passer til din personlige stil, i alt fra moderne, rene linjer til bløde, romantiske folder.

Vores stofkollektioner indeholder mange væv og teksturer, der kan kombineres, fra lette og enkle til dem med en mere fremtrædende struktur, der også har praktiske egenskaber med hensyn til privatliv, lysfiltrering og mørklægning.

En anden mulighed er at vælge et lag for til dit liftgardin, der giver ekstra varme i de kolde vintermåneder og ekstra mørklægning i de lyse sommermåneder.

Forresten behøver lag på lag gardiner ikke at være begrænset til det samme vindue: holder du dig inden for samme farvepalet, kan du vælge liftgardiner til et vindue og stofgardiner til et andet og stadig skabe en harmonisk helhed. Vævene til liftgardiner og stofgardiner kommer fra samme kollektion.

Liftgardin i kombination med stofgardin Liftgardin i kombination med stofgardin
Lag på lag gardiner, Duette® og velourgardin Lag på lag gardiner, Duette® og velourgardin

Hyggeligt og stilfuldt

Hvis du har store vinduer, skal du tænke på lysstyring, privatliv og temperaturregulering.

Hvis du kombinerer disse aspekter i valget af gardiner, kan du nyde komfort dag og nat uden at gå på kompromis med stilen.

Kombinationen af Duette® gardiner og stofgardiner giver ikke kun et luksuriøst og gennemført look, der medfølger også mange fordele med hensyn til funktionalitet og stil:

  • Dine vinduer bidrager til indretningen og udtrykket i rummet
  • Duette® gardinet blokerer for varmen, så du får et køligere rum om sommeren
  • Omvendt hjælper Duette® gardinet med at holde dit hjem varmere om vinteren
  • Et tætvævet gardin giver et fyldigere udseende og bedre isolering
  • Luk uønsket lys ude med mørklæggende væv
Lag på lag gardiner, her Duette® gardiner og stofgardiner Lag på lag gardiner, her Duette® gardiner og stofgardiner

Store vinduer og forbedret akustik

Hvis du har højt til loft eller ønsker at understrege bredden og højden på dine vinduer, kan du vælge at placere gardinerne lige under loftet. Dette skaber en følelse af storhed og får vinduet til at se endnu større ud.

Hvis rummet har en åben grundplan med store vinduer og meget hårde overflader som glas, trægulv eller klinker, kan det forårsage irriterende ekkoer.

Ved at vælge et akustikvæv til dine gardiner hjælper du med at reducere efterklangen i rummet betydeligt, og lyden dæmpes.

Dette er en god løsning til multifunktionelle rum, hvor støjniveauet ofte er højt, men også til hjemmekontorer og musikrum.

Lag på lag gardiner, Top Down/Bottom Up og stofgardiner Lag på lag gardiner, Top Down/Bottom Up og stofgardiner

Diffus lysfiltrering og beskyttelse af privatlivets fred

Kombinationen af gennemsigtige, lysfiltrerende gardiner og stofgardiner er ikke kun elegant og moderne, de giver også et blødt, diffust lys og forhindrer blænding.

Med Luxaflex® Top Down/Bottom Up justerer du gardinerne til din ønskede højde og sikrer den perfekte balance mellem lys, privatliv og udsigt. Og om aftenen kan du lukke dem helt og skabe ekstra hygge!

Lag på lag giver dig mere kontrol og muligheder for at kontrollere lysindfald og privatliv, så du kan fokusere på dit arbejde eller bare slappe af.

Lag på lag gardiner med PowerView® Automation Lag på lag gardiner med PowerView® Automation

Designet til smarte hjem

Kombiner dine nye lag på lag gardiner med den seneste udvikling inden for smarte funktioner.

PowerView® Automation giver dig mulighed for at åbne og lukke dine Luxaflex® gardiner på ethvert tidspunkt af dagen med et enkelt tryk på en knap, et klik på din mobil eller stemmestyring via din Smart Home assistent.

En praktisk måde at få ekstra fornøjelse af dine gardiner.

Find forhandler

Indtast din adresse, så du kan finde de Luxaflex® forhandlere der ligger nærmest dig.