Top Down/Bottom Up

Afskærmning på dine vilkår

Top Down/Bottom Up er en nytænkning af det traditionelle gardin. Funktionen giver dig mulighed for at placere gardinet dér, hvor behovet er – i toppen, midten eller bunden af vinduet.

Duette® Top Down/Bottom Up

Præcis afskærmning efter behov

Top Down/Bottom Up fås bl.a automatiseret til dit smart home.

Plissegardin Top Down/Bottom Up Plissegardin Top Down/Bottom Up

Fleksibilitet til dine gardiner

Alle gardiner fra Luxaflex® skræddersyes efter dine ønsker og behov til farve, materiale, tæthed og størrelse. Du har mulighed for at vælge Top Down/Bottom Up til tre Luxaflex® gardinmodeller:

  • Duette® gardiner
  • Plisségardiner
  • Persienner
None

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores skræddersyede gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.

Duette® Top Down/Bottom Up i badeværelset Duette® Top Down/Bottom Up i badeværelset

Skærm af, hvor behovet er

Lys og udsyn er med til at sikre et godt indeklima og velvære i hjemmet. Samtidig skal hjemmet være et frirum, og her spiller gardiner en afgørende rolle for privatlivet.

Gardiner med Top Down/Bottom Up er populære, fordi du kan skærme for lys og privatliv uden at gå på kompromis med udsyn og lysindfald.

Plisségardin Top Down/Bottom Up i entréen Plisségardin Top Down/Bottom Up i entréen

Hold nysgerrige blikke ude

Top Down/Bottom Up løser et dagligt problem i lejligheder og byhuse i gadeplan eller i nybyggede huse med store vinduer og lave hække, hvor forbipasserende har frit indsyn til dit private hjem.

Funktionen er også smart, hvis du har et vindue ved hoveddøren, som giver masser af lys, men du også gerne vil undgå, at folk, der banker på døren, kan kigge direkte ind.

Luxaflex® Top Down/Bottom Up i køkkenvindue Luxaflex® Top Down/Bottom Up i køkkenvindue

Få mere glæde af store vinduer

Store vinduer åbner hjemmet op og sikrer masser af lys. Med Top Down/Bottom Up kan du få glæde af lyset fra de store vinduer ved blot at skærme, hvor behovet er, og lade lyset strømme ind fra resten af vinduet. Det er også en praktisk løsning til at beskytte møbler mod solens blegende stråler og undgå generende lys og overophedning af din bolig.

Persienner Top Down/Bottom Up i vippevinduer Persienner Top Down/Bottom Up i vippevinduer

Gardiner skræddersyet til dit hjem

Alle Luxaflex® gardiner kan skræddersyes, så de passer perfekt til dit hjem. Har du behov for gardiner med Top Down/Bottom Up til store vinduer, kan Duette® laves i mål op til 3 x 3 meter, persienner i mål op til 150 x 230 cm og plisségardiner laves op til 260 cm i højden. Den maksimale bredde afhænger af dit valg af væv.

Få rådgivning fra en gardinekspert, og find de helt perfekte gardiner til dit hjem.

PowerView® fjernbetjening PowerView® fjernbetjening

Lad dine gardiner køre automatisk

Opgradér hverdagen med PowerView® Automation, der sikrer de helt rette lysforhold i hjemmet døgnet rundt.

Du kan vælge PowerView® til Duette® og plisségardiner med Top Down/Bottom Up og betjene dem med stemme- og tidsstyring eller med en fjernbetjening eller tablet. På den måde kan du få gardinerne til at køre synkront med solen, uden at du skal rundt og justere på hvert enkelt gardin.

LiteRise® betjening

Slip for gardinsnore med LiteRise®

Vil du have et helt uforstyrret udtryk ved dine gardiner, kan du vælge den smarte betjeningsmulighed LiteRise®. Justér gardinernes placering i vinduet og vinklen på persiennerne eller plisségardinerne med et lille greb på underlisten.

SmartCord® betjening

Betjen gardinerne med SmartCord®

En anden betjeningsmulighed til Top Down/Bottom Up er SmartCord®, der i modsætning til en klassisk gardinsnor forbliver kort, uanset hvordan du justerer gardinerne. Du undgår derfor det lange og skæve look fra traditionelle gardinsnore og får en løsning, der både er børne- og kæledyrsvenlig.

TruFit® plisségardin

Innovativ og diskret montering

TruFit® er en innovativ løsning til at montere dine Luxaflex® gardiner helt uden skruehuller. Gardinet monteres på to smalle lister, der klæbes fast på glasset eller vinduesrammen. Det er den perfekte løsning, hvis du har vippe/dreje-vinduer eller bor i en lejebolig, hvor du ikke må bore i vinduerne. TruFit® passer til Duette®, plisségardiner og persienner, som du kan få Top Down/Bottom Up til.

Find din nærmeste forhandler

Få hjælp til at komme i mål med dine gardiner af en vores kompetente gardineksperter.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rette gardinmodel, farve, væv og måle nøjagtigt op.