5 grunde til skræddersyet

Masseproduktion vs made-to-measure?

Uanset om du bygger nyt, renoverer eller bare laver om derhjemme, er det ofte fristende at skære ned for at spare tid eller penge.

Men på trods af at de andre dele af dit byggeprojekt, kan være stigende, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af dine gardiner og solafskærmning. Selvom der er billigere og lettere tilgængelige produkter på markedet, er de normalt ikke lavet til at holde længere tid, de er lavet af ringere materialer og har muligvis ikke en perfekt pasform til dit vindue og dør.

Nogle udgør endda sikkerhedsrisici for hjemmets mindste, og de fleste tilbyder ikke den opmærksomhed på detaljer eller kvalitet, der kan være afgørende for det samlede udtryk i dit hjem.

Luxaflex® gardiner er helt skræddersyet efter dine ønsker, og det har været tilfældet i over 70 år. Her er fem grunde til, at vi mener, at du altid bør vælge specialfremstillede gardiner frem for færdigproducerede gardiner i standardmål til dit hjem.

#1 Kvalitet, pasform og finish

Når det kommer til gardiner, er det rigtigt, at du får det, du betaler for, når det kommer til udseende, og hvordan de får dit hjem til at føles.

Selvom billigere gardiner kan appellere i første omgang, kan valget af en kvalitetsløsning faktisk hjælpe med at spare penge over tid. Billigere masseproducerede produkter, færdigpakket i standarddimensioner, når simpelthen ikke det samme niveau af finesse som et specialfremstillet kvalitetsgardin.

For eksempel kan et dårligt monteret rullegardin lukke masser af sidelys ind eller skulle monteres på en uæstetisk måde på væggen, fordi det simpelthen ikke passer ind i vinduesnichen. Disse små ting kan ændre hele følelsen af rummet og få det samlede billede til at virke ufuldstændigt eller uigennemtænkt – uanset hvor meget tid og penge du har brugt på andre dele af indretningen som møbler, tæpper og tapet.

Luxaflex® gardiner er lavet efter dit hjems mål og er designet til at passe perfekt til hvert vindue, uanset form eller størrelse, og interiørstil. Du får personlig service, gode råd og mange års viden, og du vælger selv, om du foretrækker hjemmebesøg eller at mødes i forhandlerens Luxaflex® showroom. Sammen sikrer I, at valget af produkt, væv, model, betjeningsløsning og andre muligheder bliver præcis, som I ønsker. En bæredygtig løsning, der holder længe, med andre ord.

Silhouette® gardin Silhouette® gardin

#2 Langsigtede besparelser

Selvom billigere gardiner kan virke lokkende, kan du med tiden spare penge ved at vælge et kvalitetsprodukt.

Et Duette® gardin har for eksempel en unik cellestruktur, der indkapsler luft og fungerer som et isolerende lag, både sommer og vinter. Luftlommerne mindsker kuldens indtrængen om vinteren, og omvendt blokerer de for varmen om sommeren – noget der har en positiv effekt på boligens energibesparelse.

Et andet produkt, der også forhindrer varme i at komme ind gennem vinduerne på en varm dag er Outdoor Screens. Op til 90% af solens varme blokeres med disse i vinduerne. Dette giver langsigtede energibesparelser og hjælper med at holde indetemperaturen på et behageligt niveau.

Alle Luxaflex® produkter er designet til at holde i mange år fremover, kræver meget lidt vedligeholdelse og er nemme at rengøre. Plus, de leveres med 5 års garanti.

Duette® gardiner, model Top Down/Bottom Up Duette® gardiner, model Top Down/Bottom Up

#3 Gardiner, der gør arbejdet

Vigtigt at huske på er, at gardiner ikke kun handler om æstetik.

De kan også udføre en række vigtige funktioner i hjemmet, såsom at blokere lyset i et soveværelse eller tv-stue, omdanne skarpe stråler til et filtreret og behageligt lys i en stue, beskytte møbler og gulve mod at falme eller hjælpe med at reducere hjemmets energiforbrug.

Luxaflex'® brede udvalg af gardiner, solafskærmning og persienner hjælper dig med at tage kontrol over, hvordan lyset strømmer ind i dit hjem. Alle vores gardiner er opmålt og monteret af dygtige forhandlere, for at sikre at de passer perfekt ind i dine vinduer.

Alle produkter er af høj standard og er omhyggeligt testet for at opfylde de kvalitetskrav, som vi og vores kunder sætter.

Mørklæggende Duette® gardiner med LightLock™ Mørklæggende Duette® gardiner med LightLock™

#4 Fleksibilitet

Når du vælger et skræddersyet gardin, får du også den fordel, at du kan vælge mellem en række forskellige væv, modeller og betjeningsløsninger.

Vores kyndige forhandlere vil guide dig til det rigtige gardin til dig og dit hjem.

Når du vælger et specialfremstillet gardin fra Luxaflex®, har du en lang række forskellige væv at vælge imellem. Men ikke kun det, du vælger også, hvilken gennemsigtighed du vil have vævet til at have, afhængigt af hvor meget privatliv og udsyn, du har brug for:

  • Gennemsigtige væv – filtrer lyset, mens du stadig kan se, hvad der sker på den anden side af vinduet. Begrænser direkte indkig.
  • Tætte væv – lukker en begrænset mængde dagslys ind, samtidig med at der er en højere grad af privatliv.
  • Mørklægningsvæv - giver maksimal lys- og privatlivsbeskyttelse. Optimal til soveværelser, men også til medierum og hjemmebiografer.

Luxaflex® gardiner er designet af smukke tekstiler og materialer, der tilbyder funktionalitet, holdbarhed og kvalitet.

Luxaflex® kvalitetsvæv Luxaflex® kvalitetsvæv

#5 Sikkerhed

En skræddersyet løsning fra Luxaflex® giver dig mulighed for at optimere sikkerheden for småbørn (og kæledyr). Tilsyneladende harmløse hængende snore kan udgøre en potentiel fare for hjemmets børn. Derudover er de ikke særlig æstetisk smukke at se på.

Vores sortiment er derfor designet med sikkerhed for øje, og du vælger mellem manuelle stilfulde betjeningsmuligheder eller vores praktiske og automatiserede PowerView® system.

Et specialfremstillet gardin er både et sikkert og bekvemt valg – for hele familien.

Er du interesseret i at vide mere om Luxaflex® specialfremstillede gardiner? Vores landsdækkende forhandlernetværk står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner til dit hjem:

PowerView® app til det intelligente hjem

Ofte stillede spørgsmål