Rum & Funktioner

Et gardins funktion og egenskaber varierer alt efter hvilket rum og hvilken model det er. På et børneværelse prioriteres bl.a. sikkerhed og mørklægning, mens et gardin i køkkenet fokuserer mere på smuds- og fugtafvisende væv.

Forskellige betjeninger

Vælg om gardinet skal have motor eller manuel betjening. Her har vi listet vores mest populære muligheder sammen med instruktionsvideoer, der viser, hvordan hver løsning fungerer.

Forskellige betjeninger

Mørklægningsgardiner

Få de bedste søvnforhold med effektive mørklægningsgardiner – skræddersyede gardiner med mørklægning på mål.

Mørklægningsgardiner

Lyddæmpende gardiner

Åben planløsning, højt til loftet, hårde gulve og store vinduespartier gør akustikken til en udfordring i vores hjem, noget vi tidligere ikke skulle tænke på i samme omfang.

Lyddæmpende gardiner

Gardiner til badeværelse

Gardiner til badeværelser kan både have en praktisk og dekorativ funktion. Selvom ruden er frosted kan lyset genere samt siluetter kan ses gennem glasset. Luxaflex®’ kollektioner indeholder gardiner, som passer godt til badeværelset, hvor miljøet ofte er fugtigt.

Gardiner til badeværelse

Gardiner til køkkenet

Køkkenet er hjemmets hjerte. Det er familien samlingssted hvor vi mødes til madlavning og spisning – noget som bidrager til temperaturforskelle, stænk og mados. Det stiller krav til dine gardiner.

Gardiner til køkkenet

Gardiner til børn

De sikre, praktiske og sjove gardiner byder på mange forskellige fordele til børns (og teenageres) værelser med lyse farver og sjove designs samt masser af nyttige funktioner, såsom lysstyring og privatliv.

Gardiner til børn

Top Down/Bottom Up

Top Down/Bottom Up funktionen sikrer perfekt lysindfald, udsyn og afskærmning efter dine behov. Oplev funktionen.

Top Down/Bottom Up

Panelgardiner

Skønhed i lange baner!

Panelgardiner

Scandinavian Design Collection

Vi har udvalgt vores største favoritter fra de tre designere Stig Lindberg, Sven Markelius og Maria Åström – alle kendte og populære inden for tekstildesign. Læs mere om designerne og om mønstrene i kollektionen.

Scandinavian Design Collection