Gardiner til børn

De sikre, praktiske og sjove gardiner byder på mange forskellige fordele til børns (og teenageres) værelser med lyse farver og sjove designs samt masser af nyttige funktioner, såsom lysstyring og privatliv. Frem for alt er sikkerheden i højsædet, når du vælger det rigtige produkt til dit hjem.

Download vores børnesikkerhedsbrochure her, eller besøg dit lokale Luxaflex® showroom, hvor du kan få eksperthjælp til at vælge de rigtige produkter til dit hjem.

Kan de lyse morgener påvirke dit barns søvnrytme?

De lyse morgener kan forstyrre den regelmæssige søvnrytme og medføre uønsket tidlig morgenvækning. På samme måde kan de lyse nætter gøre børn og babyer rastløse. Vi ved allesammen godt, at de ikke har lyst til at blive puttet, når det stadig er lyst udenfor! Når sengetid er ensbetydende med at falde direkte i søvn, er gardinerne fra Luxaflex® i nedblændende stof det perfekte valg.

Hold det varmt og hyggeligt eller forbliv kølig?

Vores Luxaflex® Duette®-gardiner hjælper både dine børn til en mere afslappende søvn, så I alle vågner veludhvilede op, og den unikke vaffelvævede konstruktion er designet til at holde dine soveværelser (og bolig) hyggelige og varme om vinteren og behageligt kølige om sommeren… og sikre hele året rundt.

Stille som en mus

Duette®-gardinerne dæmper lyden i dine soveværelser og sørger for fred og ro – de er lydabsorberende og mindsker op til 45 % af støjen udefra… så alle i hjemmet kan få en god nats søvn. Se nærmere på de usædvanlige Duette®-gardiner i dit lokale Luxaflex® showroom.

Mal mit værelse i glade farver

Store, dristige, glade farver… levende, spændende mønstre… Rullegardinerne giver den unge mulighed for at vælge noget lige efter hans eller hendes smag. Designet med fokus på sikkerhed. Designerrullegardinerne fra Luxaflex® er ideelle til både børne- og teenageværelset.

Udtryk din stil

Med hundredvis af smukke farver og designs fremhæver vores Expressions-kollektion din kreative stil med romantiske blomster, spændende og moderne grafik, stilfulde kanter og livlige motiver til børn. Der er uendelige muligheder. Se hele sortimentet i dit lokale Luxaflex® showroom.

LiteRise®

Med vores innovative LiteRise®-system skal du blot skubbe opad for at hæve det… eller nedad for at sænke det. Og det forbliver på det niveau, hvor du slipper det. Det har ingen snore og er derfor også mere sikkert.

Motorisering

Vores motoriserede system, der er designet med fokus på sikkerhed og bekvemmelighed, flytter automatisk dine gardiner til den rette position på det rigtige tidspunkt af dagen… uden at du behøver at løfte en finger. Få mere at vide.

Mere om betjening?