Gardiner til børn

De sikre, praktiske og sjove gardiner byder på mange forskellige fordele til børns (og teenageres) værelser med lyse farver og sjove designs samt masser af nyttige funktioner, såsom lysstyring og privatliv. Frem for alt er sikkerheden i højsædet, når du vælger det rigtige produkt til dit hjem.

Besøg dit lokale Luxaflex® showroom, hvor du kan få eksperthjælp til at vælge de rigtige gardinløsninger til dit hjem.

Kan de lyse morgener påvirke dit barns søvnrytme?

De lyse morgener kan forstyrre den regelmæssige søvnrytme og medføre uønsket tidlig morgenvækning. På samme måde kan de lyse nætter gøre børn og babyer rastløse. Vi ved allesammen godt, at de ikke har lyst til at blive puttet, når det stadig er lyst udenfor! Når sengetid er ensbetydende med at falde direkte i søvn, er gardinerne fra Luxaflex® i mørklæggende kvalitet det perfekte valg.

Hold det varmt og hyggeligt eller forbliv kølig?

Vores Luxaflex® Duette® gardiner hjælper både dine børn til en mere afslappende søvn, så I alle vågner veludhvilede. Den unikke konstruktion med dobbelt væv og luftlommer er designet til at holde dit soveværelse eller børnenes værelser hyggelige og varme om vinteren og behagelige og kølige om sommeren.

Stille som en mus

Duette® gardinerne dæmper lyden i dine soveværelser og sørger for fred og ro – de er lydabsorberende og mindsker op til 45 % af støjen udefra… så alle i hjemmet kan få en god nats søvn. Se nærmere på de smukke Duette® gardiner i dit lokale Luxaflex® showroom

Mal mit værelse i glade farver

Modige og glade farver… levende, spændende mønstre… Rullegardiner giver dit barn mulighed for at vælge noget lige efter hans eller hendes smag. Designet med fokus på sikkerhed. Rullegardinerne fra Luxaflex® er ideelle til både børne- og teenageværelset.

LiteRise®

Med vores innovative LiteRise® system skal du blot skubbe opad for at hæve gardinet… eller nedad for at sænke det. Og det forbliver på det niveau, hvor du slipper det. Det har ingen snore og er derfor også mere sikkert.

Motorisering

Vores motoriserede system, der er designet med fokus på sikkerhed og bekvemmelighed, flytter automatisk dine gardiner til den rette position på det rigtige tidspunkt af dagen… uden at du behøver at løfte en finger. Få mere at vide.

Mere om betjening?