Skab atmosfære og spred et mildt lys

  • 23. marts 2023
  • Anne Sørensen
  • Velvære

Gør dit hjem klar til årets lyse måneder, og tag toppen af det stærke sollys. Med Silhouette® gardiner kan du nyde behageligt lys, udsigt og privatliv – alt sammen på en gang.

Men det er ikke alt! Vidste du, at Silhouette® gardinet også beskytter dine gulve og møbler mod UV-stråling? Her har vi samlet alle de forskellige fordele ved vores mest sofistikerede gardin:

Silhouette® gardin åben og lukket Silhouette® gardin åben og lukket

Nyd filtreret dagslys

I kollektionen er der et smukt udvalg af eksklusive væv, som hver især filtrerer dagslyset og spreder et blødt lys længere ind i rummet. Farvepaletten går fra hvid til sort og indeholder mange rolige jordfarver.

De vandrette lameller synes at næsten svæve mellem de to gennemsigtige lag af væv, der filtrerer og spreder et jævnt lys i hele rummet.

Vinkl lamellerne for at lukke mere eller mindre lys ind.

Undgå solblegede gulve og møbler Undgå solblegede gulve og møbler

Undgå solblegede møbler

Silhouette® gardinet hjælper med at beskytte gulve, møbler, tæpper og malerier mod solens skarpe stråler uden at gå på kompromis med lys og udsigt. De to transparente lag væv gør det muligt.

Gardinet hjælper også med at holde indetemperaturen behagelig uden at blokere for alt dagslyset – et stort plus på en varm solskinsdag.

LÆS OGSÅ: De store vinduer gav så meget varme væk, at vi ikke kunne være i stuen

Silhouette® med ClearView™ væv Silhouette® med ClearView™ væv

Uforstyrret udsigt

I kollektionen finder du næsten usynlige, florlette væv, der giver en endnu bedre udsigt. Perfekt, når dit vindue vender ud mod smukke omgivelser, som du gerne ikke vil skærme af. Disse væv går under navnet ClearView™.

På trods af det tynde væv får du stadig tilstrækkelig UV-beskyttelse, samtidig med at indetemperaturen forbliver behagelig og varmen holdes ude på solrige sommerdag.

Bekvemmeligheden ved et Smart Home

Gode nyheder til smart home-entusiaster, der ønsker mest muligt ud af deres eksklusive gardiner: kollektionen fås med PowerView® Automation systemet. Du vinkler lamellerne, hæver og sænker gardinet fra din mobiltelefon, din Pebble® fjernbetjening eller via stemmekommando, knyttet til dit Smart Home-system. Du behøver ikke engang at være hjemme for at justere gardinerne.

Er du ikke fan af hjemmeautomatisering? Vælg i stedet SmartCord® eller LiteRise® til at betjene dit gardin.

LÆS OGSÅ: Et hjem der oser af personlighed

Monteringsservice og vedligeholdelse

Overlad opmåling og montage til en af vores mange Luxaflex® forhandlere, der dagligt beskæftiger sig med dette, og opnå et fremragende resultat.

Hold dit Silhouette® gardin rent og fint længere ved regelmæssigt at støve det af med støvvipper eller støvsugeren på laveste indstilling. Få flere rengøringstips til dit Silhouette® gardin: