Unikke vævsegenskaber

Luxaflex® eksklusive væv og funktioner

Vi udvikler væv og materialer til vores produkter med design, funktion, kvalitet og bæredygtighed for øje. Dette giver dig mulighed for frit at vælge væv fra de mange Luxaflex® kollektioner, der både er eksklusive og har en funktionel (og problemløsende) effekt.

Duette® gardiner, model Top Down/Bottom Up Duette® gardiner, model Top Down/Bottom Up

Hvad leder du efter?

Luxaflex® væv er udviklet og designet til at håndtere hverdagens mange forskellige udfordringer og beskytter dit hjem mod overophedning, giver dig mulighed for at sove mørkt og køligt, har smudsafvisende beskyttelse og hjælper med at isolere på kolde dage om året.

Mest populære egenskaber

 • Miljømæssigt bæredygtige væv
 • Energieffektive løsninger
 • Intelligente gardiner
 • Smart home-kompatibelt
 • Smudsafvisende beskyttelse
 • Fugtafvisende materiale
 • UV-beskyttelse (beskytter f.eks. møbler og gulve)
 • Varmebestandigt væv
 • Lydabsorberende akustiske væv
 • Lysfiltrerende væv
 • Kvalitetsmæssigt bæredygtige valg
 • Ekspertrådgivning
Skræddersyede rullegardiner Skræddersyede rullegardiner

1) Et bevidst og bæredygtigt valg

I over 70 år har Luxaflex® været banebrydende inden for bæredygtigt design ved at udvikle produkter med innovative funktioner såsom styring af lys, isolering af rum og energibesparelse.

For at sikre et godt materialevalg har vi indført den internationale produktstandard Cradle to Cradle Certified™. Dette garanterer, at produktets forskellige komponenter er fri for stoffer, der er skadelige for mennesker eller miljø og derfor kan genbruges, hvilket minimerer mængden af affald, vi producerer.

Vi er stolte af, hvor langt vi er kommet i vores arbejde, og at hele eller dele af vores kollektioner og væv er Cradle to Cradle Certified™ på bronzeniveau. Dette gælder både vores Duette® gardiner, plissé gardiner, rulle- og lamelgardiner samt vores aluminiumspersienner. For mere detaljerede oplysninger om, hvilke væv der er tale om, bedes du kontakte din lokale forhandler.

Her kan du også se og høre mere om alt fra den genanvendte havplast i vores rullegardiner til energieffektive væv.

Duette® gardiner, mulighedernes gardin Duette® gardiner, mulighedernes gardin

2) Isolering + energibesparelse til dit hjem

Vidste du, at op til 50% af al varme går tabt gennem vinduerne, selv ved 2-lags vinduer? Det smarte design af vores prisvindende Duette® Architella® kan hjælpe med at reducere varmetabet, mens gardinet også hjælper med at regulere lysindfald og støjniveauer i et rum.

Smart Home PowerView® automation Smart Home PowerView® automation

3) Fordele ved Smart Home

Et yderligere skridt til at maksimere energieffektiviteten i dit hjem er at kombinere Duette® gardiner med PowerView® automation. Det smarte system styrer dine Luxaflex® gardiner både dag og nat.

Du indstiller blot dine personlige scener og vælger, hvornår gardinerne skal hæves, sænkes eller placeres i din forudindstillede favoritposition – rum for rum eller i hele dit hjem. Dine Duette® gardiner holder dit hjem køligere om sommeren og varmere om vinteren - isoleret hele året rundt.

Stilfuldt rullegardin til køkkenet Stilfuldt rullegardin til køkkenet

4) Smudsafvisende væv

Når du overvejer nye gardiner til dit køkken, badeværelse eller legerum, er en kombination af smukt design og holdbarhed vigtig, da disse rum ofte er lidt ekstra udsat for hverdagens bøvl.

For at dine gardiner skal forblive smukke i længere tid, har vi udviklet overfladebehandling under navnet StainStop®. Denne unikke behandling giver ekstra beskyttelse af vævet. Skulle uheldet være ude, tørrer du blot stænk og pletter væk fra f.eks. sodavand, juice, te og kaffe.

Tal med din Luxaflex® forhandler for at finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til dine specifikke behov.

Kunstige træpersienner i badeværelset Kunstige træpersienner i badeværelset

5) Bekymret for fugtighed?

Leder du efter en holdbar gardinløsning, der kan modstå fugt til dit badeværelse, køkken eller vaskerum? Et tip hertil er vores persienner i kunstigt træ – stilfuldt og et fremragende valg til fugtige rum.

inspirationbrochure

Bestil en digital brochure

Udforsk mulighederne og bliv inspireret af vores skræddersyede gardiner.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Tak for din bestilling!

Snart har du din digitale brochure, fyldt til randen med inspiration.

Eksklusive Silhouette® gardiner Eksklusive Silhouette® gardiner

6) Beskyttelse mod UV-stråling

Når du har valgt at investere i et nyt interiør, er det vigtigt at give det den beskyttelse, det har brug for. Stærkt sollys kan få farver til at falme på f.eks. tæpper, billeder, sofaer og gulve. At vælge det rigtige gardin fra Luxaflex® tilføjer ikke kun UV-beskyttelse til dit interiør, det kan også øge energieffektiviteten og skabe den perfekte atmosfære i dit hjem.

Vores favorit indenfor dette emne er Silhouette® gardinet!

Screen rullegardiner Screen rullegardiner

Solbeskyttelse af gulve og møbler

Et andet godt valg, når det kommer til UV-beskyttelse, som også giver dig mulighed for at bevar din udsigt, er et rullegardin med screen væv. Perfekt til store vinduer, hvor udsigten er en del af interiøret. Screenrullegardiner styrer lys og varme på en usædvanlig effektiv måde.

Tilføjer du desuden PowerView® automation opgraderes gardinerne til intelligente gardiner, som du nemt forbinder til dit eksisterende Smart Home-system. Du behøver ikke engang at være hjemme for at kunne styre dine gardiner!

Hjemmekontor med plisségardiner, model Top Down/Bottom Up Hjemmekontor med plisségardiner, model Top Down/Bottom Up

7) Varmereducerende væv

Indetemperaturen i sydvendte rum stiger ofte hurtigt over grænsen for, hvad der er behageligt, og til disse rum anbefaler vi plisségardiner med overfladebehandlingen Topar® Plus. Denne lysreflekterende belægning hjælper med at reflektere op til 65% af solens varme. Dette er igen med til at skabe et mere behageligt indeklima.

Duette® Architella® gardiner Duette® Architella® gardiner

8) Akustisk komfort

En af de store udfordringer i hjem med åbne planløsninger, store glaspartier og hårde overflader er ekko og rumklang. Hvor behageligt et rum opleves, påvirkes i høj grad af rummets akustik. Dårlig rumakustik gør samtaler vanskeligere, og det er ikke let at skabe et roligt og hyggeligt rum. Mange af vores specialfremstillede gardiner har specielle lydabsorberende væv, der er designet præcist til at forbedre den akustiske komfort i dit hjem.

Lamelgardiner med akustisk væv, der absorberer 60% af lyden Lamelgardiner med akustisk væv, der absorberer 60% af lyden

Nyd fred og ro

Det bløde væv og luftlommerne, der danner grundlaget for et Duette® gardin, hjælper med at reducere distraherende ekko fra hårde flader som glas, vægge og gulve med op til 60%. På samme måde hjælper Riff og Sedna lamelgardiner med at forbedre akustikken i rummet ved at absorbere omgivende støj og rumklang.

Hos din lokale Luxaflex® forhandler får du flere gode råd til det rigtige valg af gardin baseret på dit hjem og behov.

9) Bedst til lysfiltrering

Mange Luxaflex® gardiner har innovative modeller og væv til at filtrere lyset. For helt ærligt, i løbet af dagen vil du gerne kunne nyde sollyset – uden at det forstyrrer eller irriterer. Vores mest eksklusive gardin, Silhouette® gardinet, gør dette med bravour. Mellem to lag gennemsigtigt væv forvandles det skarpe sollys til et smukt og behageligt lys. Gardinets vandrette stoflameller giver dig også mulighed for at regulere, hvor meget eller hvor lidt lys du ønsker lige i øjeblikket.

Alt dette uden at gå på kompromis med udsigten.

Silhouette® gardinet, bedst på lysfiltrering Silhouette® gardinet, bedst på lysfiltrering

Betydningen af transparens

De transparente væv, som du finder i mange af vores kollektioner, er specielt designet til at bryde solens stærke stråler og i stedet lade et mere behageligt lys komme ind i rummet, så du kan få naturligt lys ind i dit hjem og dermed reducere behovet for kunstigt lys. En gardinvariant, der både filtrerer lyset og giver dig øget fleksibilitet i din lysstyring er Twist® gardinet med sine to lag vandrette striber af væv i forskellig tæthed.

Vores tætte og mørkere væv fungerer bedst i rum, hvor du ønsker minimalt lys. En innovativ mulighed er Luxaflex® Dag & Nat gardinet, der kombinerer to væv; Et transparent og et mørklæggende som giver dig øget fleksibilitet, når det kommer til afskærmning og lysregulering.

Luxaflex® Dag & Nat gardin Luxaflex® Dag & Nat gardin

10) Kvalitetsvæv, med lang holdbarhed

De unikke væv i vores forskellige kollektioner er ikke kun smukke, de er også designet ud fra et bæredygtigt perspektiv. Fra de lette, men holdbare væv i Silhouette® gardinet til den isolerende konstruktion af vores energieffektive Duette® Architella® gardin, uanset hvad du vælger, er du garanteret et kvalitetsvæv, der vil bringe dig glæde i mange år fremover.

Få inspiration og ekspertrådgivning

Uanset din udfordring eller praktiske behov, får du gode råd og vejledning til at finde den rigtige gardinløsning til dit hjem og interiør. Vores dygtige og uddannede forhandlere guider dig gennem mulighederne og tilbyder opmåling og montering for at sikre, at du nyder dit specialfremstillede gardin i mange år fremover.

Book rådgivning i dag!

Ofte stillede spørgsmål