Arkitekt og Entreprenør

Luxaflex® Project

Da kravene til solafskærmning og gardinløsninger er specielle til offentlige miljøer og erhvervsbyggerier, har vi valgt at samle al relevant information til projektsalg på en separat hjemmeside. Til dig som er arkitekt, bygherre eller entreprenør kan du nemt søge i vores kollektioner af skræddersyede gardinløsninger som rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, persienner, stofgardiner og gardinskinner.

Hjemmesiden er på engelsk, men vi er et skandinavisk team bag den, så velkommen til Luxaflex® Projektsalg til erhverv og offentlige byggerier.

Luxaflex® Project er en komplet kollektion af primært indvendig, skræddersyet solafskærmning designet til erhverv og offentlige miljøer. Vores kollektion er sammensat og tilpasset kravene i offentlige og erhvervsmæssige lokaler og bygninger, såsom kontorer, skoler og hospitaler.

Det handler om at bevare det naturlige dagslys og udsigten og om at kunne mørklægge når behovet opstår, men også om at spare energi, minimere blænding, få lys- og varmebeskyttelse og skabe arbejdsmiljøer med god akustik. Alt dette er muligt ved at vælge den rigtige gardinløsning med det rette væv, hardware og betjeningsløsning – noget vi gladeligt hjælper dig med.

Luxaflex® Project hjælper med:

  • Behovsanalyser
  • Produktvejledninger
  • Energiberegninger
  • Projekttilpassede væv
  • Tekniske specifikationer
  • Vævsprøver

Til vores produktgrupper, f.eks. rullegardiner, plisségardiner og lamelgardiner.

Rullegardiner med vævet Verosol SilverScreen