Mørklægningsgardiner

Lysdæmpende eller mørklægning?

Der kan være mange årsager til at overveje mørklæggende gardiner. Det kan være lettere for dig at sove i mørke rum. Eller du kan være generet af sollys, der forårsager blænding på tv-skærmen. Luxaflex® har et bredt sortiment af mørklægningsgardiner, der netop kan hjælpe dig med den udfordring.Flere grunde til at vælge et mørklægningsgardin

Forskning viser, at den bedste søvn opstår, når du sover i et mørkt rum. Derfor tilbyder Luxaflex® mange forskellige mørklægningsgardiner, så du kan få en løsning, der passer til dine behov og ønsker. Både aften- og morgensolen kan være skarp og forstyrrende for den gode søvn. Se mere om udvalget i mørklægningsgardiner herunder, og kom et skridt nærmere en bedre søvn.

Rullegardin som mørklægningsgardin

Vores Luxaflex® rullegardiner fås i et bredt udvalg af farver og designs med mørklægning. Alle vores væv kan kombineres med sidelister for en endnu bedre mørklægsningsløsning. Kombinationen med mørklægningsvæv og sidelister er en god løsning, hvis du øsnker at slippe så lidt lys ind som muligt. Små lysindslip vil ikke kunne undgås, men du vil opnå en væsentlig mørklæggende effekt af dit soverum. Betjeningen er enkel, så du nemt sikrer en god nats søvn, når solen står højt på himlen til langt ud på aftenen.

Læs mere om Luxaflex® rullegardiner >

Duette® gardin som mørklægningsgardin

En anden god mørklæggende løsning er Duette®. I Duette® ligger plissévævet dobbelt, snorene sidder skjult inde mellem vævene og lyset kan derfor ikke slippe igennem. En meget elegant og effektiv mørklægningsløsning.

Duette® fås i modellen Dag/Nat, som betyder gardinet har to forskellige væv. Et mørklæggende væv du kan tage i brug til natten og et transparent, som kan bruges i dagtimerne, som filtrer lyset og begrænser indsyn. Alle mørklæggende Duete® væv har desuden en isolerende effekt, som holder rummet køligere om sommeren og varmere om vinteren.

Læs mere om Luxaflex® Duette® >

Liftgardin som mørklægningsgardin

Blandt vores mørklæggende løsninger har vi også vores liftgardin med foret bagside. Du vælger præcis det stykke stof du foretrækker, og foret påsyes bagsiden af gardinet. Det kan du vælge i flere forskellige basisfarver fx hvid, grå eller sort. Ligesom alle andre Luxaflex® gardiner kan du få dit liftgardin motoriseret, så du nemt hæver og sænker det med en fjernbetening eller med tidsstyring.

Læs mere om Luxaflex® Liftgardiner >

Stofgardin som mørklægningsgardin

Lange bløde stofgardiner er en stor trend, og de giver en fantastisk stemning til soveværelset. Vores mørklæggende kvalitet Goodnight falder smukt og blødt, og tilfører rummet stil og elegange. Lad gardinet gå til gulv og få en fantastisk hotel-stemning hjemme hos dig selv.

Læs mere og Luxaflex® Stofgardiner >

Lavet på specialmål til dig

Alle vores gardiner laves på specialmål til dine vinduer. Se det store udvalg af mørklægningsløsninger hos din lokale Luxaflex® showroom, hvor vores kompetente forhandlere vil guide dig igennem de produkter, der vil fungere godt til dine vinduer.

Flere måder at styre gardinerne

Luxaflex® gardiner kan betjenes på flere forskellige måder. Manuelt med vores forskellige prisvindende løsninger eller med vores intelligente PowerView® Automation, som gør du kan tids- og stemmestyre dem. Få et overblik over vores forskellige betjeninger her >.