Forhandlerens viden & service

Gode råd fra eksperter med mange års viden

Vores varmeste anbefaling er at konsultere en ekspert, når du skal anskaffe nye specialfremstillede gardiner.

Det er også grunden til, at vi kun sælger Luxaflex® produkter via et bredt netværk af uafhængige specialister med showrooms og mange års erfaring med at guide dig til den rigtige gardinløsning.

Luxaflex® showroom Luxaflex® showroom

Hvorfor vælge en Luxaflex® forhandler?

Vores dygtige forhandlere er eksperter inden for specialfremstillede Luxaflex® gardiner.

Hos en forhandler får du hjælp til at realisere dine ideer og få svar på spørgsmål som f.eks. lysstyring, afskærmning og sikkerhed.

De mange valg kan virke uoverskuelige, men sammen med din Luxaflex® forhandler bliver det nemt at træffe den rigtige beslutning, som også holder i mange år fremover.

Luxaflex® kollektioner Luxaflex® kollektioner

Alt er baseret på dine behov

Det første og vigtigste punkt er at lytte til dine behov og ideer.

Fra mørklægningsløsninger til soveværelser, til skygge fra sydvendte vinduer eller til at begrænse indkig – din Luxaflex® forhandler hjælper dig med at skitsere dine behov og derefter foreslå den bedste løsning.

Denne personlige service er et must, fordi Luxaflex® gardiner kun fremstilles, når du har truffet de valg, du ønsker. Resultatet er et unikt skræddersyet gardin af høj kvalitet, der passer perfekt til dit hjem og dine vinduer. Et gardin du kan nyde i mange år.

Duette® Dag- & Natgardin Duette® Dag- & Natgardin

Bekymringsfrit køb

At vælge nye gardiner byder på både glæde og nye opdagelser.

Hos forhandleren har du mulighed for at gennemse alle Luxaflex® kollektioner og se gardinerne i rigtig størrelse. Mærk de forskellige materialer og prøv de forskellige betjeningsløsninger og find din favorit.

Luxaflex® shop in shop er fyldt med inspiration, så du nemmere kan se, hvordan et rum og vindue ændrer sig med de rigtige gardiner.

Din Luxaflex® forhandler vil tage sig af dig, hvert skridt på vejen!

Smarte PowerView® Automation Smarte PowerView® Automation

Smarte gardiner

Innovation står højt på Luxaflex® dagsordenen.

Ud over bæredygtighed og sikkerhed er innovation en vigtig del af vores fremtidige arbejde. Derfor tilbyder Luxaflex® både skræddersyede funktionelle gardiner og intelligente gardiner, der valgfrit kan tilsluttes dit Smart Home-system.

Vores smarte gardinmodeller går under navnet PowerView® Automation, som er kompatibel med f.eks. Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa.

Du kan opleve PowerView® Automation hos en af vores mange forhandlere over hele landet.

Professionel opmåling

Hvert vindue har sine egne særheder.

Korrekte mål er et must for at gardinet passer perfekt. Det er endnu vigtigere, når gardinet er skræddersyet til dine specifikke mål, hvilket er endnu en grund til at få hjælp fra en Luxaflex® ekspert. Vores forhandlere tilbyder hjemmebesøg, hvor opmåling, men også f.eks. verdenshjørner, gennemsigtighed, ønsket funktion og farveprøver er emner for dagen.

Opmåling er vigtig for at sikre den bedst mulige lysstyring, mørklægning eller afskærmning.

Monteret og færdigt

Så snart dine nye gardiner er blevet fremstillet og klar til at blive monteret, kommer din lokale forhandler hjem til dig.

Udover et færdigmonteret gardin får du også demonstreret, hvordan du betjener dit Luxaflex® gardin. Så er det bare at læne sig tilbage og nyde udsigten!

Personlig betjening

Uanset om det er et gardin eller en hel bolig er vores forhandlere her med god rådgivning og personlig service.

Det er i disse trin, vi sikrer, at du kan nyde kvalitet, funktion og stil, hvilket også er den store forskel, når du vælger en Luxaflex® løsning, skræddersyet til dine behov.

Find din Luxaflex® forhandler for at tage første skridt mod dine drømmegardiner.

Ofte stillede spørgsmål