Lyddæmpende gardiner

Tidligere var akustik et emne, der mest blev talt om i forbindelse med store lokaler og åbne kontorlokaler. Men da mange nu foretrækker et hjemligt miljø med en åben planløsning, højt til loftet, hårde gulve og store vinduespartier, bliver emnet akustik højaktuelt selv i det private hjem.

Når det kommer til vinduer, kan lyddæmpende gardiner være værd at overveje.

Hvad er de bedste lyddæmpende gardiner så? Luxaflex® anbefaler følgende:

Så hvad gør disse gardiner særligt velegnede?

Specielt tilpassede lamelgardiner absorberer lyd Specielt tilpassede lamelgardiner absorberer lyd
Et stofgardin kan fungere som lyddæmpende installation, her Solid Et stofgardin kan fungere som lyddæmpende installation, her Solid

Lys- og lyddæmpende gardiner

Det er ikke alle, der tror, ​​at et gardin kan skærme for både lys og lyd. Med en skræddersyet model fra Luxaflex® får du både fleksibel afskærmning, som håndterer lys og indkig, samt et lydabsorberende gardin, som giver rummet en mere behagelig lyd – en to-i-en løsning, ganske enkelt!

I vores kollektion er der tykke lyddæmpende stofgardiner, men også tyndere alternativer. Kollektionen omfatter gardiner, der absorberer hele 85 % af lyden, hvilket opnår lydklasse B.

Duette® gardiner forbedrer akustikken Duette® gardiner forbedrer akustikken

Er gardiner lydtætte?

Gardiner hjælper med at dæmpe lyden, men de kan ikke klare opgaven på egen hånd. Løsningen er ujævne teksturerede overflader, der forhindrer at lyden kastes rundt mellem hårde, glatte overflader. En kombination af tæpper, gardiner, polstrede møbler - selv puder og tæpper, bidrager til en forbedret rumakustik.

I ekstra udsatte rum kan det være nødvendigt med specialtilpassede lyddæmpende gardiner.

Riff, lyddæmpende rullegardin Riff, lyddæmpende rullegardin
Plisségardin Arles - et akustikvæv fra Luxaflex® kollektion
Riff, et lydisolerende væv til lamel og rullegardin Riff, et lydisolerende væv til lamel og rullegardin

Hvilke gardiner er lyddæmpende?

I vores kollektion af lyddæmpende gardiner finder du væv og tekstiler til stofgardiner, Duette® gardiner, lamelgardiner, plisségardiner og rullegardiner. Hvilken stil og hvilket udtryk, du foretrækker er derfor afgørende for valget af løsning. Fælles for vores lydabsorberende gardiner er, at de har målte akustiske værdier, hvilket gør det nemmere for dig at vælge det rigtige.

I vores lamel- og rullegardinkollektion er der f.eks. stoffer, der absorberer 60 % af lyden.

Gardiner forbedrer akustikken Gardiner forbedrer akustikken

Hvad koster lyddæmpende gardiner?

Alle Luxaflex® gardiner er skræddersyet ud fra dine valg, så de passer perfekt. Udover valg af gardinmodel og stof angiver du størrelse og ønsket service på dit lyddæmpende gardin – de valg du træffer påvirker prisen. Den nøjagtige pris udregnes derfor af din lokale forhandler for dig.

Luxaflex® shop-in-shop Luxaflex® shop-in-shop

Hvor kan jeg købe lyddæmpende gardiner?

Luxaflex® sortimentet af lyddæmpende gardiner fås hos en af ​​vores mange forhandlere over hele landet. I butikken kan du gennemse vores kollektioner, se og mærke stoffernes forskellige strukturer og se produktprøver i ægte størrelse.

Velkommen til butikken, dit første skridt mod forbedret akustik.

Ofte stillede spørgsmål