Skræddersyet kvalitet

Der er mere end 60 års inspirerende design, innovative produktudviklinger og høj kvalitet vævet ind i hvert enkelt Luxaflex® gardin. Altid skræddersyet og skabt med omhu.

Det er det, der skiller os ud – vores omhyggelige kvalitetsbevidsthed i forhold til hvert specialfremstillet gardin. Alle gardiner bliver skræddersyet efter målene på dine vinduer og efter de specifikationer, du har valgt sammen med din Luxaflex® forhandler. Du kan være sikker på, du gør det rigtige valg, og kan nyde dine gardiner i mange år frem.

Forskellen ligger i designet

Vi er naturligvis klar over, at godt design også skal være smukt at se på. Men skræddersyede Luxaflex® gardiner går langt videre: De byder på fantastiske muligheder for fleksibel lysstyring, isolerer mod varme og kulde og er energibesparende. De beskytter dine møbler mod skadelige UV-stråler og er lydabsorberende, hvilket forbedrer akustikken i rummet. Og takket være innovative betjeningssystemer gøres selv det at betjene gardinerne til en sand fornøjelse.

Duette® gardin
Duette® gardin
Silhouette® gardin
Silhouette® gardin

Eksklusive kollektioner og inspirerende innovationer

Lige siden vi kom på markedet med aluminiumspersiennen, har vores navn været ensbetydende med nye, spændende produkter.

Igennem tiderne har vi lanceret unikke gardinprodukter som Duette® og Silhouette®. Nye og innovative produkter i eksklusive designs og med smukke væv. Det har ændret den måde folk betragter og opfatter hele gardinkategorien.

Vi har åbnet op for en helt ny verden af valgmuligheder inden for boligindretning. Og hvert eneste af vores gardiner sys efter mål, så de passer perfekt til dit hjem og din stil. Samtidig kommer hvert Luxaflex® gardin med 5 års garanti.

Vores forhandlere er lige så unikke som vores produkter

Vi er stolte af det høje serviceniveau hver enkelt Luxaflex® kunde tilbydes, og vi sætter en ære i at fremstille dit produkt efter dine nøjagtige specifikationer.

Du kan få ekspertrådgivning fra vores professionelle og uddannede forhandlere med mange års erfaring hos din nærmeste Luxaflex® shop-in-shop. De vil med glæde tage sig tid til at guide dig igennem vores fulde produktsortiment – så du kan se, føle og fornemme de forskellige gardinmuligheder. Her kan du også prøve de innovative betjeningssystemer. De kan tilbyde dig individuel service fra start til slut, så du opnår fuld tilfredshed med dit køb.

Find din nærmeste Luxaflex® shop-in-shop her