Skab farvespil i boligen med nye gardiner i tidens farver

Gardiner spiller en stor, og til tider overset, rolle i boligindretningen og valget af gardiner kan derfor være med til at bestemme hele hjemmets udtryk. Du kan let tilføje et unikt farveindslag til boligen ved blot at skifte gardiner, som skaber personlighed og en rød tråd i indretningen. Leg med tidens populære farver og kombinationer, når du vælger gardiner, og skab et hjem, der passer til dig.

Skab farvespil i boligen med nye gardiner i tidens farver

I de seneste år har unikke og inspirerende farvekombinationer i indretningen oplevet et stort opsving i de skandinaviske hjem. Farvernes evne til at skabe et stemningsfyldt og personligt hjem, hvor kun fantasien sætter grænser, har derfor åbnet op for nye indretningsmuligheder. Vi er blevet mere modige, når det kommer til at mikse og lege med forskellige udtryk og farvetendenser i hjemmet, og det gør sig også gældende, når det kommer til gardiner.

Der er noget tiltalende ved gardiner, der tilføjer et flot farvespil i indretningen og giver en rumeffekt, der er noget udover det sædvanlige. Gardiner spiller nemlig en helt central rolle i indretningen, da de udgør en stor flade og kan være en fantastisk medspiller i at skabe stemning og en rød tråd i indretningen.

Du kan let forny hjemmet ved at skifte til gardiner med betagende farveudtryk. Lad dig inspirere af forårets farvepalette og byd farveskalaens uendelige muligheder indenfor.

Duette® gardin med væv i kvaliteten Elan, som fås i 55 forskellige varianter Duette® gardin med væv i kvaliteten Elan, som fås i 55 forskellige varianter

Gul forårstrend

Farven gul pryder efterhånden alle bolig- og modemagasiner, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at se mere af denne tendens henover sommeren. Tilføj pastelgule gardiner til boligen for et friskt og legende udtryk, der løfter både indretning og humør.

De solgule nuancer vil forevige forårsstemningen i dit hjem og kan let kombineres med mørkegrønne planter eller forårets andre populære pastelfarver.

Duette® gardin med væv Elan og tæt stofgardin fra Luxaflex®, velourserien Alma der fås i 24 farver Duette® gardin med væv Elan og tæt stofgardin fra Luxaflex®, velourserien Alma der fås i 24 farver

Blå velour

Den klassiske blå farve har altid haft en særlig karakter og kontrast i hjemmets rammer – blandt andet i soveværelset hvor den kan skabe en rolig og afslappende atmosfære.

Kombiner farven med velour og tilfør hjemmet den eksklusive følelse, som velour har fået os alle sammen til at jagte i den seneste tid.

Vælger man velour i lyse og støvede blå nuancer, opnår man også noget yderst delikat, og så kan de lyse farver løfte lidt af velourens til tider tunge udtryk.

LÆS OGSÅ: Gardinfarven påvirker dit velvære >

Duette® gardin i kvaliteten Elan og Luxaflex® semitransparent stofgardin fra serien Ode, der fås i 55 forskellige farver Duette® gardin i kvaliteten Elan og Luxaflex® semitransparent stofgardin fra serien Ode, der fås i 55 forskellige farver

Grønt er skønt

Indretningsmulighederne er uendelige med kåringen af grøn som dette års farve, da grønne nuancer har en unik evne til at komplementere hinanden i hjemmet.

Med dens naturnære og frodige udtryk er mørkegrøn blandt andet let at integrere i hjemmet, hvor den giver et dejligt afslappet farveudtryk.

Kombiner den med en frisk grøn eller en afslappet pastel og skab et tidløst og moderne look, der puster liv i indretningen.

LÆS OGSÅ: Tranquil Dawn – en ny begyndelse >