Måltagning

Luxaflex® anbefaler at lave en aftale med en af vores forhandlere til opmåling og montering af dine gardiner, så de passer og fungerer perfekt.
Alle Luxaflex® forhandlere tilbyder denne service.

Måltagning og montering

En professionel montør

Hvis gardinet ikke passer perfekt, ser det heller ikke godt ud. Så når du har valgt den rette gardinløsning, giver det god mening at få mest muligt ud af investeringen ved at lave en aftale med din forhandler om at få det professionelt monteret. Find din nærmeste Luxaflex® forhandler her og lav en aftale.

Foretrækker du at gøre det selv?

Vores produkter leveres med monteringsvejledninger, men vi anbefaler generelt, at du først og fremmest er opmærksom på et par ting:

  1. Tag grundigt mål af hvert vindue. Det omfatter vandrette målinger øverst, i midten og nederst samt lodrette målinger langs begge sider og i midten.
  2. Derefter er det vigtigt, at du også måler diagonalt. Disse mål vil tilsammen afsløre, hvorvidt dit vindue er kvadratisk.
  3. Hvis vinduet ikke er kvadratisk, bør du overveje at montere dit gardin eksternt, dvs. oven over åbningen.
  4. Hvis dit gardin trækker sig sammen i den ene side, når den hæves, er vinduet muligvis ikke vandret. Mange gardiner har en justerbar bundskinnevægt. Den kan flyttes for at kompensere for vinduesrammen og forhindre sammenfald.

Overvejelser der sikrer korrekt montering og funktion

Luxaflex® Trufit™ – sådan måler du op

Luxaflex® Trufit™ er en rigtig smart gardinmodel, som klæbes på vinduesglasset, og du undgår derfor skruehuller! Gardinvarianten er perfekt i vinduer med smal nische, som er for lille til montering med skruer, lejede boliger, hvor du ikke må bore eller døre med glas, hvor du gerne vil kunne skærme af for indsyn.

Det er vigtigt at tage højde for gummilisten, som sidder mellem glas og ramme, når du måler op. Se derfor nøje på opmålingsguiden, som du finder her.

Luxaflex® Trufit™

Overvejelser inden køb

Alle vores gardinprodukter er designet og specialfremstillet af Luxaflex®. Vores mangeårige fokus på kvalitet og innovation betyder, at du vil finde produkter hos Luxaflex®, som du ikke finder andre steder.

Der er mange spørgsmål, der bør overvejes, inden køb af et Luxaflex® kvalitetsprodukt:

Du kan få den nødvendige hjælp og rådgivning i din nærmeste Luxaflex® shop-in-shop til at beslutte, hvad der vil fungere bedst for dig.

Hvor kan jeg finde monterings- og betjeningsvejledninger?

Du kan finde monterings- og betjeningsvejledninger for hvert produkt her.

Det er vigtigt at være bekendt med den påkrævede plads samt den korrekte type og mængde monteringsbeslag for at kunne montere gardinet sikkert og forsvarligt.

Overvejelser inden montering af et Luxaflex® gardin:

Kontakt vores kundeserviceteam på tlf. 86 17 93 77, hvis du har brug for hjælp til at montere dit produkt.