Mørklægningsgardiner

Lysdæmpende eller fuldstændig mørklægning?

Der kan være mange årsager til at overveje mørklæggende gardiner. Det kan være lettere for dig at sove i mørke rum. Eller du kan være generet af sollys, der forårsager blænding på tv-skærmen. Luxaflex® har et bredt sortiment af mørklægningsgardiner, der netop kan hjælpe dig med den udfordring.Få hjælp til at skabe det perfekte rum

Alle vores produkter tillader suveræn lysstyring. Og hvor nogle blidt og nænsomt filtrerer sollyset, blokerer vores semi-transparente og tætte væv effektivt sollyset. På den måde kan du vælge præcis hvor meget eller hvor lidt lys, du ønsker, for at skabe den ønskede stemning og opnå den ønskede funktion.

Flere metoder til lysstyring

Luxaflex® gardiner tillader perfekt lysstyring, og via nytænkende betjeningssystemer som LiteRise® og SmartCord® kan du nemt og hurtigt justere lyset. Betjeninger der er designet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed. Se vores innovative betjeningssystemer i aktion.

Specialfremstillet til dig

Mange af vores gardiner tilbyder lysdæmpende effekt eller helt mørklægning. Du skal finde den gardinløsning, der passer til din stil og dine behov. Se mulighederne hos din nærmeste Luxaflex® forhandler, hvor vores eksperter kan vejlede dig omkring de gardiner, der passer til dit vindue og dit hjem.