Luxaflex® gardiner, en skræddersyet service

Hvorfor vælge Luxaflex® specialfremstillede gardiner?

Gardiner med perfekt pasform og høj kvalitet

Når du investerer i et Luxaflex® gardin, er du sikret kvalitet, unikt design og enestående håndværk.

Vores sans for detaljer er det, der adskiller os fra mængden. Omhu dedikeret til ethvert skræddersyet gardin. Når du vælger et af vores gardiner til dit hjem, bliver det en æresopgave for os at sikre, at du kan få glæde af dem i mange år fremover.

Skabt ud fra dine ønsker

Hvert gardin fremstilles individuelt, ud fra dine specifikke behov og ønsker, af nøje udvalgte materialer. Fra smukke stoffer til eksklusive mønstre og holdbare materialer – et Luxaflex® gardin har et unikt look, skræddersyet til din livsstil.

Det er det, der kendetegner Luxaflex®.

Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up Duette® gardin, model Top Down/Bottom Up

Luxaflex® hengivenhed

I 70 år har vi studeret lysets indvirkning gennem vinduet, for at opdage nye måder at filtrere lys på, skabe gardiner med optimal afskærmning og tænke på at spare energi til vores hjem.

Og det er derfor, vi sælger vores produkter gennem et specialistnetværk af uafhængige forhandlere, som hver især er eksperter i vores gardiner.

Automatiseret gardin Automatiseret gardin

Der er stor forskel på vores designs

Vi synes selvfølgelig, at godt design skal være en smuk oplevelse. Men vores unikke og specialfremstillede gardiner er så meget mere. Vores gardiner giver fantastiske muligheder for at regulere lysindfaldet, de isolerer dit hjem mod varme og kulde, samtidig med at de sparer energi, de beskytter dine møbler mod skadelig UV-stråling og forbedrer rummets akustik med deres lydabsorberende egenskaber.

Sidst men ikke mindst gør vores avancerede betjeningssystemer styringen af gardinerne til en ren fornøjelse – hver dag.

Gardiner i eksklusivt og unikt design Gardiner i eksklusivt og unikt design

Eksklusive kollektioner og inspirerede innovation

Lige siden vi skabte aluminiumsgardinet, har Luxaflex® været synonym for nye spændende produkter.

Vi har siden introduceret unikke gardiner som Duette® og Silhouette®. Både med eksklusive designs og spændende væv, der har ændret folks syn på, hvad et gardin egentlig er – og kan være.

Vi har skabt en helt ny verden af valgfrihed inden for boligindretning. Og hver eneste af vores smukke gardiner er specialfremstillet, så de passer til dig og dit hjem, derudover med fem års garanti.

Showroom med vores gardiner Showroom med vores gardiner

Vores medarbejdere er lige så specielle som vores produkter

Hos din lokale forhandler finder du veluddannede og vidende eksperter, med mange års erfaring i at rådgive dig som kunde. De bruger mere end gerne deres tid på at vise dig alle vores produkter, og du kan selvfølgelig se, røre og føle på de forskellige materialer. Derudover kan du prøve vores unikke styresystemer. Spørgsmål er til for at blive stillet.

En Luxaflex® forhandler tager sig af hele processen fra hjemmebesøg og opmåling, til monterede og færdige gardiner. Alt sammen for at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb.

Luxaflex® tilbyder både store og små gardiner Luxaflex® tilbyder både store og små gardiner

Professionel opmåling og montage

Når du har besluttet dig for valg af gardin, kommer din forhandler hjem til dig og måler op. Sammen dobbelttjekker I også, at gardinvalget matcher dine lys- og skyggebehov. Dette er et vigtigt skridt for at sikre, at dit specialfremstillede gardin lever op til dine forventninger. Næste trin er fremstillingen af dit unikke gardin.

Nutidens moderne vinduer fås i mange forskellige størrelser og specielle vinduesformer, for at give boligen endnu et designelement. Det stiller krav til dine gardiner. I vores kollektioner er der stort set et gardin til ethvert vindue, store som små gardiner, uanset speciel form eller størrelse - alt fra højt til lavt, bredt til smalt. Selv skrå-, vippe- og runde vinduer har en gardinmodel der passer i vores kollektioner.

Og alt dette stiller naturligvis krav til opmålingen og senere også monteringen af dine gardiner. Noget som en Luxaflex®-forhandler er specialiseret i.

Gardiner fra vores Duette® kollektion Gardiner fra vores Duette® kollektion

Hvad koster et specialfremstillet gardin?

Fordi hvert Luxaflex® gardin er specialfremstillet og skræddersyet til dine unikke ønsker, er det ikke helt nemt at svare på, hvad et specialfremstillet gardin koster uden at besøge en forhandler. Det er i butikken, at det specialfremstillede gardin tager form og vokser til det, der bliver dit nye gardin - her bladrer du i vores mange kollektionsbøger, ser på forskellige gardinmodeller og betjeningsløsninger. Du får råd og hjælp ud fra dine vinduers behov og selvfølgelig dine øvrige præferencer.

Vi forstår, at prisen er en vigtig faktor, så for at du kan få en indikation af, hvad et gardin koster, har vi listet vores forskellige gardinmodeller med et mål og en ”fra”- pris.

Gardiner hverdagsrum Gardiner hverdagsrum

Forskellen med Luxaflex®

Alt hvad vi laver, gør vi det for at du kan nyde dine gardiner i lang tid fremover.

Forskellen på at vælge et skræddersyet Luxaflex® gardin, der er unikt lavet til dine vinduer og efter dine præferencer, sammenlignet med et standardproduceret gardin fra butikshylden med begrænset udvalg, er de mange år, du kan nyde dine gardiner og dine bæredygtige valg.

Du kan føle dig sikker på dit valg, lige fra den første kontakt med din lokale forhandler til den professionelle opmåling og problemfri montering.

Book rådgivning hos din lokale forhandler og begynd din rejse mod drømmegardinerne.